LCHF i ALT for damerne


I husker at købe ALT for damerne i denne uge, ikke? Heri får I nemlig (hold lige fast!) 7 sider LCHF. Her er introduktion til livsstilen, gode tip til at komme i gang og tre lækre opskrifter fra min bog. Jeg er blevet interviewet i forbindelse med artiklen for længe siden og har ventet spændt på, hvad der kom ud af det. Og jeg er ovenud glad og tilfreds. Flotteste LCHF-artikel ever! Og selvom slankevinklen er på forsiden, er der i artiklen fokus på sundhed og velvære. Love it. Simpelthen.

Så hvis du stadig går og er lidt nysgerrig på LCHF, men ikke har købt bogen endnu, kan du starte med bladet. Må du bare eje bogen, kan du købe den HER eller HER eller hos din boghandler. Som mange af jer ved, er vi i gang med at trykke 2. oplag, så vi ikke risikerer at den bliver udsolgt lige pludselig.

Men altså 7 sider i Danmarks største dameblad! Det er jo kæmpestort!

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

25 kommentarer til “LCHF i ALT for damerne”

 1. Hej Jane.
  Jeg har længe bagt knækbrød uden mel efter din opskrift, men levet efter vægtkonsulenternes kostpyramide. Det er ikke gået så godt længe, pga. weekender der bliver for kalorie-dyre.
  Købte så ved et tilfælde Alt for Damerne og læste om LCHF i torsdags og besluttede mig for at gå i gang fra fredag morgen – og i dag 4 dage efter – så har jeg tabt 2,5 kg, har flad mave for første gang længe og har det fantastisk. Vågner frisk om morgenen og klar til endnu en dag :-) og tænk, fik endda et glas hvidvin i lørdags til middagen fra Cofoco – utroligt :-)
  Vil snart igang med at bruge flere af dine opskrifter og vil helt sikkert købe din bog :-)
  1000 tak for din entusiasme og dit engagement.
  Kærlig hilsen

  Svar
 2. Har lige læst Alt for damerne – det eneste, der var værd at læse, var LCHF indlægget. Sådan stort set da. Der var ikke så meget nyt under solen, men jeg synes alligevel, det var bladet værd. Så kan det måske blive taget frem, når der er gæster, og de ikke helt forstår, hvorfor jeg ikke spiser flutes som alle andre :-)
  Jeg har ikke fået købt din bog – men jeg har jo også snart fødselsdag :-)

  Svar
 3. Jeg hørte lige, at de sad og grinede af tunmoussen fra 80’erne i radioen – den fra Karolines, som ikke længere udgives pga fedtprocenten – men den opskrift må da i virkeligheden være lige i øjet i LCHF-sammenhæng, ikk’?
  Jeg har i hvert fald kigget tilbage på mange af de gamle opskrifter og tænkt, de nu kan bruges igen, hvis man bare dropper jævning, sukker og den slags ; ) og sætter cremefraîche18 op til 38% – er det ikke rigtigt forstået af mig?
  ; )

  Svar
 4. Afskyr ellers kvinde-du-er-aldrig-god-nok-blade, men denne gang køber jeg det, tænk engang, ene og alene pga dit input i bladet ;) yay

  Svar
 5. Må bare sige, at det er første gang nogensinde, jeg har set min mand helt i svime over en bog, men hver gang han vender en side i din bog, råber han YES og JUHUU ;-) Har gjort mit bedste for at introducere ham til Kernesund mm, men NU er han solgt :-) Vi håber meget, at der engang kommer en toer med endnu flere opskrifter.
  Keep up the good work!

  Svar
 6. Ja, vi er rigtig mange LCHF-fans, der sætter stor pris på at have dig i front, så det kommer mere ud. Tak fordi du er dig og tak for din dejlige bog

  Svar
 7. Hej Jane.
  Jeg kender dig jo ikke personligt, men jeg er sgu’ alligevel lidt stolt af dig:-) Det håber jeg også du selv husker at være.
  Du har med din blog og din virkelig gode bog skabt en lille revolution og det er så velfortjent! Nu kommer det til at rulle, det er jeg sikker på!

  Svar
  • Jeg er faktisk ret stolt af den bog. Det er sådan en lidt uvant følelse at være stolt af sig selv, men det er jeg faktisk her :-)

   Svar
 8. Har lige fået din bog for 3 dage siden og er så småt igang med at leve efter lchf metoden. Det er lidt omstændigt heri starten. Jeg har sjovt nok uden at vide det købt alt for damerne idag, så det vil jeg side og hygge mig med at læse. Men din bog er rigtig god og let at forstå. Så er det bare med at komme i sving jo. Vi vil jo alle sammen gerne have et dejligt og godt liv hver dag. Hilsen Malene.

  Svar
  • Dejligt at høre, Malene. Du har ret i at det er en omvæltning i starten. Men jeg er sikker på, du hurtigt vænner dig til det :-)

   Svar
 9. Tillykke til dig og hurra for os andre som kan læse bladet og blive inspireret, få lækre opskrifter og ikke mindst få gode tips.

  Svar