LCHF latte


Lækker nespressokaffe med friskpisket fløde smagt til med ren vaniljepulver og en knivspids stevia. Kaffe latte på LCHF-manér. Helt sikkert et hit, hvis man kan lide flødeskum. Hvilket jeg ikke kan. Og hvad nytter det så?

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “LCHF latte”

  1. @Janicke, tak for det. Jeg har været hurtigt forbi din og den glæder jeg mig meget til at kigge nærmere på, Der er jo masser af inspiration.
    @Rikke, næh mælkeprodukter er ikke så gode for mig. Det er laktosen, der driller mig mest. Mælk giver mig ondt i maven og det samme gør fx yoghurt. Men ost og smør giver ikke så meget ballade. Fløde får man sjældent ind i særligt store mængder – og da slet ikke hvis man ikke kan lide det – så det går også lige. Jeg prøver mig lidt frem.

    Svar
  2. Hei, super blogg du har! Kom over den via Charlotte (sund for sjov). Elsker fløteskum men har som regel litt dårlig tid. Ta litt fløte i koppen og sett på nespressomaskinen. Da blir det et lett skum på kaffen :-D

    Svar