LCHF og træning

Jeg har skrevet om low carb og træning lidt rundt omkring, så her vil guide dig til lidt videre læsning.

 • Min bog Mæt & Slank med LCHF har et kapitel om træning og om, hvordan du kan tilpasse din low carb kost til din træning (og ikke omvendt!)
 • Læs om mine egne spæde erfaringer med at træne hårdt på low carb HER

Af supplerende læsestof anbefaler jeg:

 • The Art & Science of Low Carbohydrate Performance – Stephen Phinney & Jeff Volek
 • LCHF & Träning – Bättre träningsresultat med lågkolhydratkost – Jonas Bergqvist

50 kommentarer til “LCHF og træning”

Skriv en kommentar

 1. Og så lige en sidste update og tip – Og så skal jeg nok klappe kaje :-) – Et tip fra en svensk hjemmeside om LCHF: Opløs en halv teskefuld Himalaya salt i et glas vand og drik det ca 30-60 minutter før træning. Det havde jeg rigtig meget gavn af – Løbeturen på 10 k gik som en leg – Og Jane tak for dine fine input. Jeg bruger jævnligt siden særligt til inspiration til aftensmad :-)

  Svar
  • Det er et supertip – og et tip, du også vil kunne læse flere steder her på siden! Salt er så afsindigt vigtigt på LCHF og helt utroligt mange gener på LCHF skyldes for lidt salt.
   Og sejt at løbebenene er oppe i gear! Det glæder mig at høre.
   Rigtig god påske :)

   Svar