Steaksandwich med culotte, avokado og chili-mayo


Var det noget med en steaksandwich? Det er virkelig en opgraderet frokost her i mit liv!

Frokosten er og har altid været mit mest bøvlede måltid. Jeg elsker morgenmad, kokkerer gerne og spiser generelt meget om morgenen. Frokosten derimod er lidt i vejen. Jeg er i fuld gang med arbejdet, og pludselig skal jeg gudhjælpemig gå i køkkenet og lave mad, hvis jeg vil have en ordentlig frokost. Jeg tjekker for rester i køleskabet og keder mig over indholdet og spekulerer på, om jeg ikke bare kan klare den igennem på kaffe og kokosolie og dåsemakrel. Jamen for real, altså!

Men jeg vil faktisk gerne have rigtig frokost, og derfor bliver jeg så glad, når det lykkes mig at fremtrylle sådan en lækker bandit her på under 5 minutter. Det kræver selvfølgelig, at ingredienserne findes, men det gjorde de jo så i mit tilfælde.

Steaksandwich: hurtig LCHF-frokost

Steaksandwich med culotte, avokado og chili-mayo

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Smør de to flade grøntsagsbrød med et venligt lag mayo med røget paprika.
 • Læg kalveskiverne ovenpå.
 • Halver avokadoen, fjern stenen og skær kødet ud i skiver og fordel ovenpå kalvekødet. Drys med salt og peber, luk sandwichen, åben munden og spis! Øj, øj, øj!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
steaksandwich LCHF

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Steaksandwich med culotte, avokado og chili-mayo”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Ja …. mmmm den ser lækker ud; jeg har det i øvrigt lidt ligesom dig med frokosten, så MIN frokost er lige svælget ned … din kokoskaffe med lakrids … den er altså os’ rigtig god, det bliver IKKE sidste gang TAK! :)

  Svar
 2. Den ser godt nok lækker ud, den sandwich. Vi har i øvrigt snakket om, at vi nok skal have prøvet de brød. Vi kan heller ikke klare alle de der frøbrød. Det går godt den første dag eller to, men så begynder det at vende sig i munden og så kan vi bare ikke få det ned!

  Den nye hjemmeside har fået et flot design. Der er måske lige en enkelt ting jeg ikke er så glad for: det rullende “bånd” med “Relaterede indlæg”. Er der noget jeg har svært for, så er det hjemmesider med ting der bevæger sig. Jeg har allehånde add-ons og plugins i min browser for at stoppe den slags. Men dine relaterede indlæg vil jeg jo helst ikke skjule. Det er måske bare mig, der har det sådan, men jeg ville i hvert fald værdsætte hvis de kunne blive statiske.

  Svar