LCHF-påskeæg med marcipan og lakrids


Disse påskeæg med marcipan og lakrids er et superlækkert twist på de almindelige påskeæg.

For ingen påske uden påskeæg, vel? Sådan må det naturligvis være. Vi har lavet en portion med marcipan og lakrids. “… med lakrids” altid favoritten. Altid! Alting smager bare bedre med lakrids! Når jeg spørger familien om jeg skal lave is, godter, younameit, er svaret altid: Jaaah… med lakrids!!

Disse påskeæg indeholder minimalt med sukker/sødning, men sådan kan vi godt lide dem. Du får opskriften nu, så du er klar til påskedagene.

Hvis du tænker, at de da minder meget om en af julegodterne, så er du ikke helt gal på den. Vil du hellere lave påskeæg med nougat i? Så prøv denne sygt gode sukkerfrie nougat. Death by nougat, kaldte jeg den vist i december. Så god er den.  Men den er lidt farlig. Siger det bare…

Lækre og sukkerfri påskeæg med hjemmelavet marcipan og nougat --> LCHF opskrift her: Madbanditten.dk

LCHF-påskeæg med marcipan og lakrids

Føj til favoritter Udskriv Pin
20 stk
|
5 timer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland mandelmelet med SukrinMelis og mandelessens og saml dejen med æggehviden, til du har en god klump. Brug hænderne til at ælte den lidt, så du har en fast men let fedtet marcipandej. 
  • Hæld lakridspulveret i og ælt det ind i. Det må gerne være lidt ujævnt, så det giver lakridsstriber.
  • Form til påskeæg.
  • Smelt 2/3 af chokoladen i vandbad og tag den af varmen. Rør resten af chokoladen i.
  • Dyp marcipanstykkerne heri ved hjælp af to gafler.
  • Stil dem på et bræt beklædt med bagepapir og sæt dem i køleskabet, til chokoladen er stivnet. Drys lidt lakridspulver over inden servering. Fineste påskeæg!

Noter

Prøv at erstatte 1 spsk SukrinMelis med 1 spsk Fibersirup CLEAR (ikke gold). Det giver en fantastisk konsistens. Desværre også en frygtelig mavepine, så vær varsom med indtaget :)

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

54 kommentarer til “LCHF-påskeæg med marcipan og lakrids”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Uhm, jeg har en portion stående i køleskabet nu.
    Det overskydende chokolade tilsatte jeg lidt pebermynte og fyldte dem i små forme. Det bliver en god påske – trods alt ?

    Svar
  2. Nu har jeg lige lavet en portion med det engelske lakridspulver. Hold da op en forskel i forhold til det lakridsrodspulver, jeg købte hos helsekost. Det her sparker … og smager voldsomt godt (og af mere).. det er sørme godt, at de fleste påskeæg er lovet væk til kollegerne i morgen, for ellers….

    Svar
  3. Måske et lidt dumt spørgsmål, men hvad er grunden til at mandlerne ska tørres først? :-) Bare simpel nysgerrighed. Har i skrivende stund nogle på køl og venter i spænding på prøvesmaging ;-)

    Svar
    • Næ ikke sport dumt! Jeg har svært ved at male dem til helt fint mel, hvis du er våde. Og det er de, efter jeg har smuttet dem :-)

      Svar
  4. Jeg lavede dem i aften. Lavede dem lidt mindre, så der blev 22 stk. Hold da magle, hvor er de lækre. Jeg spiser ALDRIG købe-marcipan mere!!!! og sikke et flot skinnende chokoladeovertræk, de fik.

    Svar