LCHF går til filmen!


Det kræver alligevel noget at filmatisere en kogebog, ikke? Men ingen opgave er for stor for Columbus Leth, der også har taget de utroligt smukke billeder til min bog. Så da han fik opgaven at lave fem små film om bogen, kastede han sig da bare ud i det. Og dem synes jeg, I skal have lov at fornøje jer med, imens jeg har travlt med at pakke resten af bøgerne til jer.

Desværre for mig er jeg selv på nogle af dem. De af jer, der husker mit had til at blive fotograferet, kan nok forstå, at jeg balancerer på grænsen til selvhad, når jeg samtidig skal høre min egen spæde røst. Man bliver skudt helt tilbage til barndommen, hvor man sad og optog sig selv på kassettebåndoptageren (jep, så gammel er jeg nemlig!)  for derefter at grine af det sammen med sin bedste veninde. Forskellen er bare, at man i dag ikke kun deler den slags med sin bedste veninde. I stedet deler man det med hele verden.

Filmene  er selvfølgelig en del af markedsføringen til bogen, og jeg synes faktisk, de er blevet superfine. Og så har min bog fået sin egen lille melodi også. Komponeret af Jan Rørdam.

Filmene har jeg desværre måtte fjerne her fra bloggen efter KODA gjorde mig opmærksom på, at jeg på bloggen her ikke har rettigheder til at afspille musik. Heller ikke musik, der er købt og betalt til formålet. Filmene kan du i stedet se på min Youtube-kanal.

 

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

44 kommentarer til “LCHF går til filmen!”

 1. Såå fint! Du er god til formidle, ikke kun på skrift:-)… Sjovt at se dig ‘live’ når man har fulgt din blog i halvandet år…. Og skønt at høre dit geografiske ophav i dialekten, jeg følte mig helt hjemme:-)…

  Svar
 2. Sikke nogle gode film, Jane! Og selvom du ikke er glad for at være foran kameraet, gør du det vildt godt :-) Jeg glæder mig meget til at læse bogen!

  Svar
  • Ha ha.. ja, det går lidt stærkt i det her liv. Har faktisk også ind imellem lidt svært ved at følge med (deraf de mange introvert-indlæg…)

   Svar
 3. Nææh, hvor fint! Og hov, har jeg forresten fået nævnt, at jeg glæder mig helt afsindigt til på onsdag? Nå, det har jeg allerede sagt – okay så ;D (P.s. Du er sej!)

  Svar
 4. Min to årige er ikke imponeret “sure dame”. Han havde vist håbet på Byggemand Bob og det er vist svært at leve op til!
  Jeg blev selv overrasket over din stemme eller dialekt måske snarere. Du lød i hvert fald anderledes end forventet :o)

  Svar
  • Ha ha, det skulle du have sagt! Så kunne jeg da lige have smidt en traktor ind eller lign. og PS: jeg er jo fra Aarhus. Det ryster man aldrig sådan helt af sig ;-)

   Svar
 5. Hvor er de gode og relevante dine film – og du behøver bestemt ikke føle dig skidt tilpas over at være med ;-)

  Svar
 6. Jeg tror Louie (min mindstemand på 2½ år) er forelsket! Vi har set den første video 3 gange og han bliver ved med at sige “Jeg vil gerne se pigen igeeen, moaar! Hvad hedder hun?” ;) Du har helt sikkert en fan :) Og vi tager den lige én gang til.

  Svar