LCHF-foredrag i det nye år


Når man lider af jeg-vil-det-hele-syndromet kombineret med en lille omgang behagesyge, og det her med at takke nej heller ikke lige er ens stærke side, så kommer man i perioder til at tage alt for mange opgaver ind. Og det giver altså bare en virkelig dårlig følelse i maven at tale højt og flot om sund livsstil, og så selv fare rundt som en høne uden hoved. For hvad nytter det at spise sundt, hvis man samtidig stresser rundt? Tsk tsk. Så i det sidste halvår har jeg været den fornuftige voksne. Jeg lukkede fx min foredragskalender, da jeg skrev under på at lave LCHF året rundt, fordi jeg efterhånden ved, at en bog ikke er noget, man lige skriver i toget på vej hjem fra Jylland. Eller det kan da godt være, at der er nogen, der skriver gode bøger med DSB, men for mig kræver det en anden form for fordybelse og kontinuitet (og virkelig gerne en taglejlighed i Paris, men der er vi ikke helt endnu).

Så jeg har holdt en lang pause med foredragene, og til min store overraskelse har jeg savnet dem! Tænk, at jeg, introverte mig, skulle komme til at savne at holde foredrag! Så det glædede mig, da forespørgslerne begyndte at tikke ind med bud efter foredrag i starten af det nye år.

KALDER JYDERNE!
Så hvis du vil se, om jeg kommer til en by nær dig, så tag et kig i min EVENTKALENDER, hvor jeg tror, at især jyderne bliver glade! Fx skal jeg for første gang holde foredrag i Aarhus, og Aarhus er jo min hjemby, selvom det er længe siden efterhånden, men det bliver da lidt specielt. Men jeg kommer også både nordpå og sydpå. Stik ind på eventkalenderen og husk at holde øje med den løbende, for den opdateres hele tiden med nye arrangementer.

MEN HVAD MED SJÆLLAND OG FYN OG SYDHAVSØERNE OG…?
Synes du, det er irriterende, at der ikke er noget i lige din by, så find en, der vil arrangere et foredrag med mig og bed dem kontakte mig. Ofte er det biblioteker, helsekostbutikker, folk med tilknytning til kulturhuse eller slet og ret private med iværksætterånd, der sætter sig for at stable et foredrag på benene.

LCHF Foredrag - Jane Faerber

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

12 kommentarer til “LCHF-foredrag i det nye år”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane jeg ville sådan set bare forhøre mig om du kender til denne hjemmeside: http://lowcarbstore.dk/ Da jeg har været nysgerrig, men har ikke turde købe noget endnu da jeg ikke ved så meget om produkterne og er først lige fornyelig startet på lchf. Er det nogle gode nok produkter eller kender du en anden side :D håber jeg kan nå en af dine fordrag :D

  Svar
 2. Fedt at du kommer til Kolding… har sådan brug for et spark i r—n efter at være blevet mor og røget ud af trit… glæder mig til at høre flere detaljer omkring så jeg kan få købt billet og måske lokke andre med :)

  Svar
 3. Jeg fik slet ikke skrevet til dig forleden – sendte dig en varm tanke. Stødte på en teaser for din kommende bog – jeg glæder mig virkelig til at få den i hænderne. Og mon ikke vi ses i KBH til januar så?
  Ha’ en skøn mandag!
  KH
  – frk. sveske

  Svar
 4. Hej Jane,

  Det lyder spændende og det skal helt klart undersøges om der er interesse for i vores by, men vil lige hører hvor mange deltager det kræver?

  Bedste hilsner
  Dorthe

  Svar