LCHF-kakaocookies


Nogle gange er det rart at kunne hælde lidt kage i (røret) ungerne i weekenden, og hvis jeg lissom skal være med på den, så kræver det lidt tilpasning af opskrifterne.

Her er derfor en helt basic kakaocookie-opskrift. Den vinder måske ingen medaljer, men den er ok, og cookie-opskriften kan være både glutenfri og LCHF-venlig. Du kan også prøve mine Low carb cookies med peanutbutter og chokolade, de virker hver gang!

LCHF-kakaocookies

LCHF-kakaocookies

Føj til favoritter Udskriv Pin
1 portion
|
20 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Æggene piskes med sukrin, kakao og vaniljepulver og smeltet smør tilsættes.  
  • Mandelsmør tilsættes og det piskes jævnt i massen. Havregryn og mandelmel røres i med ske og den fedtede dej sættes i toppe på bagepapir og trykkes flade.
  • Bages ved 175 grader i 8-10 min. Giv dem hellere for lidt end for meget. De bliver nemt lidt tørre. Og lad dem ikke ligge og efterbage på den varme bageplade, medmindre de var undercooked, da du tog dem ud af ovnen. Enjoy!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Keto kostplan testimonial

Skal jeg sende dig en gratis Keto-madplan (aftensmad)?

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “LCHF-kakaocookies”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Mums – de ser da rigtig lækre ud. Det vil jeg helt sikkert prøve og måske med et par mørke chololadestykker i :-)

    Svar