LCHF / Keto måltidskasse


Mange efterspørger en måltidskasse fra Madbanditten som følger LCHF- eller Keto-principperne. Og ja, jeg har modtaget flere tilbud om måltidskasser. Desværre er det primært måltidskasseleverandøren, der tjener penge på sådan en ordning, så det er ikke attraktivt for mig at bidrage til.

Så jeg er ked af at skuffe, men det kommer aldrig til at ske. Det ville være en virkelig dårlig forretning for mig at medvirke i men helt sikkert en god forretning for leverandøren af måltidskassen. 

Kan man kombinere måltidskasser og Low Carb/Keto?

Jeg kender ikke hele markedet for måltidkasser, men hvis måltidskassen du vælger er baseret på animalsk protein (i tilstrækkelige mængder) og grøntsager vil jeg tro, at det sagtens kan fungere – i hvert fald konceptmæssigt, at kombinere en måltidkasse med Low Carb eller Keto.

Nogle sælger deres måltidkasser særligt som ‘Keto’. Jeg kender ikke som sagt ikke markedet så godt, men fra hvad jeg har hørt fra andre, er tilfredsheden ikke så høj. De er ofte ikke særligt Keto, lyder det. Meldingen lyder at portionerne er små, der er for lidt kød og der er ikke noget fedt. Så det er værd lige at undersøge eller være opmærksom på!

Madplan i stedet for måltidskasse

Mit bud på at hjælpe med det problem, som måltidskasserne løser, er mine Keto madplaner eller mine Low Carb Madplaner. Keto madplanerne er mit bud på en ‘måltidskasse’, man bare selv handler ind til. Jeg har planlagt det hele for dig, og det er madplaner der, ligesom en måltidskasse, hjælper til nem aftensmad i hverdagene. Det er inkl. indkøbsliste så du nemt kan handle ind (fx online, så kommer det jo også lige til døren).

Madplanerne er til 2 personer, men er du alene om at spise dem, kan du spise anden portion til frokost næste dag. Det gør det meganemt og realistisk på den måde ❤️

Madplanerne er til fem dage. Det er et valg, jeg har truffet, fordi det for de fleste vil være for ufleksibelt at have skemalagt aftensmaden til alle ugens dage. Du ser heller ikke måltidskasser til 7 dage fx. De er oftest til 3-5 dage.

Meningen med madplanen er, at den skal få noget lækker og sund mad på bordet hurtigt og nemt i hverdagene. En dag om ugen laver man dobbelt portion og har på den måde en dag, hvor man er ‘fritaget’ for madlavning, fordi man bare skal varme rester fra dagen før.

Mangler du idéer og inspiration til de andre måltider ligger der tusindvis af opskrifter her på siden eller du kan overveje en af mine Keto-bøger, der er fyldt med lækre og nemme opskrifter til alle måltider.

Du kan også lave dine egne madplaner

Jeg har også et værktøj, hvor du med få klik kan lave dine egne madplaner og få en indkøbsliste til. Det er en del af mit MadbandittenPLUS-medlemskab. Det koster 1 krone om dagen, men du kan så lave et ubegrænset antal madplaner. Og du får faktisk også færdige madplaner, hvis du ikke vil lave dem selv. Og så er der en hel masse andre fordele, foruden madplansværktøjet også. Se alle fordele og prøv det gratis her: MadbandittenPLUS

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

24 kommentarer til “LCHF / Keto måltidskasse”

Skriv en kommentar

  • Bum… jeg tror, det vil være bedre med vegetar og så Low Carb. Keto er lidt heftigt til at gøre hveranden uge. Det vil give følelsen af hele tiden at starte forfra, tror jeg og du risikerer at blive fanget i en konstant tilstand af Keto flu, hvor det aldrig bliver rigtig godt. Low Carb vil være bedre, tror jeg.

   Svar
 1. Kære Jane,

  Super ide, 3 stjerner herfra!

  Var det ikke en ide at rykke årstiderne for en opfølgning på denne tråd? De skrev jo at de måske ville komme med noget i 2013!

  Mvh
  Ulrik

  Svar
  • Aarstiderne har desværre afvist LCHF-kassen. De synes ikke, de kan få den til at blive “Aartiderne-agtig”. Det ved jeg ikke hvad betyder, men det var deres ord… :-(

   Svar
 2. Det er en fantastisk idé, der straks har fået 3 stemmer fra mig!
  Jeg har tidligere fået måltidskasserne fra Aarstiderne leveret, men stoppede igen da der altid var pasta, ris og kartofler med som en væsentlig del af hver ret – og det dur bare ikke, når man har PCO!

  Svar
 3. Rigtig god ide! Den kan de ikke komme udenom :-) Har givet den 3 stemmer og lige tjekket, at der nu er 480 stemmer!!!

  Svar
 4. I er allesammen for seje! Over 400 stemmer på ganske få timer. Der hviskes i min øresnegl, at der arbejdes på sagen hos Aarstiderne. Hvis man slår paleo og LCHF folket sammen, har man en pænt stor kundegruppe. Tilbage er der bare at få kødmængderne til at gå op med Aarstidernes bæredygtige profil. Personligt ville det glæde mig, hvis de bare ville sætte kødmængderne op til “normal”. Tre kyllingebryster, synes jeg, for eksempel er et for lidt til fire kuverter. ;-)

  Svar
 5. Sikke en god ide :) jeg sad faktisk igår og kiggede på deres kasser, men gad så ikke bestille, da jeg synes det blev for dyrt når man ikke spiser kulhydraterne også.

  Svar
 6. God ide ;) og så kan de jo passende smide det lidt federe kød + det gode smør i til os og så kan Palæofolket for love til at beholde deres fedtforskrækkende fejltolkning af Palæo ;)

  ej nu skal jeg være sød:) jeg er sikker på en LCHF kasse med masser af grønne sager, gode nødder, lækkert kød og lidt kvalitets ost og smør ville være et hit:)

  Svar
 7. Super du fik den oprettet Jane!!! (-;

  Jeg har også allerede givet den mine 3 stemmer! Hvor er det vildt den allerede har fået så mange stemmer, jeg håber det betyder at aarstiderne snart sætter den i “Produktion”

  Kh maria

  Svar
 8. Hej Jane. Hvorfor er det at rodfrugter ikke er så populære hos dig blandt andet? Folk siger jo at de er så sunde og mætter godt. Hilsen Christine :)

  Svar
  • Jeg spiser faktisk rodfrugter med glæde. Når rodfrugter er en lidt nedprioriteret del af LCHF, er det, fordi de indeholder en del stivelse og kulhydrater ift. grøntsager, som vokser over jorden. For mig betyder det ikke det store, men hvis man lider af meget ustabilt blodsukker eller gerne vil skære i kulhydraterne for at tabe sig, kan man med fordel omgås rodfrugter med lidt større forsigtighed.

   Men som sagt, jeg synes, de er geniale, særligt her om vinteren. Og rodfrugter er til enhver tid at foretrække foran brød, pasta og ris.

   Svar