Livretter fra Aarstiderne


Jeg har jo været stor fan af Middagsfred, som jeg synes på alle måder leverer et virkelig ærligt produkt, men på det seneste har jeg været lidt mellemfornøjet med mine leveringer derfra.

Jeg kan ikke helt sætte en finger på det, men jeg synes, at deres opskrifter er blevet lidt mindre interessante, samtidig med at jeg har en følelse af, at der blev mindre økologi.

Nu prøver vi Aarstiderne…

Så nu shopper jeg lidt rundt. Jeg har længe haft lyst til at prøve Aarstidernes måltidskasser efter varme anbefalinger fra nær og fjern, men hver gang jeg har kigget på dem, har jeg tøvet lidt, fordi jeg synes, at deres kødmængder er lige i underkanten.

Jeg er godt med på hele det nordiske, bæredygtige koncept om, at vi skal spise mindre kød, men når man heller ikke spiser korn, skal der immervæk noget kød på tallerkenen. Og efter ungerne er blevet større, synes jeg, det er lidt svært at mætte to voksne og to børn med 400 g kød. Og jeg vil jo også gerne have en lille rest til frokosten næste dag.

Men… nu er det jo så, at bedre halvdel kun spiser ganske få aftenmåltider hjemme i øjeblikket, fordi han tilbringer sin tid i Århus med at åbne nyt hotel, og så er det jo bare mig og ungerne. Og så greb jeg chancen til at prøve.

Første levering fik jeg i går, og lad mig bare sige, at jeg blev positivt overrasket over både mængderne og kvaliteten af det leverede.

Hvis man ikke havde lyst til at leve sundt allerede, så fik man det da af at få leveret sådan en omgang lækre øko-grøntsager!

Kødet var også lækkert. Der var en hel kylling, wokstrimler, tykke bornholmerpølser og rødspætter.

Det er svært at finde økologisk kød og fisk, der er til at betale, i supermarkederne, synes jeg, så det passer mig fremragende at få det leveret.

Det hele kom pakket og klart i de kendte trækasser og med en genbrugsflamingofætter til kødet på toppen.

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Livretter fra Aarstiderne”

Skriv en kommentar

 1. Hej,

  Jeg kan desværre tage brodden af al den positivitet som har hersket over Årstiderne. Det er tid til at forholde sig lidt kritisk til det, de leverer og lover.

  Vi har holdt årstidernes Livretter i 5 uger nu efter anbefaling. Det tiltrak os at få leveret økologi til 4. sal med opskrifter på “livretter” :-)

  For at sige det mildt er vi ikke imponerede over kødmængden (400 gr til 4 mennesker er foruroligende lavt – og til flere retter har der slet ikke været kød eller fisk a la eksemplet i denne uge med forårsruller. Herudover, for et par uger siden var det eneste kød 4 strimler parmaskinke til 4 mennesker).
  Det er at tage pis på folk at kalde det livretter til 4 mennesker.

  Med frygt for at lyde som en pessimist, så er deres opskrifter heller ikke altid lige velsmagende – dette er selvfølgelig subjektivt. Vi er i hvert fald begyndt at smide opskrifterne ud og lave vores egen sammensætninger. Det er så blevet en del bedre, men når vi skal ud og købe ekstra kød for at mætte os, så må vi med kritisk sans overveje om dette er det rigtige koncept for os.

  Det tror jeg desværre ikke det er. I teorien det mest fantastiske koncept. I realiteten er det desværre alt andet.

  PS Vi har forholdt os til Årstiderne om dette.
  PPS Jeg har ikke nævnt det da det kan ske for enhver, men vi har allerede fået leverancer med slatne grøntsager, og senest kalkun, der var særdeles senet og med meget brusk i.

  Svar
 2. vi får Den der hedder lille grønt kasse. er generelt glad for den er nogle rimelig “normale” grønsager men har overvejet at skrive til dem fordi jeg er godt nok ved at være træt af at have fået gulerødder næsten hver uge i de sidste 2 mdr !

  Svar
  • Ja, det er en udfordring med grøntkasserne at nogle af grøntsagerne går igen. Men findes der ikke forskellige kasser, man kan vælge imellem. Vi har generelt ikke svært ved at få grøntsagerne spist og særligt ikke efter ungerne skal have madpakke med hver dag. Skulle der være grønt i overskud, ryger det i juiceren.

   Svar
 3. Nu har jeg kun haft abonnement på deres frugt og grøntsagskasser, og det stoppede vi med, da jeg synes det var lidt for dyrt at fodre kaniner med økologiske grøntsager (der var vist for mange grøntsager, jeg ikke kunne overskue at skulle afprøve på den kræsne familie).

  Hvordan er det med måltidskasserne, er deropskrifter med til alle 4 dage, som du “bare” skal følge?

  Svar
  • Ja, i måltidskasserne er der præcist mad til fire gange aftensmad, inkl. opskrifter, som man kan benytte eller lade være. Livretterne er tænkt til børnefamilier, som dels skal kunne lave maden relativt hurtigt samtidig med at smagen skal passe til små smagsløg.

   Jeg har abonneret på deres grøntkasser for mange, mange år siden og stoppede også med det igen. Dels blev jeg ramt af lidt slatten salat, dels fik jeg simpelthen så meget kål, at jeg ikke kunne nå at spise det.

   Svar