Lilla løgkompot med timian


Løgkompot med rødløg og timian er en dejlig og nem opskrift, som er en superlækker smagsgiver på alt dit mad. Løgkompot er bare ellers slet ikke noget, der sådan normalt falder mig ind at lave, men det er simpelthen så let, at jeg fik lyst til at prøve.

Løgkompot – virkelig lækker smagsgiver

Løgkompot smager så delikat og har den lækreste sødme-syrlighed og kan derfor peppe selv det kedeligste måltid op. Og så kan den spises til nærmest alting. Også ovenpå morgenomeletten. Jo, jo, kom nu, lad os være lidt fusionsagtige.

Det er en spændende og nem måde at få ekstra smag i sin mad. Prøv opskriften herunder.

Løgkompot

Lilla løgkompot med timian

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 små glas
|
25 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær løg i fine både og skil dem fra hinanden. Sauter dem i lidt olie ved middelvarme, til de bliver blanke og bløde. De må ikke brune.
 • Hæld æblecidereddiken over og lad dem simre under låg i ca. 20 min.
 • Herefter tilsætter du den friske, finthakkede timian sammen med honning, kokossukker/sødning og salt og lader dem simre uden låg, indtil væsken er kogt helt fra.
 • Køl ned og server eller gem på glas i køleskabet. De pynter på det meste mad. Også på smagen.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Løgkompot

Løgkompot og syltede rødløg

En anden variant, som fortjener at blive nævnt her er de syltede rødløg. De er faktisk endnu nemmere at lave og de smager superlækkert også.

Og nu vi er i gang med rødløgene, har også lavet råmarinerede rødløg med appelsin og timian og de kan varmt anbefales også.

Uanset om du vælger løgkompot, syltede rødløg eller råmarinerede rødløg, så prøv dem næste gang, du skal have en hakkebøf eller måske en burger. Øj det smager godt i burger også.

Løgkompot

Og det der med morgenomeletten, det mente jeg faktisk!

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Lilla løgkompot med timian”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  • Kokossukkeret omtales i slutningen af første afsnit:

   “Herefter tilsætter du den friske, finthakkede timian sammen med honning, kokossukker og salt og lader dem simre uden låg, indtil væsken er kogt helt fra.”

   Svar