Lammeskank med blomkålsmos


Lammeskank kræver lidt tid og tålmodighed i tilberedningen, men som tak får du til gengæld det lækreste og møreste og mest velsmagende kød. Server lammeskanken med blomkålsmos for et gudommeligt måltid i vinterhalvåret.

Lammeskank med blomkålsmos

Føj til favoritter Udskriv Pin
Det lækreste og møreste kød, som absolut er ventetiden værd.
4
|
2 t 30 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Opvarm ovnen til 175 grader.
  • Brun lammeskankene godt af i olie, i en stor gryde. Gerne over to gange.
  • Læg dem til side et øjeblik.
  • Tilsæt smør til olien og sauter løg og hvidløg, til de er klare i farven.
  • Tilsæt gulerod og selleri og sauter videre i et minuts tid.
  • Kom skankene tilbage i gryden og hæld resten af ingredienserne på.
  • Læg låg på gryden.
  • Sæt gryden i ovnen i ca. 2 timer indtil kødet er mørt. Eller lad den stå og simre på komfuret.
  • Smag til med salt og peber og evt. lidt sødning og server med blomkålsmos og fx lidt grønne bønner.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lammeskank med blomkålsmos

Det er ikke fordi selve arbejdstiden er lang i denne opskrift på lammeskank, for når først den lige er klargjort, skal den have lov at simre i fred i et par timer. Det eneste, du skal huske, er at starte et par timer før forventet spisetid.

Lammeskank er så lækkert, at jeg ikke ville tøve et øjeblik med at servere det til gæster. Jeg har serveret den med blomkålsmos. Er du ok med lidt ekstra kulhydrater, er knoldsellerimos også virkelig lækkert til.

Er du lidt tilbageholdende med lam, kan du overveje en lækker svineskank i stedet. Det smager også fuldstændig fortræffeligt.

Lammeskank - opskrift på braiseret lammeskank med smørmørt kød

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Lammeskank med blomkålsmos”

  1. Kære Jane
    I opskriften oven for skriver du at man skal opvarme ovnen?
    Bruges der ikke kun gryde til opskriften?
    God dag:-)
    VH Agnete

    Svar