LCHF-pølsebrød til hotdogs


I går bagte jeg LCHF pølsebrød. Tæt på nul-gram-kulhydrat-pølsebrød til LCHF-hotdogs. Og de blev virkelig gode! Næsten helt brød-agtige og sådan godt seje i det. Næsten som almindeligt brød (sagde hende, der ikke har spist almindeligt brød i over 6 år).

LCHF pølsebrød til low carb hotdogs. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Pølsebrød til hotdogs

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
Ingen mel – perfekte til LCHF/Keto-livsstil
8 stk
|
30 minutter

Ingredienser

  • 4 dl pofiber reklamelink
  • 4 spsk loppefrøskaller reklamelink – mere hvis dejen er for våd
  • 100 g ost fintrevet, jeg brugte parmesan men en mildere ost ville nok være mere velegnet
  • 2 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 4 æg
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 3 dl kogende vand

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Bland Pofiber, loppefrøskaller, revet ost, bagepulver og salt godt sammen i en skål.
  • Pisk æggene sammen i en anden skål.
  • Vend æg og æblecidereddike ind i melblandingen.
  • Hæld kogende vand i lidt efter lidt, imens du pisker dejen med elpiskeren. Pisk dejen grundigt.
  • Ryd op i køkkenet, imens du lader dejen hvile.
  • Form dejen til 8 pøllehorn og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Skyl hænderne i koldt vand, hvis din dej klistrer til hænderne.
  • Bag pølsebrødene i ovnen i 30 minutter eller til de er brune og faste. Ja, ja, jeg kan godt høre, hvordan det lyder!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg har ellers flere opskrifter på LCHF-hotdogs her på bloggen. Der er både den populære hotdog i grøntsagsfladbrødene , de grønne hotdogs og endda en vaffelhotdog. Allesammen lækre men alternative måder at spise hotdogs på. Men her er vi altså lidt tættere på den ægte hotdog-oplevelse.

Populære LCHF pølsebrød

Jeg ville mægtig gerne tage æren for opskriften, men det kan jeg ikke. Det er nemlig min bloggerkollega Kim, der er ophavsmand på den. Han flashede nemlig en hotdog sidste sommer, men jeg nåede aldrig at lave den og jeg har glædet mig til det endelig skulle blive hotdogsæson igen. Og det er det heldigvis nu.

Jeg har ændret en lillebitte smule i opskriften til at passe til indholdet af mit køleskab/køkkenskab. Min version får du herunder. For originalopskriften kan du tjekke Kims blog her: Grillkokkerier (og du kan så lige få en bunke grill-inspiration nu du er der!)

LCHF pølsebrød til low carb hotdogs. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Spis din hotdog med alt dit favorittilbehør. Vi fik lidt grønne blade, hjemmelavet remoulade og hjemme-lynsyltede agurker. Vi burde også have haft min hjemmelavede ristede løg men det havde vi desværre ikke. Og så French’s sennep, som jeg elsker! Saftsuseme en ordentlig start på ungernes sommerferie!

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

58 kommentarer til “LCHF-pølsebrød til hotdogs”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hej Jane.
    Jeg undre mig lidt over at du skriver de pølsebrød er LCHF, og der slet ikke står noget om, om de er KETO venlige ?
    Der er jo hverken mange kalorier eller kulhydrater i dem. Så jeg vil da mene at de bestemt er KETO venlige, eller er jeg helt gal på den ?
    Mvh. Susan

    Svar
    • Hej Susan
      Jeg tror mest at det, du er gal på den med er, at du tror at LCHF og Keto er to forskellige kostretninger. Det behøver de jo ikke være. Din kost er Keto, hvis dit samlede kulhydratindtag ikke overskrider 20 g pr. dag. LCHF er lidt løsere defineret alt efter hvem du spørger og kan vist betyde alt mellem 0-100 g kulhydrat og det samme kan Low Carb.

      Det, du skal tænke i er derfor ikke så meget etiketterne men i stedet kigge på kulhydratindholdet og se om det passer til det leje af kulhydrat, du har besluttet du vil holde dig under. Håber det giver mening.

      Jeg har en artikel her også i øvrigt: Er Keto og LCHF det samme?

      Svar
  2. Kan man erstatte profiber med mere frøskaller eller andet? Kan ikke holde smageb af pofiber ud😂😂😂

    Svar
    • Nej desværre… man kan ikke bage med loppefrøskaller på denne måde.

      De andre meltyper giver sådan en sødlig smag og det synes jeg heller ikke altid er lige vellykket. Er du ok med det, kan du evt. prøve at tage udgangspunkt i opskriften på rundstykker i stedet.

      Svar
    • Hej Jane
      Hvilken anden ost kan man bruge?
      Min kæreste kan ikke lide ost, så er lidt på prøve sommetider 🙂 jeg kommer ost i det han ikke kan smage
      Mvh Lone

      Svar
      • Jeg har ikke prøvet nogen anden slags men jeg vil tro, at enhver anden fast/hård ost kan bruges. Hvis du vælger en som fx revet mozzarella, vil jeg næsten tro, det slet ikke kan smages. Det synes jeg nu heller ikke det kan i opskriften, som den er, men hvis man ikke kan lide det, kan det være, man er lidt mere fintsmagende :)

        Svar
    • Det tror jeg godt det kan men det bruges ofte i glutenfrit bagværk, så måske har det en funktion også. Jeg har brugt det for bedre smag. Det syrlige gør noget godt blandt de tamme meltyper :)

      Svar
        • Selv tak for dine lækre opskrifter ❤️❤️❤️

          Men jeg har ikke helt ret, for der er allerede syre i bagepulver. Så det er mere ren natron, man kan kickstarte med eddike.
          Man kan sikkert godt undvære eddiken, når man bruger bagepulver.

          Svar