Luksusmorgenmad til børn (og voksne)


Min datter er en lille feinschmecker. Her til morgen bestilte hun en mindre morgenbuffet bestående af en pandekage med mandelsmør og banan, et spejlæg og en jordbærdessert. Godt så! Man kan ikke beskylde damen for ikke at være præcis i sine ønsker. Pandekagerne, som var versionen uden mel og mælk havde jeg en stak af i køleskabet, så det var heldigvis nemt nok at gå til.

Moren var lidt mere konservativt anlagt  og tog sig en portion røræg blandet med lidt god emmenthalerost og et par skiver bacon. Og et olieshot, selvfølgelig. Så er der garanteret mæthed til frokost!

I går måtte jeg droppe yogatimen til fordel for en aldeles hæslig tur på Fisketorvet. Intet – intet overhovedet – kan være katalysator for en enorm selvlede som en eftermiddag tilbragt i et prøverum! Suk. Og jeg har stadig ingen kjole til det bryllup på lørdag. Og heller ingen sko, faktisk. Så jeg er lidt presset på det punkt. Og alle ved jo, at jo mere presset, man er, jo dyrere bliver kjolen ;-) Så på mandag må jeg støvsuge butikkerne omkring mit arbejde i den mondæne ende af indre by. Shopping er da helt fint, men jeg ville ærligt talt hellere bruge mine penge på noget andet. Nånå.

På Fisketorvet kom vi forbi Joe & the Juice lige i det øjeblik, hvor lillepigen udbrød, at hun virkelig trængte til en milkshake. Som  i virkelig. Med milkshake mener hun en Cheetashake (bananshake). Drengebarnet, som ikke kan lide frugtjuice, bestilte en kildevand. Men så smagte han alligevel Cheetashaken og kunne sørme godt lide den. Lidt.

Men siden yogaen blev droppet i går, skal jeg død-og-pine afsted i dag. Og det skal jeg også nok komme. Yogatimen ligger nemlig samtidig med, at begge børn får venner på besøg. Og det er da fint og hyggeligt for dem med kammerater på besøg, men lad mig bare afsløre, at en søndag eftermiddag med fire larmende 6-årige ikke ville være mit førstevalg. Jeg ser mere noget for mig med en eftermiddagslur i solen efterfulgt af en god kop kaffe. Lidt røde kinder og fregner ville også klæde mit trætte ansigt. Men nu skal det jo ikke altid handle om mig. Så jeg tager yogaen og overlader alle ungerne til bedre halvdel. Bedre halvdel som i øvrigt brillierede ved at løbe 10 km i går aftes, imens jeg forsøgte at fjerne selvleden med resterne af  fredagsgodterne. Hrmf! Übermensch. Set i bakspejlet var hans approach nok smartere end min.

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Luksusmorgenmad til børn (og voksne)”

 1. Nårh, det kønneste drengebarn altså! Sikke nogle vidunderlige øjne! Jeg synes iøvrigt, at lillepigens timing virker helt forrygende :)

  Håber du finder kjole og sko Jane.

  Svar
 2. Toplækker knægt du har der :)
  Mine tvillinger er for tiden ved at rive hovedet af hinanden konstant. Eller det vil sige pige irriterer dreng med vilje i så lang tid at pige til sidst får en på lampen. Uheldigt mønster, og det ser ikke ud til at de bliver klogere med tiden haha. Nå, det var lige et sidespring.

  Håber du havde en god yogatime :)

  Svar
  • Tak :-) Og Rikke, jeg husker godt slåskampene. De aftager med tiden. Milimeterdemokratiet består til gengæld… suk!

   Svar