LCHF-tærte uden bund


I dag får du en lækker tærte uden bund. Man kan dog også sagtens lave virkelig lækre tærtebunde med LCHF. Prøv fx denne her: Tærte med kylling og bacon.

LCHF tærte uden bund - opskrift på lækker og mættende LCHF tærte

LCHF-tærte uden bund

Føj til favoritter Udskriv Pin
4 personer
|
30 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Opvarm ovnen til 185 grader.
 • Skær kyllingerne i tern og forsteg på dem på panden.
 • Pisk æg med fløde, salt, peber og oregano i en skål.
 • Smør et lille tærtefad og læg kyllingeternene heri. Fordel den revne parmesan over og hæld til sidst æggemassen over.
 • Læg baconskiverne henover – forsteg også dem, hvis du vil have dem lidt mere sprøde end mine.
 • Bag i ovnen i ca. 20 minutter og lad tærten køle af og sætte sig lidt inden servering.

Noter

Vi spiste den med en salat med mozzarellakugler og en hjemmerørt olie-eddikedressing.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

I min bog har jeg to tærteopskrifter, men man kan også vælge at lave tærter helt uden bund. Jeg indrømmer, at vi læner os op ad en æggekage her, men hvis tærten får lov at køle lidt af, sætter den sig og bliver lidt fast i det.

Denne tærte blev til i søndags, da jeg efter en ualmindelig doven dag, opdagede, at jeg havde to sølle kyllingebrystfileter, som familien skulle dele til aften. Det kommer man jo ikke langt med, når man skal mætte fire sultne munde, så der blev bikset en hurtig bundløs tærte sammen.

Tærte uden bund - opskrift på lækker og sund LCHF tærte

Er du frisk på en lille (vægt)udfordring?

Det er nu, du skal i gang, hvis du skal opnå et ansvarligt vægttab før sommerferien. Jo tættere på sommerferien, vi kommer, jo mere uansvarlige (og uholdbare) bliver strategierne.

Min vægttabsprotokol, Sommerklar med Madbanditten, hitter helt vildt i øjeblikket – skal du prøve den?

Læs om den her: Sommerklar med Madbanditten

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “LCHF-tærte uden bund”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Nu er den i ovnen med fed fløde – så må vi se om mor skal have en time på sofaen i aften :D

  Det vigtigste er at få styr på min datters mave.

  Svar
 2. hej

  Er der andet end fuld fløde man kan bruge?

  Jeg har fået en Gastric Bypass, så har svært ved at klare fed mad – men har en datter der reagerer godt på LCHF mad ift. hendes mave.

  Svar
 3. Rigtig god opskrift. :)
  Jeg erstattet fløden med madlavningsfløde 4% og det blev rigtig godt.
  Kan helt klart anbefales.

  Svar
 4. Hejsa hvor ser den tærte lækker og sund ud.;-) kan man skifte fløden ud med noget andet i stedet for ;-) mvh tanja

  Svar
 5. Aj, helt ærligt … Jeg synes, jeg sulter mig selv, går tit rundt og er sulten, og det er ok, jeg spiser masser af fedt, bla 2 spsk arctic tre gange om dagen + den fede mad, mayo, dips, smør, kokosolie. Ingen brød, ris eller pasta, en smule grøntsager, Ikke ret meget mælkeprod og kun en lille smule chokolade 80% – måske 2-4 stykker om dagen. Og jeg bliver bare større og større … Begynder at tvivle på mit projekt, og jeg ville bare så gerne blive ved med at spise lchf, har været i gang i en 3 uger nu.
  Du har før været så sød at råde mig til at skrue mere ned på kulhydrater og mere op på fedt, men jeg mister snart tålmodigheden … Æv. Der er masser af historier om folk som mig på forummet, måske er vi nogle, der ikke kan leve efter lchf?

  Svar
  • Havde du nemmere ved at blive mæt, da du spiste anderledes?
   Jeg er helt overbevist om at vi alle er metabolsk forskellige og derfor trives på forskellig kost. Jeg kan desværre ikke vide, hvad der er rigtigst for dig, men det er i hvert fald ikke meningen, at du skal gå og være sulten. At sulte sig sender signal til kroppen om, at der er underskud af mad, og at den derfor skal holde på reserverne og lagre flest mulige kalorier som fedt.

   Svar
 6. Jeg må helt klart teste “bundløse-tærter”. Jeg synes alligevel ikke så godt om tærtebunden, men elsker tærte-konceptet!

  Tillykke med den fine omtale i femina. Jeg skal til DK i morgen og håber, at få købt en ordentlig omgang danske magasiner…

  Svar
  • Det er jo heller ikke bunden, der giver den gode smag ;-) Og tak, det er rigtig dejligt med al de gode omtale. I sidste ende er det jo med til at sælge en masse bøger :-)

   Svar
 7. I går fikk jeg din bok i posten, bestilt fra cdon. Og det er virkelig utrolig vakker! Liker din lange faktadel først i boken (elsker å lese om lchf, igjen og igjen), nydelige bilder og fristende oppskrifter. Tror jeg må si at det er den flotteste lchf-boken jeg nå har ( og jeg har virkelig MANGE) og skal jeg anbefale noen å kjøpe EN bok, ville jeg anbefale denne. Håper du får den oversatt til norsk. Lille Måne forlag i Norge tar den sikkert inn:) Lykke til med videre lansering og ditt lchf-arbeid. Du gjør en viktig jobb i verden: å gi mennesker muligheten til å vende seg til det opprinnelige, den maten vi er designet for. Takk til deg:)

  Svar
  • Mange tak, Elisabeth. Det er vel dejligt at høre. Og ja, Lille Måne ville da være det oplagte forlag til min bog. De har jo netop taget den danske “Stenalderkost” af Thomas Rode :-)

   Svar
 8. Jeg laver tit tærte med grøntsagsbund: fint revne rodfrugter med æg, fløde og krydderier – det smager fantastisk:)

  Svar
  • Det lyder også lækkert! Jeg har brugt blomkål ind imellem, Det er faktisk også meget vellykket. :-)

   Svar
  • Grillmad synes jeg bare er genialt. LCHF om sommeren er jo vildt nemt. Lækkert kød på grillen og en god salat med en lækker dressing. Nemmere bliver det vist ikke :-)

   Svar