Low Carb burger


Low Carb burger er supernemt og lækkert. Når man tænker over det, er det jo ikke brødet, der giver den gode burger smag. Der er derimod den saftige bøf, osten, baconen og den snaskede dressing.

Low Carb burger

Low Carb burger

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
30 minutter

Ingredienser

Tilbehør

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.
  • Læg baconstykkerne på en bageplade med bagepapir og steg dem sprøde i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem herefter dryppe af på køkkenrulle.
  • Rør det hakkede oksekød med ketchup og salt og peber. Form farsen til 4 bøffer.
  • Steg dem på panden eller endnu bedre på grillen.
  • Læg osteskiverne af flødehavarti på, når bøfferne er ved at være færdigstegte og lad osten smelte hen over bøffen.
  • Byg burgeren med grøntsagsbrød, bøffer, sprødstegt bacon, rå løgringe, skiver af tomat, salat og din favoritdressing.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Burger uden brød

Som regel spiser jeg bare en burger uden brød. Det er jo bare en slags opgraderet hakkebøf så, men det fungerer bare så godt og alle elsker det. Vi spiser det både til aftensmad til hverdag og i weekenden og tilbehøret og hvad vi putter i, kan varieres i det uendelige. Se de mange tips under opskriften.

Hvis jeg gerne vil have fornemmelsen af at have en bolle rundt om indholdet, bruger jeg ofte de gode grøntsagsfladbrød. I opskriften her har jeg været tro mod den originale burger og brugt to brød pr. person. Hvis det bliver for heftigt, så lav en åben Low Carb burger med bare ét stykke

Flere opskrifter på burgere

Hvis du går min samling af sund junkfood igennem, finder du mange opskrifter på Low Carb burger. Her er både Keto burger med chorizo og guacamole, en lækker cheeseburger med løgringe, portobello-burgeren hvor det er portobellosvampen, der udgør brødet og selvfølgelig en snasket bearnaiseburger.

Og selvfølgelig har jeg også lavet en chaffelburger. Det måtte jo næsten komme, ikke?

Den heftigste burger, jeg har lavet til dato, er dog min triple cheeseburger. Det er endnu ikke lykkes mig at spise en hel en af dem.

Hvad spiser man til burger på Low Carb?

Det giver måske lidt sig selv at klassiske pomfritter ikke er så smart på Low Carb, men vi kan finde masser af gode grøntsagserstatninger. Bønnefritterne smager fx afsindigt godt og er du ok med rodfrugter, er sellerifritterne også et virkelig lækkert bud.

Er du på jagt efter en lækker dressing, så snyd ikke dig selv for den lækre burgerdressing. Det er den, jeg også bruger i den populære cheeseburgersalat.

Low Carb burger til dig der spiser Keto eller LCHF
Foto: Columbus Leth til LCHF Spis dig mæt & glad

Kan jeg hjælpe dig med noget?

Har du brug for støtte eller hep, input til din kost eller brug for hjælp til at få rettet lidt ind, så du kan få de resultater, du drømmer om? Så hop ind på min lukkede spørgeside og lad mig hjælpe dig.

Som at have en coach ved hånden men uden at det koster tusindevis af kroner hver måned💸

Spørgesiden er til mine PLUS-medlemmer og er du ikke medlem allerede, kan du prøve det gratis her:

Ja tak – det vil jeg prøve!

Udover den lukkede spørgeside får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Start prøveperiode her 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Low Carb burger”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?