LCHF året rundt udkommer i dag


I dag udkommer min fjerde bog LCHF året rundt. Det pudsige i den forbindelse er, at jeg i den sidste uges tid har fået utallige henvendelser fra jer derude om, at I har set den i butikkerne rundt i landet eller har købt den allerede. Man må jo selvfølgelig ikke sælge en bog, der ikke er udkommet! Da jeg spurgte forlaget, hvad det var for noget, sagde de, at den eneste gang, de havde været ude for det tidligere, var, når Jussi kom med en ny roman. Så nu kalder de mig fagbogsredaktionens Jussi. Og det er da svært ikke at kunne lide det kaldenavn, men jeg synes alligevel, det er lidt unfair, at ikke alle får mulighed for at købe bogen på samme tid. Well, nu er den i hvert fald derude tilgængelig for alle.

GØR LCHF TIL DIN LIVSSTIL
Bogen her er lidt anderledes end mine tidligere bøger. Hvor mine andre bøger starter med et teoriafsnit, som bliver efterfulgt af alle opskrifterne, har bogen her kun en kort intro, og og så er tekststykkerne placeret rundt i bogen, når vi skifter mellem sæsonerne.

Bogen er mere praktisk orienteret (“hvordan navigerer jeg i en verden, hvor hygge = brød?) og ikke så tung teoretisk som de andre. Den slags praktiske spørgsmål findes der jo ikke nogle endegyldige svar på, men bogen inviterer læseren indenfor i mit liv og beskriver den måde, jeg selv og min familie lever på. Den er fri for sort-hvid-tankegang men giver i stedet (synes jeg selv) et bud på, hvordan man kan lade sig inspirere af LCHF og lade det blive til en livsstil fremfor en kur, hvor man jagter kulhydrater, fedtgram eller den magiske makronæringsstoffordeling.

Den bagvedliggende tanke er her, at du kommer længere med en livsstil, som du kan holde ved på den lange bane end med en række strikse regler, som betyder, at du ender med at veksle mellem perioder med restriktion og perioder med overspisning. Det betyder ikke, at den ene “model af LCHF” er mere rigtig end den anden, men at det vigtige er, hvordan du præsenterer din livsstil for dig selv i tankerne. Det kunne jeg skrive mange sider om og det har jeg faktisk også gjort. I bogen, forstås!

Bogen er også lidt særlig for mig, idet en del af billederne er taget i mit hjem eller ude i det danske land sammen med Søren og ungerne. Jeg er ellers ikke den vilde linselus, men jeg overgav mig her og lod Columbus stalke mig og familien rundt i landet. Det er jeg glad for nu, for det er der faktisk kommet nogle rigtig stemningsfulde billeder ud af, synes jeg.

LCHF ÅRET RUNDT - JANE FAERBER

SERIEN AFSLUTTES
Bogen er den sidste i denne serie. Vi har nu lavet introbogen (Spis dig mæt & glad), slankebogen (Mæt & slank med LCHF), brød-og-kage-bogen og nu livsstilsbogen. Det betyder ikke, at jeg ikke skal lave flere bøger men blot, at denne serie nu er afsluttet.

EN TRAVL UGE
I eftermiddag står der bogreception på programmet, så jeg skal lige have lavet en række smagsprøver. I aften skal jeg ud og spise med forlaget, i morgen skal jeg i Lorry og lave mad og på torsdag kommer en større dansk avis på besøg herhjemme til madlavning, foto og snak. Og så fik vi da vist også lagt den juleferie bag os!

Jane Faerber - LCHF året rundt

PS: Vil du følge med i, hvad andre siger om bogen, samler jeg alle anmeldelser nederst på DENNE SIDE hvor den første anmeldelse allerede er tikket ind!

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

 • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
 • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
 • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
 • færdige madplaner, jeg laver
 • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
 • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
 • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

22 kommentarer til “LCHF året rundt udkommer i dag”

Skriv en kommentar

 1. Hej Jane, Jeg har i dag lavet din lækre butter chiken fra din nye bog, og den var bare skøn – hele familien spiste løs :-) Glæder mig til at kaste mig over endnu flere af dine skønne opskrifter. Tak for alle dine bøger – de er til stor inspiration :-) Jeg vil høre dig ad, hvor du har de lækre sortbrune lerskåle fra – dem du har din butterchiken i. Jeg har forsøgt at google dem men kan ikke finde nogle på nettet. Kan du hjælpe? Bedste hilsener Mette

  Svar
  • Hvor dejligt at høre, Mette :)
   Jeg ved desværre ikke hvor skålene er fra. Min fotograf har et helt rum fyldt af diverse porcelæn og det er det, vi tager fra, når vi skyder billeder til bogen..

   Svar
 2. Hej Jane,
  Tillykke med den nye udgivelse! Jeg har “Spis dig mæt og glad…” og er SÅ glad for den! Det er virkelig en befriende tilgang, du har til maden, og jeg oplever flere og flere fordele, jo flere måltider jeg tilbereder fra bogen, både smagsmæssigt, “mavefunktionsmæssigt”, hudmæssigt osv.

  Svar
 3. Jeg er begyndt idag at prøve LCHF men håber du kan svare mig på om det passer sammen med faste 2 g. om ugen? Det er rigtig faste på kun vand og te. Jeg spurgte igår men kan ikke finde svaret noget sted. Tak for hjælpen

  Svar
 4. Det her kan man bare ikke få fortalt nok : Hold nu op hvor var du eminent i Lorry!!.. Så kan du skrive nok så meget om at det i starten er anderledes at stå frontfigur/foredragsholder mv.
  Du nailede den altså max. Og tillykke med endnu en bog.. suverænt Fru Madbandit ..

  Kh Sif

  Svar
 5. Tillykke med bogen, hvor ser den spændende og indbydende ud. Jeg kunne næsten ikke vente på at min mand kom hjem med den i går eftermiddags.
  Jeg har nu fået kigget og læst en del i den og synes rigtig godt om den. Jeg ser frem til at kaste mig ud i flere af opskrifterne.

  Svar
 6. Tillykke med bogen! Jeg glæder mig meget til at læse den, jeg skal ned til boghandleren og købe den i dag, eller det er måske billigere på saxo? Hvorom alting er, så glæder jeg mig til at læse i den!

  Svar
 7. Hei, Gratulerer med ny bok! Snublet tilfeldig innom bloggen din i romjulen, veldig bra! Bestilte nettopp alle fire bøkene dine og gleder meg til å lese de :-) og følge deg videre på bloggen :-)
  Ha en fin dag videre.

  Svar
 8. Stort tillykke med sidste skud på stammen. Jeg nåede desværre ind og hilse på dig i dag, da vi havde en mindre krise med en sur 9 årig der var stukket af fra SFO’en i vrede… men måske vi kunne arrangere noget rødvin eller en tur omkring Damhussøen i det nye år?

  Kram Rikke
  PS. Jeg er fandme stolt af dig
  PPS. Håber at der er nogen som har shoppet din nye bog til min fødselsdag på lørdag… ellers gør jeg det bare selv ;-)

  Svar
  • Ja, det kunne være så dejligt! Jeg stemmer for gåturen. Jeg har alt for meget rødvin i kalenderen allerede :)

   Svar
 9. Kunne slet ikke vente med at få fri fra arbejde og svinge forbi en boghandel og købe din nye bog…og nøj hvor er den bare fantastisk! Jeg kan slet ikke vente med at lave nogle af alle de lækre retter i bogen til mandens fødselsdag i weekenden :)
  Tak for din evige inspiration og stort tillykke med en virkelig smuk og gennemført bog!

  Svar
 10. Wuhuuuuu… Jeg skal ud at forkæle mig selv med en ny bog, kan jeg se.
  Jeg glæder mig mægtigt til at få mere inspiration til hverdagskost, gæstemiddag og til når man er lidt lækkersulten.

  Tak for al den inspiration og lækkerhed du fylder vores hverdag med. Vi nyder virkelig at eksperimentere med nye råvarer og kombinationer til eksempelvis ‘utraditionel’ morgenmad.

  Stort smil fra FruKunak

  Svar
 11. Kæreste Jane

  Stort tillykke med din nyeste bog. Jeg glæder mig til at få den i hænderne, og jeg sikker på, at den er både velskrevet og inspirerende – præcis som dine andre bøger.

  Jeg når desværre ikke forbi receptionen i dag, selv om jeg for længe siden satte et stort kryds i kalenderen. Arbejdet vil det anderledes. Håber du får en skøn dag. Forhåbentlig ses vi snart. :-)

  Svar
 12. Tillykke, tillykke og tillykke, hvor er det fedt og hvor er du sej.

  Det er noget gøje-møje at receptionen er i KBH, for os som ikke bor i KBH. Jeg ville have købt den lille i dag og suset forbi og få en autokrasser i den, efter arbejde. Men jeg må vente så til du kommer til Odense en dag.

  Vi ses

  Ps Fik jeg sagt du er sej ?

  VH Hanne

  Svar
 13. Stort stort tillykke med bogen søde Jane.
  Jeg kan desværre ikke nå forbi bogreceptionen i dag, men jeg håber det bliver en skøn eftermiddag.

  Jeg venter i spænding på at forlaget sender mig et eksemplar – det kribler nemlig helt i fingrene for at kunne få lov at kigge i din fine bog. Jeg må få en pæn krusedulle i den næste gang vi ses ;)

  Endnu en gang tillykke med bogen. Du er sej!
  Knus Camilla

  Svar
  • Tak, søde Camilla og god læselyst – med eksamenslæsningen først og fremmest og siden med bogen ;-) Vi ses helt sikkert en anden gang :)

   Svar