Levering fra Rawandmore


I går fik jeg en levering fra Rawandmore. Åååh, sikke nogle lækkerier :-) Rawandmore har ellers en butik i Istedgade, men den har jeg endnu til gode. Faktisk er jeg lidt urolig for, hvad jeg kunne finde på at købe, hvis jeg stod face to face med alle deres lækkerier.

 

Anyway, jeg havde bestilt en pakke kokosmel. De norske lavkarbo bloggere bruger ofte kokosmel i deres opskrifter, og det er ikke helt den samme som den, man kan købe i Kvickly. Denne har et meget højt proteinniveau og en meget høj fiberandel. Og er i øvrigt malet helt fint.

 

 

 

 

 

 

Og så kan jeg vist godt løfte sløret for, at mit chokoladeindtag i øjeblikket er lige vel højt. Og det er jo frygteligt vanedannende, og derfor tænkte jeg, at jeg måtte sikre mig, at mit køkken indeholdt ingredienser til at lave den gode chokolade fra bunden, så jeg i det mindste fyldte god kvalitet på. Jeg har flere gange lavet pragtfulde chokolader med kakaosmør, men jeg var nysgerrig efter at prøve at lave det med kakaomasse. Så jeg købte hele molevitten. Kakaomasse, kakaosmør og kakaonibs.

 

 

 

 

Sidst men bestemt ikke mindst røg der en raw chokoladetrøffel i kurven. Og må jeg sige: Det var som at høre englene synge. Det er til dato et af de lækreste stykker chokolade, jeg har smagt. Så her kommer en varm anbefaling. Hvis du får lejlighed til at smage raw chokolade fra Booja-Booja, så slå til. Det er det bedste raw chokolade, jeg hidtil har smagt.

 

 

 

 

Keto opskrifter til airfryer

Du får 30 nye, lækre Keto opskrifter til din airfryer i min nye e-bog.

Spar 20% i oktober – se mere her >>

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

7 kommentarer til “Levering fra Rawandmore”

Skriv en kommentar

 1. Hejsa jeg leder efter den sorte spiralez som du havde vist du havde købt til at lave grøntsagspasta med..jeg kan ikke finde den..ved du hvor de forhandles på forhånd tak mvh tanja

  Svar
 2. Mums!!! Glæd dig til kokosmelen, den er virkelig god og smager så godt. Jeg fik en rest af samme mærke fra Janicke – Sunnfamilie, da de var på besæg her i sommer. Jeg har siden købt en ny kokosmel, men den smager ikke nær så godt.

  Svar
 3. Den der nye midsommerost fra Thise er ikke helt tosset :)
  Jeg fik også en skøn biodynamisk ost forleden fra Torvehallerne – desværre har jeg ikke styr på hvad den hed.
  Dubliner osten er vel en cheddar :)

  Ej hvor er det fedt at se Rawandmore anmeldt- jeg glæder mig til at jeg i næste måned forhåbentlig får råd til at købe ind hos dem:)

  Svar
 4. Hej igen,
  Tænkte faktisk lige på, når du skriver, du spiser ost til morgenmad – hvad er det så for en? Jeg har generelt ikke ost i mit køleskab, da det kun er mig, som spiser det og jeg jo sparer på brødet, som hænger sammen med sådan en skiveost. Jeg kunne dog godt tænke mig et tip til en god ost til ostestænger, når lysten til ost melder sig. Gerne en med smag ;-)
  Giv gerne flere bud, da udvalget måske ikke er så stort her i provinsen.
  KH
  – frk. sveske

  Svar
  • Jamen, jeg elsker jo ost, og vi har altid mange forskellige oste i køleskabet. Jeg bruger ofte ost i madlavningen, eller spiser ost til mellemmåltid, og så det er godt at have lidt at vælge imellem! :-) Her kommer dem, som oftest findes i mit køleskab:

   Cheddar, en god, moden en. Den bruger jeg mest til at rive og putte i mine røræg til morgenmad eller ovenpå kødsovs. Den kan sagtens spises i stænger også. Jeg køber også tit en, der hedder Dubliner Cheese. Troede faktisk, det var en cheddar, men er ikke helt sikker.

   Vesterhavsost. Uhm, altid god. Den bruger jeg at skære ud i små stykker og spiser til mellemmåltid.

   Herregårdsost fra Løgismose (findes ofte i Netto efterhånden). Den smager ikke af så meget, men den fungerer fint også til mellemmåltid.

   Primadonna er også en favorit her i huset. Særligt ungerne elsker den.

   Manchego, spansk fåreost. Den spiser jeg i de perioder, hvor jeg helt undgår komælk.

   Vi har også altid en god brie i køleskabet. En skive brie sammen med bacon til weekendmorgenmaden, smager fantastisk. Så savner man slet ikke brødet :-)

   Det var et lille udpluk af vores favoritter. Håber, du kan bruge det :-)

   Svar