LCHF – en madtrend for 2013


I Politiken i dag kan man læse, at LCHF er på listen over hotte diæter for 2013. Er det lige stort eller hvad?

Forleden kunne Helsingør Dagblad ellers berette at LCHF var en modediæt, der allerede var passeret, før den fik ordentligt fat. Jeg ved ikke, hvor den opfattelse kom fra, for når jeg kigger på besøgstallene på denne blog, ser jeg bestemt ingen faldende interesse.

Men hvor stort er det lige? LCHF er hot stuff i 2013. Umahro får en stjerne herfra for at bruge sin taletid så fornuftigt!

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

16 kommentarer til “LCHF – en madtrend for 2013”

Skriv en kommentar

 1. Så lige idag, at “Hjemmet” havde et tillæg med lav-carbo kur!!!! Skimmede den lige, det kunne jo være man kunne blive endnu klogere, men nej; den var fyldt med knækbrød, tortillawraps og andet brød, og så frarådede de at man blev på “kuren” i mere end 2 uger. Så helt fået øjnene op for at man faktisk kan få det fantastisk uden at tælle kalorier og oven i købet være mæt i mere en 30 min efter et måltid, det har de så ikke……

  Svar
  • Lovely! Familiejournalen har kørt Lavkarbo-tema det sidste halvår. Der var ikke lige nogen, der havde set komme, at de skulle være firstmovers på det der med kulhydraterne LOL

   Svar
 2. For min skyld må det gerne starte som en slankekur eller livsstilsændring.. Bare det virker og man har det godt med det. Og det har jeg da ikke haft med tidligere slankekure, så hvis der for en gangs skyld er noget, der virker må det gerne hedde kur for min skyld. Tænk hvis resten af DK kunne få det bedre, så er navnet ligegyldigt :-)

  Svar
 3. Det gør jo bare at LCHF bliver nemmere og nemmere at forklare for omgangskredsen, så det glæder mig usigelig meget. Jeg kan af og til blive en smule træt af at folk tror jeg bare har fået en “grille”, hvilket vægter højere end at jeg faktisk har det better than ever, med denne kost.
  Så tillykke til os ;)

  Svar
 4. Jeg er også helt vild med den kostpyramide :-) Sidst du postede den, printede jeg den ud, så nu hænger den i glas og ramme i mit køkken :-) :-)

  Svar
 5. Æv bliver lidt ked af at høre at det ligefrem er en trendy slankekur at spise LCHF. Det har været med til at forandre mit liv i en meget positiv retning- ikke kun fysisk men også mentalt. Jeg er en af dem der sidder og håber på at stormen i damebladene og omtalen driver over – så jeg ikke længere er en del af showet..Men ja oplysningen til folket om hvad der kunne virke er vigtig – hader bare de vilkår det skal gro under og at det er en trend. Ellers 1000 gange tak for din blog – jeg følger den dagligt :)

  Svar
  • Meget enig
   – jeg synes jo bestemt ikke at Stenalderkosten har haft godt af at være i pressen- men vi må jo bare håber på at det ikke går helt så slemt som LCHF i Sverige for der har det godt nok været en blandet fornøjelse.

   Svar
   • Hvorfor har det været en blandet fornøjelse i Sverige?
    Lige præcis her er LCHF meget længere fremme end i Danmark, og det virker bestemt ikke som det er en trend! Tvært i mod!

    Svar
    • Sucess betyder jo også at man ser mere eller mindre fantastiske sensationsagtige overskifter i den mindre seriøse del af pressen.
     JA det er en sucess i Sverige men jeg tænker også at det ville være rart hvis vi kunne springe noget af virakken over i pressen -og kun få de mere seriøse aviser m til at interessere sig for sagen. Hvis fru Politisk korrekt Politiken tager LCHF seriøs og ikke kører den mindre heldige tema som Stenalderkosten var udsat for så fint :)

     Svar
  • Jeg er heller ikke vild med slankekursaspektet, men hvis det er det, der skal til for at sprede budskabet, sluger jeg gerne en kamel der ;-)

   Svar