Low Carb kopnudler


Low Carb kopnudler, eller bare hjemmelavede kopnudler, er lige præcis det, du får med denne opskrift. Kopnudler er sikkert noget, de fleste af os har stiftet bekendtskab med i vores ungdomsliv som en virkelig nem, men ret næringsløs og ikke specielt mættende nudelsuppe, til frokost eller mellemmåltid. Jeg kan afsløre, at de stadig hitter blandt teenagere i dag.

Nem madpakke eller frokost

Madpakken volder jo tit besvær her i Real-Food-land, men hjemmelavede kopnudler kan faktisk fungere fint. Det er jo vitterligt en nem frokost, som kan tages med på arbejde, for det eneste man stort set skal bruge er kogende vand. Du skal dog selv lave lidt forarbejde her. Selve patentglasset skal nemlig pakkes med næringsrige råvarer.

Jeg har brugt kinaridse som nudler (du kan også bruge fx squash) og derudover kylling, edamamebønner, spidskål og gulerod. Smagen til suppen kommer fra boullion, sojasauce og sesamolie.

hjemmelavede kopnudler

Hjemmelavede kopnudler

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Lav ’nudler’ af kinaradisen.
  • Skræl guleroden og lav tynde strimler af den også.
  • Snit forårsløget og kålen fint.
  • Overhæld edamamebønnerne med kogende vand og lad dem ligge der nogle minutter. Dræn vandet fra.
  • Skær kyllingen i mindre stykker.
  • Hak evt. den friske koriander lidt.
  • Kom en bouillonterning i hver glas sammen med sojasauce og sesamolie. Anret grøntsager, kylling, koriander og chili ovenpå. Sæt låg på og sæt på køl/tag med.

Før servering

  • Hæld kogende vand på inden servering. Lad stå lidt så råvarerne varmes igennem og spis.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kopnudler med færre kulhydrater

Dine hjemmelavede kopnudler indeholder jo langt færre kulhydrater, da de ikke indeholder de stivelsesholdige nudler. Jeg foretrækker grøntsagsnudler som strimlet kinaradise eller squash, men kan du lide shiratakinudlerne, kan de selvfølgelig også bruges.

Det endelige kulhydratindhold afhænger af hvad du fylder i. Min er lidt i den høje ende med både gulerod og edamamebønner. Til gengæld er den lav i fedtindhold. Vil du gerne øge fedtindholdet, kan du røre en skefuld smagsneutral kokosolie ud i.

Low Carb kopnudler

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Low Carb kopnudler”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?