LCHF latte


Lækker nespressokaffe med friskpisket fløde smagt til med ren vaniljepulver og en knivspids stevia. Kaffe latte på LCHF-manér. Helt sikkert et hit, hvis man kan lide flødeskum. Hvilket jeg ikke kan. Og hvad nytter det så?

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “LCHF latte”

Skriv en kommentar

  1. @Janicke, tak for det. Jeg har været hurtigt forbi din og den glæder jeg mig meget til at kigge nærmere på, Der er jo masser af inspiration.
    @Rikke, næh mælkeprodukter er ikke så gode for mig. Det er laktosen, der driller mig mest. Mælk giver mig ondt i maven og det samme gør fx yoghurt. Men ost og smør giver ikke så meget ballade. Fløde får man sjældent ind i særligt store mængder – og da slet ikke hvis man ikke kan lide det – så det går også lige. Jeg prøver mig lidt frem.

    Svar
  2. Hei, super blogg du har! Kom over den via Charlotte (sund for sjov). Elsker fløteskum men har som regel litt dårlig tid. Ta litt fløte i koppen og sett på nespressomaskinen. Da blir det et lett skum på kaffen :-D

    Svar