Kokosgrød – LCHF-grød med kokos og kakaonibs


Indrømmet, de fleste morgener spiser jeg spejlæg eller kød til morgenmad. Det er nemt, og det giver mig bare virkelig god energi langt op af dagen. Nogle gange kigger jeg misundeligt på de mange fine morgenmadsskåle på Instagram, for det ser bare SÅ fint og hyggeligt ud. Herhjemme ville den slags morgenmad gøre mig mere sulten end mæt, og det er der altså ikke meget hverken fint eller hyggeligt ved, så når jeg savner den gode gamle morgenmad-i-en-skål, laver jeg som regel kokosgrød.

Kokosgrød er LCHF’s svar på havregrød, selvom det jo virkelig ikke er det samme. Jeg har aldrig kunne fordrage havregrød (eller nogen anden slags grød i øvrigt), men af uvisse årsager er kokosgrøden her faldet mig i smag. Så den laver jeg, når jeg får lyst til at pynte lidt.

Kokosgrøden er dog lidt løs i strukturen, eller hvad vi skal kalde det, så her har jeg prøvet at arbejde lidt med konsistensen ved at tilføje ekstra kokosmel. Det kunne også have været lidt hakkede nødder eller lign.

Opskriften indeholder affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik

Kokosgrød med kokos og kakaonibs - lækkert low carb alternativ til havregrøden --> Madbanditten.dk

LCHF-grød med kokos og kakaonibs

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Toppings, fx

  • ekstra kokosmel til drys
  • frysetørrede hindbær til drys
  • kakaonibs til drys
  • havtorn =gejl) og til drys

Sådan gør du

  • Slå æggene ud i en kasserolle og hæld alle de andre ingredienser (med undtagelse af drysset) herned til.
  • Varm op imens du rører som en gal. Når grøden tykner, rører du lidt mere og så tager du den af varmen og lader den blive helt færdig på eftervarmen.
  • Pynt med dine valgte toppings og server.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Skal jeg sende dig en e-bog?

Skriv dig op til at modtage mine meget populære lørdagsmails og jeg sender dig kvit og frit min e-bog 5 hemmeligheder til vægttab med Keto.

Ja tak – den vil jeg gerne have >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Kokosgrød – LCHF-grød med kokos og kakaonibs”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
  1. Jeg læser primært med for at få lidt inspiration, som jeg kan bruge i det ‘almindelige’ køkken, hvor jeg ikke udelader nogle fødevaregrupper. Jeg ville bare lige tippe dig om, at jeg ofte gar tilsat mandelmel (altså mandler malet til mel) i min almindelige havregrød. Det fungerer ret godt. Måske ville det hjælpe på konsistensen her? Om ikke andet gør det, at grøden smager rigtig lækkert og kage-agtigt, synes jeg :-)

    Svar