LCHF året rundt

LCHF året rundt

LCHF året rundt udkom d. 5. januar 2015. Du kan købe bogen hos Saxo (reklamelink) eller hos din lokale boghandler.

Om bogen

Står der bare altid en fødselsdag, en påskefrokost, en sommerferie eller en julemåned imellem dig og dine sunde vaner, så har du fat i den rigtige bog. I LCHF året rundt viser jeg dig nemlig, hvordan jeg navigerer igennem kalenderårets mange arrangementer og højtider og forener LCHF-livsstilen med både familieliv, ferier og fester.

Med denne bog i hånden guides du igennem alle de tidspunkter på året, hvor du tidligere ville have nemt ved at falde tilbage i gamle vaner. Du får hjælp til at gøre de sunde vaner til en livsstil, og ad den vej lykkes du med at opnå dine mål for både din vægt og sundhed.

Køb bogen her: LCHF Året Rundt


I denne bog får du:

 • Hjælp til at slippe slankekurstankerne og alligevel gå ned i vægt
 • Inspiration til et familieliv uden sukker og kornprodukter
 • Praktiske tip til sommerens grillmiddage, ferier og fester
 • Forslag til sukkerfri børnefødselsdag
 • Julemåned og nytårsfest uden afsavn og uden ekstra kilo
 • Over 150 nye opskrifter tilpasset sæsonens højtider og råvarer

Vi starter i januar, hvor bogen udkommer og spiser os igennem de mørke måneder i varmende vintermad, imens vi taler frisk start og lidt om, hvordan vi får vægten til at arte sig uden at føle, at vi lever halvdelen af vores liv på slankekur.

Så kommer foråret og de mange helligdage, og vi fejrer min fødselsdag og holder påskefrokost for familien.

Så går vi ind i sommeren, og her skal vi grille på terrassen og spise masser af grøn mad.

Vi skal også tale om, hvordan vi kommer igennem sommerferien uden at falde helt tilbage i de gamle vaner.

I efteråret tager vi på svampejagt, laver efterårsmad og holder børnefødselsdag uden sukker.

Så rammer december, hvor vi går all in på LCHF-julegodteriet og inviterer til julehygge og laver sundere julemad med et twist.

Til sidst runder vi året af med et brag en festmiddag, når vi holder nytårsaften for vennerne med en overlækker 4-retters menu.


Hvad har andre sagt om bogen?

Det er ikke ofte, at en bog inspirer så meget på flere planer, som denne har inspireret mig. Står du foran en livsstilsændring og vil begynde på LCHF, så er dette bogen for dig. Men også hvis du er “gammel” i gårde med LCHF, kan du få meget ud af bogen. Ro, fred, harmoni, inspiration, sundhed og balance. Det er hvad du kan finde i LCHF – Året rundt.
– Nina Ebdahl, PCOliv – se hele anmeldelsen HER.

Vil du fristes af lækker mad af naturlige råvarer, leve godt hele året og ikke kun når julens ekstra kilo skal smeltes af, eller måske blot inspireres til at spare på sukker og mel i din madlavning? Uanset, hvor dit fokus ligger, vil jeg på det varmeste anbefale Jane Faerbers “LCHF året rundt”.
– Annemette, aka Frk. Sveske – læs hele anmeldelsen HER

Tillykke med denne her, Jane! Jeg under dig al succes i verden; den er fandeme flot og velskrevet. Tak fordi du har præsenteret danskerne for LCHF. Tak fordi, du sætter ord på det, som vi andre ikke helt formår. Du får (igen) 6 ud af 5 stjerner.
– Jacqueline, aka Madzvin – læs hele den flotte anmeldelse HER

Tænk, du har gjort det igen. Du har skrevet endnu en koge- og sundhedsbog “LCHF ÅRET RUNDT”, som er fuld af vidunderlige billeder, kloge ord og dejlige opskrifter. Og det vil jeg gerne sige dig tak for. Du er en ildsjæl og du er super dygtig til at formidle dit stof.  Du skriver og taler kost og sundhed, så det kan forstås af alle. Du har fortjent en stor buket virtuelle roser.
– Kathe Rav – Ravfood – læs anmeldelsen HER

Jeg kan ikke andet, end at varmt anbefale denne bog – den er ret så fantastisk! Der er masser af inspiration at hente til rigtig mad. Og så har Jane skrevet, på en dejlig, fantastisk og humoristisk måde om slankekure, og hvorfor de ikke virker – det er enormt godt skrevet, og jeg bliver helt glad indeni, fordi et dejligt budskab som dette, kommer ud i verden.
Vikki, fedtkanten.dk

Man skulle tro, at man kun kunne blive skuffet med så høje forventninger – men jeg er faktisk meget, meget begejstret for LCHF året rundt! Der er næsten alle de udfordringer, man kan rende ind i i løbet af et år, hvor man prøver at styre uden om sukker, korn og stivelse og i det hele taget spise sundt (…) Det skulle faktisk være muligt for alle at komme helskindet gennem et helt år med denne her bog i hånden.
– Louise Kofoed, Fru Kofoeds Køkken -læs hele anmeldelsen HER

Først da jeg modtog bogen, var jeg en smule skeptisk. Jeg spiser jo ikke LCHF og havde lidt en forestilling om, at bogen handlede om at drikke store mængder fløde og egentlig bare spise fedt. Men jeg tog heldigvis fejl – for hold da op, hvor er der mange lækre opskrifter i den bog.Bogen indeholder så mange lækre retter med en masse grønt, sundt fedt og protein. I mine øjne, handler bogen egentlig bare om sund og naturlig mad – uden alt unødigt fyld. Som Jane så fint skriver på sin blog, så er det ‘rigtig mad til rigtige mennesker’.
– Stinna – læs anmeldelsen HER

Opskrifterne i Året Rundt og Jane F’s måde at skrive på er sgu inspirerende og opløftende og aldrig med løftet pegefinger. Det kan jeg li’. Jeg synes, at denne bog er fænomenal, og alle, der kender mig godt, ved, at når Jan siger ja til nye retter, er det virkelig unikt. Vi har prøvet otte af opskrifterne i bogen. Alle med stor succes! Det er en succes i sig selv. Jeg spår denne bog stor succes.
– Ibbyheart – læs anmeldelsen HER

Er der en anmeldelse, jeg har glemt? Så tip mig lige i kommentarfeltet her nedenfor!

Omslag - LCHF året rundt
LCHF ÅRET RUNDT - JANE FAERBER

38 kommentarer til “LCHF året rundt”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane. Jeg kunne godt tænke mig din kostpyramide som plakat – findes det? Ellers vil jeg gerne hermed inspirere dig til at få den produceret ;o)
  Rigtig god Jul :)

  Svar
 2. Ja så er den bestilt ,glæder mig allerede,da det nok i sidste ende er den der er svarene på alle mine spørgsmål. God jul til jer alle :)

  Svar
 3. Så hvis jeg planlægger at deltage på udgivelsesdagen, så får jeg vel både bog, smil og signering uden forudbestilling?

  Svar
 4. Hej Jane. Skøn blog du har dig! Altid med inspiration og ofte opskrifter på lige det jeg står og mangler. Og bøgerne har jeg allesammen. Glæder mig helt vildt til denne bog!! Det er virkelig det jeg har brug for da det er de særlige højtider med særlige traditioner jeg forestiller mig jeg får rigtig svært ved. Så på forhånd tak.
  Og så ville jeg høre om der bliver en mulighed for at forudbestilles den her på bloggen?
  Mvh Camilla

  Svar
  • Det tror jeg desværre ikke, der gør. Men der bliver en åben bogreception i KBH på udgivelsesdagen, og her bliver der mulighed for at købe bogen. Senere hen kommer den også til salg her på bloggen, men jeg kan ikke håndtere et (stort) forsalg, når jeg kun er mig i butikken ;-)

   Svar
 5. Hej Jane
  Glæder mig så meget til din bog, vil
  Ønske mig den i julegave, er godt igang med LCHF, falder dog i indimellem men igår lavede jeg både blomkålspizza, bagte chiaknækbrød ect og hvis ikke jeg får den bliver den fluks købt den 5. Januar 2015, glædet mig som et lille barn

  Svar
 6. Jeg glæder mig helt vildt til at få den i hænderne. Elsker dine andre bøger. De er så nemme at gå til. Det bliver så skønt med ny inspiration.

  Svar
 7. Din nye bog står allerede på mine juleønsker. Jeg har fulgt dig siden februar, og det har givet ny energi på mange planer. Både min mand og jeg synes, at LCHF er en suveræn livsstil, og vores teenagebørn formår at navigerer i LCHF og ‘normal’ kost i forhold til at kunne være hjemme ved venner. Vi har holdt lang sommerferie, hvor vi har tilvalgt en god is efter behov og nydt det. Så sent som i dag har vi så invisteret i en ismaskine og vil bruge dine opskrifter resten af sommeren. Tak for lækre bøger og en inspirerende blog. Signe

  Svar
 8. Lyder godt – forhåbentlig er ALLE opskrifter NYE…. Skuffet over at der er gengangere i de tre andre bøger.

  Svar
  • Hvis du vil være helt sikker på ikke at blive skuffet, er det nok sikrest ikke at købe den. Du vil finde enkelte opskrifter, der har været bragt her på bloggen i den nye bog. Men det er ikke en “opsamling” som Brød & kager.
   Er trist over, at der findes mennesker, for hvem skuffelse fylder så meget.

   Svar
   • Jeg glæder mig meget til din nye bog.og pyt skidt med Hvad nogle synes.Vi et rigtigt mange der glæder os.
    God dag

    Svar
   • Jeg vil tilslutte mig Kristina. Meget ærgerligt at der er gengangere i bøgerne når man håber på helt nye opskrifter for at få større udvalg. Er ellers meget begejstret for opskrifterne og har fulgt dem over 1 år og er gået flere størrelser ned

    Svar
    • Så vil jeg gentage, at den bedste måde at gardere sig imod skuffelse er ved at ved at lade være med at købe bogen, eller evt. låne den på biblioteket først, så man er ved, hvad man går ind til. Og selvom man aldrig køber en eneste bog, er man stadig rigtig meget velkommen til at tage for sig af alle de gratis opskrifter her på bloggen. Det har jeg ikke hørt nogen blive skuffet over endnu.

     Svar
 9. Dén glæder jeg mig til. Må jeg foreslå en Facebook gruppe der følger den hele året. Gruppen kunne hedde det samme som bogen (derfor vil kun du kunne oprette den) og så kunne alle der er medlem følge bogen året igennem og dele oplevelser, nye variationer af dine opskrifter osv.

  mvh. Anja

  Svar
 10. Jeg synes virkelig du er så overdrevet sej, altså! Jeg har så stor respekt for dig og dit arbejde. Superwoman <3

  Svar
 11. Lyder rigtig godt, glæder mig lige som mange andre. Lige nu vil jeg dog nyde bog nr. 3, Brød & Kager, den har jeg lige fået i gave.

  Svar
 12. Det lyder SUUUUPER godt! Og der var grill-temaet jo :o))))
  God arbejdslyst og sommer til dig søde Jane.
  Kh., Anne/frumanton

  Svar
 13. Nææhhh – og så udkommer den lige på min fødselsdag? :D
  Rigtig god fornøjelse med at skrive bogen :)

  Svar
 14. Jamen du kan da tro at vi glæder os!!!!!!!!!!!!
  -og når nu den ikke udkommer før juleaften, er det jo godt at man bare kan ønske sig et gavekort til boghandleren i stedet… :-)

  Svar