Lilla grøntsagsjuice (uden frugt)


Nogle gange går alting op i hat og briller herhjemme. Vi kan sagtens klare, at den ene forælder har for meget om ørerne i en periode, men når vi begge har for meget at se til i en for lang periode, begynder det hele at sejle. Arbejdet skrider ind over aftener og weekender, og fritiden og familietiden bliver kraftigt indskrænket. Sådan en periode står vi midt i lige nu. Det er lidt noget rod, men det er ikke sådan, at det kun er skidt. Vi laver jo begge to ting, som vi holder utroligt meget af, og måske derfor er det også nogle gange lidt svært at begrænse sig. Heldigvis er der lys forude…

I de perioder, hvor man driver lidt rovdrift på sig selv, er det rart med en fornemmelse af, at man gør noget godt for sig selv. At drikke ekstra meget kaffe eller spise ekstra meget chokolade tæller altså ikke her (selvom det nu godt kan have en positiv kortvarig effekt). I stedet tænker jeg på ting som at tage sig tid til at gå en tur i solskinnet, selvom arbejdsbunkerne hober sig op, eller som her lave en ordentlig balje grøntsagsjuice for at få hentet lidt ind på grønt-kontoen.

Lige om lidt, måske allerede senere i denne her uge, skal jeg afsløre for jer, hvad det er, jeg går og sysler med, som tager så meget af min tid. Det er et dejligt og spændende og lidt anderledes projekt, kan jeg allerede nu sige. Men jeg skal lige have ordene til at falde på plads først.

I dag rækker tiden kun til denne vitaminindsprøjtning af en lilla juice. Den indeholder ingen frugt (jo, okay, citron), men ellers er det bare grøntsager. Genial til at få tømt grøntskuffen og brugt nogle af de slukne rester eller bare til at få oppet lidt på grøntindtaget.

Få en ren vitaminindsprøjtning med denne lilla grøntsagsjuice. --> Madbanditten.dk

CA. 1 LITER

SÅDAN

Frisklavet juice skal helst drikkes med det samme, da den mister lidt vitaminer ved at blive gemt. Hvor meget det drejer sig om, ved jeg ikke. Jeg gemmer ind imellem mine i køleskabet og drikker dem i løbet af 24 timer.

Få en ren vitaminindsprøjtning med denne lilla grøntsagsjuice. --> Madbanditten.dk

Lilla grøntsagsjuice (uden frugt)

Føj til favoritter Udskriv Pin
|

Ingredienser

CA. 1 LITER

Sådan gør du

  • Jeg blender jo mine grøntsagsjuices i Vitamixen, og det samme gælder denne. Det betyder mindre spild og nemmere rengøring.
  • Gør alle grøntsagerne klar, dvs, skræl dem, der bør skrælles og skær dem alle i mindre bidder. Hæld hele molevitten i blenderen og hæld vandet i også. Blend, til du har en ensartet juice.
  • Mere vand betyder en tyndere drik, mindre vand en tykkere smoothie-agtig drik. Ja, det siger måske sig selv.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Lilla grøntsagsjuice (uden frugt)”