LCHF for hele familien x 2


Enhver, der har forsøgt at afvige fra Sundhedsstyrelsens glædesløse sti, ved, at det er brandfarligt at begynde at debattere alternativ kost til børn. Vi havde en spændende debat om det her for noget tid siden. I Sverige har to modige kogebogsforfattere, hvoraf jeg i hvert fald kender Anna Hallén, bedrevet to lækre kogebøger om LCHF til familien. Og de ankom med posten for nogle dage siden. Bestilt af bedre halvdel som en forsinket fødselsdagsgave. Mon jeg lige blev glad?

 

 

 

 

Kender I i øvrigt Ad Libris? Det er en nordisk boghandel, hvor du kan købe bøger fra Danmark, Norge og Sverige. Og det er jo dødsmart, når vores to naboer har et væld af lækre kogebøger i min genre. Som en fødselsdagsgave til mig selv, har jeg omsider bestilt Cecilies lækre Fristende Lavkarbo bog. Nøj, jeg glæder mig til den ankommer! Nå, men det var lige an afstikker.

 

Begge nye kogebøger giver et bud på, hvordan man laver god børnemad – eller bare familiemad – uden stivelse, med masser af grøntsager og mættende fedtkilder. Der er masser af inspiration at hente, og jeg glæder mig til at komme i køkkenet.

 

 

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “LCHF for hele familien x 2”

Skriv en kommentar

  1. Hej Jane,
    Fandt lige et gammelt link hvor du har skrevet om Anna Hallén…
    Hun har nu udgivet en kogebog på dansk – “tab dig med LCHF” – ved du, om det mon er nogle af de opskrifter du tidligere har omtalt, der er kommet i denne danske udgave ?!

    Mange hilsner Anne

    Svar