Hvad handler mine foredrag om?

Jeg holder desværre ikke foredrag i øjeblikket. Så snart jeg vælger at optage foredragene igen, opdaterer jeg min eventkalender.

Tag et kig i Eventkalenderen, og se om jeg kommer forbi dig!

77 kommentarer til “Hvad handler mine foredrag om?”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane
  Først vil jeg sige, at jeg dagligt bliver inspireret af din blog/bøger & hjemmeside.

  Jeg ville høre om du kommer ud “privat” og holder foredrag (når det igen tillades). Samt hvad det evt koster.
  Først lidt om os.
  Jeg arbejder på et botilbud under socialpsykiatrien i Frederikssunds kommune, vi er idræts certificeret så sund kost & motion er en stor del af vores hverdag både for beboere, men også personalet.
  Vi har cafe for beboere/personale som også har fokus på sundhed.
  Tænker, at du med dit foredrag evt kunne inspirere os alle til hvordan sund kost også kan se ud, samtidig med at det absolut ikke er kedeligt.

  Mvh: Kirsten

  Svar
 2. Hej Jane

  Vil du lave et foredrag for Ingeniørforeningens Kemitekniske gruppe i Jylland her i efteråret. Det er et rigtigt spændende emne.

  Svar
  • Hej Hanne

   Tak for tilbuddet men ellers tak. Det kan være jeg lige skal have opdateret mine foredragssider, for jeg holder faktisk slet ikke foredrag i øjeblikket. Jeg har for travlt med andre aktiviteter og har desværre været nødt til at vælge det fra :)

   Svar
 3. Hej Jane
  Jeg lige fundet dig /optaget dig :-)
  Kunne simpelthen godt tænk mig at høre dig life til en foredrag med synes at Nordjylland er total forsømt……. Ikke nogen som vil komme her og hvis der sker så billetter er udsolgt på 15 min…….
  Jane, vi lever her og har også bruge for hjælp her……
  Hilsen

  Svar
  • Jamen, jeg vil hellere end gerne komme til nordjylland. Men det kræver at der er en arrangør i området, som vil stå for det. Jeg er bare den, der møder op og holder foredraget… :)

   Svar
 4. Øv øv havde så glædet mig i et halvt år til dit foredrag i Kolding, men fik desværre bestilt for sent så nu er der udsolgt.. Håber du kommer igen en anden gang gang .. Snøft

  Svar
  • Æv! Arrangøren havde talt om at de ville holde to foredrag, men de har ikke ment, at de kunne sælge nok billetter. Kontakt dem evt. så de ved, at der er efterspørgsel på ét mere :)

   Svar
 5. Det er jo en helt fantastisk side. Jeg er ellevild – skal prøve det hele. Jeg er så uinteresseret i mad som nogen…… men dette tiltaler mig virkelig. Tak for det!!

  Svar
 6. Hvad ville en aften ca koste for en flok piger 5-10 hvad det koster, at få dig til Fredericia fx privat hjem eller et andet sted til et foredrag ?

  Svar
 7. Hej
  kan se du kommer omkring på den anden side af Storebælt. Jeg kunne tænke mig at høre dig live på Sjælland. Kommer du forbi? ellers må du gerne sende mig en pris på et arr. og evt. hvor mange tilhørere der typisk er. så vil jeg selv prøve at stable noget på benene

  Hilsen Annette

  Svar
 8. Hej Jane
  Ved ikke om det er her jeg skal spørge – men nu prøver jeg.
  Min kone og jeg er så småt ved at indføre LCHF
  Dyrker cykelmotion og tænker i den forbindelse på, hvad man bruger som energiindtag under længere ture, til tider i flere dage i bjergrigt terræn.
  Har normalt energidrik i drikkedunken, samt gels og energibarer i lommen.
  Til normale træningsture a 2-3 timers varighed herhjemme, er der kun vand i dunken.

  Venlig hilsen
  Morten

  Svar
 9. Hej Jane
  Ved ikke om det er her jeg skal spørge – men nu prøver jeg.
  Min kone og jeg er så småt ved at indføre LFCH.
  Dyrker cykelmotion og tænker i den forbindelse på, hvad man bruger som energiindtag under længere ture, til tider i flere dage i bjergrigt terræn.
  Har normalt energidrik i drikkedunken, samt gels og energibarer i lommen.
  Til normale træningsture a 2-3 timers varighed herhjemme, er der kun vand i dunken.

  Venlig hilsen
  Morten

  Svar
 10. Hej Jane.
  Jeg har købt din første bog sidste år i juni måned, sammen med Lars-Erik Litsfeldt’s “Kom i gang med LCHF på 14 dage”. Min mand og jeg aftalte, at vi ville tage 14 dage ud af vores sommerferie hvor vi kom igang med LCHF og det gik rigtig godt. Om jeg tabte mig ved jeg ikke for vi var på camping. Men siden har vi ikke spiste ris, pasta , rugbrød eller hvidt brød. MEN lidt for meget slik, chokolade, is, men også stadigvæk, fløde, smør og ost. SÅ jeg har taget rasende meget på ca. 5-6 kg siden sommer. Men nu har vi købt din nye bog og så er vi gået igang med LCHF igen siden 1. februar. Og nu har jeg tabt 3,3 kg, så det er rigtig dejligt. Vi har ca. 10 bøger om andre slankekure, jeg har været på, som bare ikke har være gode for mig. Så nu sælger vi alle de bøger, så vi kun har dine bøger tilbage på hylden. Jeg har det rigtig god med denne mad, jeg har en irritabelt tyktarm og meget svingende blodsukker og begge disse ting er bare blevet så godt. Det er min mand der altid laver mad og han er også rigtig glad for LCHF, så han syntes det er vores nye livsstil. Dette er min historie. Jeg vil rigtig gerne høre, hvad det koster, at få dig til midtsjælland til et foredrag? Jeg vil prøve, at samle en 5-7 personer. Hilsen fra Hanne

  Svar
 11. Hej Jane.
  Tak for et godt foredrag i går i Gørløse. Jeg har spist “din” mad i ca. 2 måneder nu og har aldrig haft det så godt i min mave som nu! :) Og selvom jeg nu har spist LCHF i et stykke tid, så var det rart at høre om LCHF og din bog fra hestens egen mule. :) Glæder mig til at din bog nummer 2 snart kommer. :)
  /Sine

  Svar
 12. Hej Jane.
  Vil du sende priser for en dag/aften i hyggeligt selskab med info om LCHF i Jylland?
  Jeg er med i en eksklusiv dame-madklub, og mine søde veninder er åben for alt – jeg kan bare ikke fortælle dem alle fordelene og principperne, så de kan forstå det:-)
  Kærligst Hanne

  Svar
 13. Jeg er i tvivl om følgende er LCHF “produkter”
  Stevia herunder også Steviadråber med forskellig smag.
  Sjokoladekagebagemix (sådan staver de det) fra Funktionel Mad.
  Hvedeklidbrød fra Gundersen.

  Hvorfor jeg spørger om lige de produkter er fordi de står opført på en forhandlers side under LCHF produkter.

  Svar
 14. Vil bare sige at din bog er rigtig god. Ingen løftede pegefingre, letforståelige forklaringer i både forord og opskrifter. “Almindelig” mad.Trængte til luftforandring fra kalorieberegning og løftede pegefingre (har en søn der skal tabe sig lidt og det gjorde da ikke noget hvis hans mor smed 5 kg) Ved godt bogen ikke er en slankekur. Men det er alt for tidskrævende at skulle veje maden/ beregne kalorier og sønnen til stadighed er sulten. Hele dagen drejer sig pludselig om mad. Jeg købte en bog med stenaldermad og forsøgte med det men syntes det var for restriktiv. Har eksperimenteret lidt med low carb opskrifter før men syntes brødet var for kageagtig i smagen og for klæg. Dine fiberrige gulerodsboller er gode men udskiftes mandelmel med sesammel har man boller der er meget meget tæt på alm. brød i smag og udseene :-) Og brød var noget af det vi var klar vi ville savne ved at overgå til LCHF. Jeg har i flere år været en slags sukkernarkoman. Der gik ikke en dag hvor der ikke røg et par studenterbrød ned eller en stor pose slik.Jeg er ikke blevet overvægtig, dog sidder der lidt mere på sidebenene end for 10 år siden, men bevæger mig heller ikke så meget mere. Man bliver jo magelig med årene. Jeg har i lang tid lidt af ondt i maven,luft i maven, træthed og syntes det kom specielt efter vi bandlyste sukker i huset og overgik til diverse sødemidler. For ca. 14 dage siden startede vi så på LCHF og efter 2 dage havde jeg ikke ondt i maven når jeg havde spist og min sukkertrang er forsvundet som dug for solen. Før kunne jeg ikke handle ind uden at købe noget sukkerholdig og spise det i smug. Nu gider jeg ikke engang at kigge efter det. Vildt imponerende syntes jeg og jeg er mæt i mange timer efter vi har spist. Det samme gælder sønnen. Nu er det at spise ligesom i gamle dage, nu smager maden af noget. Folk glor faktisk når man er på indkøb og de ser man putter smør, piskefløde, creme fraise , chokolade, ægte mayonaise osv i kurven. Kan lige forestille mig hvad de havde tænkt hvis jeg samtidig var overvægtig. Nå det her ender med en hel stil så må hellere stoppe. Glæder mig til dit foredrag i Middelfart. Og din næste bog :-)

  Svar
 15. Hej Jane. Jeg har lige spurgt min seminarieleder (læreruddannelsen Holbæk), om han ikke synes, det ville være en god ide at få dig ud til os. Jeg håber, det er ok.

  Svar
 16. Hej Jane.

  Jeg kan se, at du skal holde et foredrag i Kastrup i slutningen af november via FOF.
  Er der også planlagt foredrag i Nordsjælland? Det passer mig nemlig lidt bedre da jeg bor i nærheden af Helsingør :-)

  /Merete

  Svar
 17. Hej Jane.
  Vil du ikke være sød at sende mig en pris på, hvad det vil koste at få dig ud til teori og praktisk madlavning?
  Jeg arbejder på en skole, og kan derfor selv stille lokalerne til rådighed.

  På forhånd tak for hjælpen
  Bente

  Svar
 18. Hej Jane :)
  Jeg vil meget gerne hører mere om priser angående foredrag, længden heraf og hvor mange mennesker du foretrækker at holde det for? Jeg bor i Esbjerg. Venlig hilsen Rikke

  Svar
 19. Hej Jane !
  Jeg kunne også godt tænke mig at samle nogle piger og lære lidt mere om kuren. Vi har som familie på 4 været på den i 1 og 1/2 måned og har jeg har tabt mig 5 kg.
  Jeg kunne også godt tænke mig at høre lidt om priser osv.
  Vh. Lene :-)))

  Svar
 20. Hej Jane
  vil du kontakte mig via [email protected]
  Jeg er interesseret i et foredrag med dig. Evt. med et par indlagte smagsprøver – hvis du har lyst?
  Du er også velkommen på 7210 6822
  Jeg arbejder på Fredericia Bibliotek.
  Venlige hilsner Jeanette

  Svar
 21. Hej Jane.
  Vil du sende en pris for en workshop (eks. 2-3 timer – eller hvad der er alm) – og hvor det afholdes i Herning.
  Jeg håber på at kunne samle en flok veninder evt.

  Svar
 22. Hej Jane

  Du må gerne sende mig en mail ligeledes, angående hvad det vil koste at få et foredrag af dig, hvis jeg kan samle en flok piger. Måske med lån af et skolekøkken.
  Hilsen
  Dorte

  Ps. Tak for din bog, jeg vandt den i en konkurrence
  Meget inspirerende.

  Svar
   • hej det er en fantastisk blog du har, jeg vil lige fortælle dig, at man kan få protein boller i lidl og er der udsolgt laver de gerne nogle til dig mens du venter det kan man i lidl i Sønderborg.
    indholdet i bollerne pr 100g: protein 26,8%, fedt 14%, kulhydrat 9,7%.
    mvh britta

    Svar
 23. Hej Jane

  Vil du sende mig en mail med priser, hvis du altså stadig har tid til at køre ud?

  Mvh Camilla

  Svar
 24. Hej Jane

  Du må også meget gerne sende mig en mail med priser.

  kh og tusinde tak for en fantastisk side

  Mette

  Svar
 25. Kære Jane

  Er jeg heldig med at du kan henvise til en diætist, der ikke gerne ser at jeg spiser kartofter, ris mm. men i stedet efter LCHF princippet?
  Eller bare er open minded :O)

  Mvh Ina

  Svar
 26. Hej Jane, ville det være muligt at booke dig en aften, for at høre lidt nærmere om LCHF, og for at få lidt af din super energi til den her livsstil.
  Tænker vi bliver 10-15 personer, på sydsjælland.

  Mvh
  Jacob

  Svar
 27. Har du nogle offentlige foredrag på plakaten, særligt med LCHF i børnefamilier som fokus?

  MVH Stine

  Svar
 28. Jeg er i tvivl om hvordan LCHF påvirker kolesteroltallet. Skal man helst holde sig fra LCHF. Ved du noget om det.
  Hilsen Ellen

  Svar
 29. Åh, hvor lyder det spændende! Jeg håber, at vi kommer til at høre mere specifikt om dine foredrag og lignende på bloggen (selv hvis det bare er lukket/privat) – det lyder superinteressant :D

  Svar
 30. Hvor er det bare godt, du nu også udbyder workshops/foredrag – Vi skal virkelig have banket LCHF fast på Danmarkskortet med 7″ søm :D
  Rigtig godt initiativ ;-)

  Svar
  • Tak Lisbeth! Jeg glæder mig meget til at komme ud og tale om det ansigt til ansigt med både fortalere og skeptikere. Jeg håber også, det kan være med til at rykke ved nogle af de faste overbevisninger. :-)

   Svar
   • Kommer du helt til det Mørke Jylland også? Altså der er ikke mere end 25 km til Aarhus. Vores lille lokalsamfund har jævnligt forskellige foredragsholdere ude – sidst var det Christian Fuldkorn Bitz… Så det kunne jo være interessant med en anden vinkel på sundhed ;-)

    Svar