Low carb tærte med kylling og svampefyld


Dette er faktisk en low carb tærte. Det særlige ved denne kyllingetærte er nemlig, at det er selve tærtebunden, der er lavet af kylling. Det giver en ret så proteinholdig og kulhydratfattig tærte, som mætter virkelig godt, og som – endnu vigtigere – smager rigtig godt.

Low carb tærte med kylling - Kyllingetærte med svampefyld - low carb/LCHF tærte med tærtebund lavet af kylling.

Low carb tærte med kylling og svampefyld

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
5
|
40 minutter

Ingredienser

Tærtebund af kylling

Svampefyld

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 200 grader.
 • Skær kyllingekødet i mindre stykker og kør det igennem foodprocessoren sammen med resten af ingredienserne. Bruger du hakket kyllingefars, rører du det bare sammen med resten af ingredienserne.
 • Smør en tærteform eller en springform med smør og pres nu kyllingetærtebunden heri. Sørg for, at den kommer godt op af kanterne.
 • Forbag kyllingebunden i ca. 15 minutter.
 • Imens tærtebunden forbager, renser du svampene og skærer dem i mindre stykker.
 • Opvarm smørret på en pande, rist det pressede hvidløg i smørret og kom derefter svampene på. Rist svampene, til de begynder at tage farve. Hæld væsken fra og vend krydderurterne i svampeblandingen.
 • Tag tærtebunden ud af ovnen, hæld evt. væske fra. Fordel nu svampene ned i bunden. Fordel den revne ost herover. Pisk æg med fløde, salt og peber og fordel det udover.
 • Bag tærten i ovnen i ca. 30 minutter, eller til æggemassen er gennemstegt.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Low Carb tærte med kyllingebund

Dette var mit første forsøg med at bruge kylling som bund. Siden er det jo blevet til den meget populære kyllingepizza også.

Men at spise en tærte med højt proteinindhold og med få kulhydrater er også virkelig dejligt.

Selve fyldet kan jo varieres i det uendelige efter dine smagsløg. Jeg har puttet svampe i, fordi det er efterår.

Server med en stor skål råkost til og gerne en lækker kold sovs eller dip. Den lækre Ajvar kunne være et godt valg her.

Nu ved du, hvad du skal have til aftensmad. Nemt, ikke? ;-)

Low Carb tærte med kylling

Hvis du ikke er helt parat til at springe ud i at bage en tærte, hvor bunden er lavet af kylling, kan du i stedet prøve den mere traditionelle tærte, hvor bunden føles mere ægte og hvor kyllingen er i fyldet.

Den smager også utroligt lækkert. Find opskriften her: Kyllingetærte med bacon

Kyllingetærte med svampefyld - low carb/LCHF tærte med tærtebund lavet af kylling.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

40 kommentarer til “Low carb tærte med kylling og svampefyld”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. De bedste fra madbanditten er det kun e-bog eller kan den også fået som en bog ?

  Tusind tak for nogle gode opskrifter har 2 af dine bøger

  Svar
  • Hej Ulla
   De bedste fra Madbanditten er en fysisk bog. Den fås i alle boghandlere fra (senest) d. 23. august. Den udkommer også som e-bog – tror jeg – det er mit forlag, der styrer den slags :)

   Svar
 2. Hej :-)

  Jeg er vild med dine opskrifter ?
  Jeg har nogle små tærteforme på ca. 10 cm i diameter, jeg gerne vil prøve at bage tærte i.
  Ved du, om man kan bruge din opskrift på sådan en omgang? Og hvordan vil du i så fald tilberede dem? ?

  Mvh.
  Gitte

  Svar
 3. Uhm faldt tilfældigvis over denne her i din lchf året rundt (forstår ikke jeg ikke har set den før???) og ku bar så godt lige spise den til aftensmaden i aften, men! Har alt andet men ingen fløde i huset.. kan det erstattes af et eller andet? Græsk yougurt, kokosmælk, hytteost eller?

  Og tak for lækre opskrifter ?
  Mvh anita

  Svar
 4. Den er da bare super lækker – og her ovenpå julemaden, så var det lige i øjet. Ved, det bliver en ynglingsret – også til at ta’ med, hvis jeg skal ud. Snildt, nemt og bekvemt!

  Svar
 5. Elsker dine opskrifter, men har så svært ved at overskue kcal og taste kulhydrater, protein og fedt. Bruger Lifesum og det fungere bare for mig med det overblik.

  Svar
 6. Har elsket den opskrift lige siden din bog ¨Året rundt¨udkom, Den er også en efterårs favorit hos os.
  Jeg skal til Norge i morgen og tænkte at den ville jeg lave deroppe, så jeg tjekkede lige at den ikke lå her på bloggen. Bogen blev slæbt med på job og en kopi taget. No need nu er den der jo SKØNT.
  Jeg har ikke problemer med at kanterne falder ned, men tænkte at hvis Trine og andre har kunne loppefrøskalder/husk være en ide at putte i for lidt mere substands.

  Svar
 7. Ser super godt ud og kan næste smage hvor godt det smager. Hvordan udskriver jeg din opskrift,? vil super gerne prøve den. Tænker at de er et link på din side men kan ikek finde det

  Svar
  • Det kunne fx være bacon og løg, spinat og broccoli, peberfrugt og squash, eller egentlig bare hvadsomhelst du ellers ville putte i en tærte :)

   Svar
   • Mit mundvand tager over …..
    Ville den være god at lave dagen før? Skal til babyshower og tænkte den ville være rigtig god til en glutenallergi ramt gæst der også kommer…
    Venligst Mette

    Svar
    • Ja det tror jeg såmænd egentlig godt, den kan. Jeg har i hvert fald varmet en rest til frokost dagen efter og det er blevet helt fint :)

     Svar
 8. Det er en genial ret :) Jeg synes dog jeg døjer med at få farsen til at holde sin facon – du ved, den vil gerne falde sammen ude i kanterne og så er der ikke så meget tærtebund over det :P Hvad gør du for at den holder sig fint op ad kanterne? :)

  KH

  Svar
  • Åh det ved jeg ikke lige. Det synes jeg ikke lige jeg genkender. Tærtefadet, jeg har brugt her, var en anelse for lille, så måske størrelsen på fadet spiller ind. Det er lige det eneste, der falder mig ind…

   Svar
 9. Den her tærte er vores yndlings LCHF ret herhjemme! Den er tit på menuen og blevet sådan en opskrift der kan huskes i hovedet og hvor fyldet kan variere alt efter hvad der er i grøntsagsskuffen.
  Så tak for en dejlig opskrift på en hverdagsklassiker ;-)

  Svar