LCHF-club sandwich


Jagten på den hurtige frokost, som jeg gider spise, fortsætter. I går var det jo fars dag og barnefaderen herhjemme havde bestilt bacon til morgenmad. Altså sammen med æg og andre ting. Jeg havde købt frilandsbacon i Irma – den i tykke skiver. Mand, nogle voksne skiver bacon!

LCHF-club sandwich

LCHF-club sandwich

Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Karrydressing

Sådan gør du

 • Bland karrydressingen sammen.
 • Saml sandwichen af grøntsagsbrød, kylling, bacon, salat og karrydressing.
 • Et par halvtrætte salatblade gjorde det ud for grønt. Nå ja, det kan ikke være lige flot hver gang, men hvis du laver denne derhjemme, så hæld gerne ekstra grønt i. Det vil kun gøre den lækrere!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Da det blev frokosttid stod jeg med en masse rester, jeg skulle lave noget ud af. Jeg havde et tilberedt kyllingebryst, en tyk skive bacon fra morgenmaden og et grøntsagsfladbrød. Det lå jo lige til højrebenet at lave club sandwich! Det eneste, jeg reelt set skulle tilberede, var en karrydressing.

Frokosten blev lavet på 5 minutter, og jeg spiste den rent faktisk. To ret vigtige kriterier i min bog. Hvis jeg laver for kedelig frokost, spiser jeg halvdelen og skuler surt til resten. Men denne holdt og sammen med en kop kaffe med kokosolie holdt den mig mæt til aftensmaden.

LCHF-club sandwich

Vil du have mere sandwich-lignende frokostinspiration, så tjek disse ud:

Toast – uden brød men med dobbelt ost!

Sandwich med skinke, ost og tomatmayo

Sandwich i sesam-oopsies

Steaksandwich

Shawarma i blomkålswrap

Indlæg her på bloggen kan indeholde affiliatelinks. Læs mere her: Madbandittens reklamepolitik. 

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

11 kommentarer til “LCHF-club sandwich”

  • Av det er jeg ked af. Hvis reklamerne dækker for noget, er det en fejl og så må du meget gerne sende mig en mail på support@madbanditten.dk med billede, så jeg kan fejlmelde det.

   Hvis du bare generelt er træt af reklamer, kan jeg henvise til mine købeprodukter. Reklamerne er jo det, der tillader at du kan benytte mine opskrifter uden at betale.

   Svar
 1. Hej Jane.
  Uhm, hvor ser det lækkert ud. Skal absolut prøves! Jeg er jo blevet en af de strikse LCHF’ere, fordi den måde at spise på passer min krop. Jeg kiggede på mig selv i spejlet i dag og tænkte, at jeg faktisk har en pæn krop. Det er ALDRIG sket før. Og jeg vejer 7 kilo mere, end jeg synes, der skal stå i tal. Men ved du hvad? F..k it! Lang smøre fra mig (igen). Er der nogle “brød” f.eks. klassiske oopsies uden sesammen, man kan spise på striks LCHF? Synes ligesom at en god club sandwich skal have brød. God weekend. Kh. K

  Svar
  • Arh men hvor er det bare fedt at høre! Så sker der jo virkelig noget -indeni såvel som udenpå.
   Jeg synes sagtens, at oopsies og sesamoopsies kan spises på striks LCHF, ligesom jeg faktisk også synes, at både blomkålspizzabunden (som i denne toast) og grøntsagsfladbrødene kan gå. Det er mere de meget nøddetunge opskrifter, man skal skære ned på.

   Svar
 2. lækkert ser det ud :)
  Jeg er også konstant på jagt efter den hurtige frokost. Dog vil jeg sige at denne jo kun er hurtig, hvis man har haft tid til at lave grøntsagsbrød ;)

  Svar
 3. Først: Har ikke fået sagt hvor utrolig fin dit opgraderede site er blevet, Jane. Dernæst: Den dressing og den sandwich skal jeg have afprøvet i dag – stor tak for inspiration og konkrete how-to-do-it.

  Svar
  • Tak Anette :) Flytningen af bloggen har været en drøj omgang og det gør jeg nok ikke igen lige foreløbigt. Godt det snart er ferietid!

   Svar