Leverandørgaver


Min mand har et udmærket job, når det kommer til madrelaterede frynsegoder. Og juletid er som bekendt gavetid, og i hans job betyder det, at han slæber hjem med gode ting og sager i december måned. Foruden en elkoger, en brødrister, en supertjekket salt- og peberkværn, en Bodum stempelkande, en æske fyldte Magasinchokolader, en masse flasker rødvin, en flæskesteg og en hel and, har han i år hjembragt årets Arla-kurv, som består af en masse oste, lidt vin og lidt Summerbirdchokolade. For mig er det årets favorit.

 

 

Det er da en gave, man kan forstå, Modsat denne nedenfor. En 2-kilos pose Twist. Uanset hvordan det ender, bliver det uværdigt. Vi har stillet den i skuret. Tak skæbne…

 

 

Og nogle af de drikkelige. Heller ikke værst at få fyldt op på vinreolen.

 

 

Jeg ønsker mig et job, hvor man kan få leverandørgaver af denne slags. I mit job kan jeg i bedste fald udveksle et par artikler…

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Leverandørgaver”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane,
  Her på kontoret vælter det også ind med leverandørgaver – dog ikke i den sunde kategori. De står fremme til deling med alle, men jeg holder mig fra dem. Det sukker er en ond cirkel og slet ikke noget, jeg skal have op og køre i arbejdstiden, hvor det går fint med madpakkerne hjemmefra.
  De pinke kokostoppe jeg fik kreeret hjemme i går (blogger dem snarest) fik dog lige et syndigt præg med en smule hvid chokolade ;-) Du har også blogget om flere lækre julegodter, jeg gerne ville afprøve, men tiden er der ikke rigtig og nu er det snart JUL :-) Tak for masser af god inspiration og input til sund debat.
  – frk. sveske

  Svar
  • Hej sveske,
   Æj, jeg har det helt forkerte job kan jeg godt høre… Glæder mig til at læse om de pink kokostoppe. Det lyder lige som noget for den unge prinsesse herhjemme :-)

   Svar