Low Carb madplan

5 ugers Low Carb madplan med aftensmad til hverdagene for 110,-

Alle madplanerne har indkøbslister og energiberegnede opskrifter og gør det nemt at spise LCHF / Low Carb i en travl hverdag. Madplanen er i pdf og leveres til dig øjeblikkeligt efter dit køb.

Low Carb Madplan

Dette får du med Low Carb madplaner

✔️ 5 ugers Low Carb-madplan (pdf) med aftensmad til hverdagene, inkl. indkøbliste til hver uge

✔️ Nemme opskrifter, der kan laves i et helt almindeligt hverdagsliv

✔️  Mad lavet af almindelige madvarer, du kan købe i almindelige supermarkeder

✔️ Energiberegnede opskrifter, så du kan se indholdet af kcal, kulhydrat, protein og fedt sat op i et lækkert printvenligt hæfte

✔️  Ingen gluten, kornprodukter eller mærkelige ingredienser


Madplaner gør dit Low Carb liv nemt

Jeg har klaret planlægningen for dig, og du skal bare købe ind efter de overskuelige indkøbslister og så har du lækker og nem Low Carb aftensmad til fem dage.

Du slipper for dyr takeout og hovsaløsninger, fordi du står med hovedet i Nettos køledisk kl. 17.15 og skal finde på, når du er mest træt og uoplagt. I stedet skal du bare tage hjem fra arbejde og lave en af de nemme opskrifter, som er lavet på max 30 minutter.

– Jane Faerber

Hvor mange personer er madplanen til?

Jeg har lavet madplanen, så der er aftensmad til 2 personer i fem dage.

Det er nemt at gange op, hvis I er fire i husstanden, og hvis du er alene om at spise al maden, kan du glæde dig over, at du hver dag har til både aftensmad og frokost dagen efter.

En dag i ugen laver du en større portion, så du slipper for madlavning dagen efter men bare skal lune resterne.

Madplanen er desuden tilpasset, så du har mindst muligt madspild.

Engangskøb – ikke abonnement

Abonnementsløsninger tager ikke højde for, om du har tid til at følge en madplan hver uge, og vi har allesammen uger, hvor vi ikke kan presse strukturen ned over hverdagen.

Alle madplaner, du køber her, er ENKELTKØB. Ikke noget abonnement.

Vil du have flere madplaner, skal du altså selv aktivt købe flere.

Low Carb Madplan til alle årstider

I madplanerne bruger vi årstidens råvarer, så du spiser mad, der både passer til supermarkedets sortiment men som også tilgodeser, at du har lyst til let og lækker mad om sommeren og mere tunge retter, når efteråret og vinteren kommer.

Du kan købe Low Carb Madplaner til alle årstider – enkeltvist eller samlet i ét køb.

Eller find dem enkeltvist herunder til 110 kr pr. stk.


Low Carb Madplan FORÅR

Low Carb madplan FORÅR byder på lidt lettere retter, der passer til foråret, hvor lyset kommer tilbage og lysten til de friske råvarer stiger. Alle retter kan dog selvfølgelig sagtens spises hele året.

Low Carb Madplan SOMMER

Low Carb madplan SOMMER er fyldt med lækker sommermad med de lækre råvarer, der er tilgængelige på denne tid. Frisk og lækker mad, der lander let i maven, men som stadig mætter og tilfredsstiller.

Low Carb Madplan EFTERÅR

I Low Carb madplan EFTERÅR finder vi de lunende retter frem og nyder af både kål, græskar og rodfrugter. Lækker, lunende mad til efteråret lavet med sæsonens råvarer. Retterne kan dog selvfølgelig spises hele året, hvis man synes.

Low Carb Madplan VINTER

I Low Carb madplan VINTER skruer vi op for de varme og lunende retter og dejlige gryderetter, simreretter og masser af lækre kødretter med grøntsagstilbehør. Lækker, vintermad til lavet med sæsonens råvarer.


Hyppigt stillede spørgsmål

Low Carb madplanerne veksler mellem proteinkilderne og de er hver især på menuen én gang i ugen. Opskrifterne er supernemme og spiser du ikke fisk eller svinekød, kan det nemt byttes til fx kylling de dage.

Vil du hellere lave dine egne madplaner og selv vælge hvilke retter, du vil have på menuen, så vælg at blive PLUS-medlem i stedet. Det koster 1 krone om dagen og du kan lave et ubegrænset antal madplaner med indkøbsliste.

Lige disse er ikke men som PLUS-medlem har du nogle andre madplaner, som følger med i dit medlemskab. De ligger under MIN SIDE i den grønne menu, når du er logget ind.

Med PLUS-medlemskabet kan du også lave dine egne madplaner inde på favoritsiden og få genereret indkøbslister til at tage med i supermarkedet.

Der er ikke morgenmad og frokost i madplanerne, da det er madplaner til aftensmad og ikke komplette kostplaner.

Leder du efter komplette kostplaner med mad til alle måltider i alle ugens 7 dage, har jeg tre forskellige her:

Low Carb kostplanKeto kostplan og LCHF kostplan

Børn kan sagtens spise med i Low Carb madplanen, og de kan ofte rigtig godt lide maden.

Da børn skal vokse og har brug for godt med energi, kan de også sagtens supplere retterne med kartofler, ris eller pasta, imens de voksne bare spiser grøntsagstilbehøret.

Nogle gange bliver børnene dog nysgerrige af den lækre mad og ender med at spise flere grøntsager end tidligere.

De fleste retter i Low Carb madplanerne indeholder 10-15 g kulhydrat pr. portion og enkelte op til 18-19 g.

Vil du have madplaner med færre kulhydrater, så overvej Keto madplanerne i stedet.

Nej, det er ikke de samme madplaner. Keto madplanerne holder kulhydratindholdet helt lavt for at kunne lykkes med den kraftige kulhydratrestriktion, som Keto kræver.

I Low Carb / LCHF madplanerne er der lidt flere kulhydrater, hvilket passer perfekt til dem, der spiser Low Carb.

Læs om forskellen på Low Carb og Keto her.

17 kommentarer til “Low Carb madplan”

 1. Jeg undrer mig over, hvorfor du skriver, at quinoa ikke er Low-Carb. Alle andre steder, står der, at det er Low-Carb.

  Svar
  • Hej Anne
   Jeg ved ikke lige hvilke andre steder, det er, at du læser, at quinoa skulle være low carb, men jeg tror måske, du skal spørge der i stedet. Quinoa indeholder jo nærved 60 g kulhydrat pr. 100 g, hvilket er næsten det samme som hvedemel.

   Med det sagt, er quinoa så absolut et bedre valg end hvedemel – og vil man gerne lægge ekstra kulhydrat til sin kost, synes jeg, quinoa er et udmærket valg. Men det var jo ikke det, du spurgte til ;)

   Svar
   • Hej Jane,
    Tak for svar. Jeg mente også Low-foodmap, sorry. Jeg mener, at du skriver at quiona ikke er Low-foodmap. Jeg behøver ikke at slanke mig.
    Bedste hilsner
    Anne

    Svar
    • Aaah det giver jo mere mening😅

     Jeg har ikke meget erfaring med hverken quinoa eller Low fodmap og disse modstridende informationer er netop det, der har fået mig (personligt) til at give op på Low Fodmap. Jeg kan anbefale appen fra Monash University, hvis du ikke har den allerede. Det er den, jeg bruger. Quinoa ser fin ud i den👍🏼

     Svar
     • Tak for det Jane. Jeg synes også, at Low foodmap er besværligt, men det virker på min irriterede tyktarm.
      Bedste hilsner
      Anne

  • Jeg tilbyder desværre ikke at lave personlige madplaner men du kan oprette dig som PLUS-medlem, så får du adgang til et værktøj, hvor du nemt kan lave dine egne madplaner (uden fisk) og få en indkøbsliste til dem. Det tror jeg næsten vil være det bedste for dig.

   Og du kan også godt købe de færdige madplaner og så bare bytte fisk til kylling. I de fleste opskrifter er det nemt og uproblematisk :)

   Svar
 2. Hej Jane. Glædelig jul. Bliver der også lavet en Low Carb plan med de nemme og hurtige løsninger? Du har lavet en om keto og den er super🥰 Kh Louise

  Svar
 3. Jeg synes måske det kunne være en god ide at man som abonnement fik adgang til dine madplaner.
  Jeg er stor fan af dine opskrifter
  Men undre mig over at man skal betale for at få
  Madplaner. Nå man kan få mange af dine opskrifter gratis uden at have et abonnement
  Måske en god ide at hæver prisen og give afgang til det hele.
  Men ellers tak for alle dine skønne opskrifter.
  God dag.

  Svar
  • Hej Annette
   I PLUS har du adgang til andre madplaner, som ikke sælges særskilt. De ligger under ‘min side’ i den grønne menu.

   Som PLUS-medlem har du adgang til en række funktioner og fordele, men jeg kan ikke give adgang til alle mine produkter. Jeg har jo en produktportefølje, der er mange tusinde kroner værd. Jeg elsker PLUS og er så glad for at have lavet det. Men det løber knap rundt – eller vi er ikke kommet til min løn endnu – og jeg ville skulle ud og søge et halvtidsjob andetsteds, hvis jeg ikke skulle sælge andre produkter end det.

   Så jeg kommer fortsat til at lave madplaner, kostplaner, kurser, e-bøger, spændende udfordringer osv. som sælges separat i shoppen. Simpelthen også fordi jeg elsker det.

   Og egentlig vil jeg helst gøre det sådan her. Det skal også være ok ikke at ville være medlem, synes jeg (selvom jeg vitterligt ikke forstår hvorfor nogle ville vælge det fra😅)

   Svar
 4. Jeg vil gerne spørge om det er en madplan udover de opskrifter der er i dine bøger ?
  Jeg har 2 keto-bøger på uger + bogen de bedste fra Madbanditten.

  Hvis de findes deri – synes jeg jeg selv kan udvælge og sætte sammen efter behov.

  Svar
  • Hej Ilse
   Opskrifterne i madplanerne her og opskrifterne i mine bøger er ikke de samme. De kan fint bruges både sammen og hver for sig❤️

   Svar