Lammeburger med myntepesto


Lammeburger med myntepesto smager helt fantastisk og er du ikke vild med lam, kan du bytte det til hakket okse eller kalv. Selve bøfferne er fulde af urter og har masser af smag og ovenpå har de så denne her virkelig dejlige feta-myntepesto. En bund af strimlet spidskål og det er det. Nem og dejlig mad.

Lammeburger med myntepesto - lækker Keto aftensmad

Lammeburger med myntepesto

Føj til favoritter Udskriv Pin
Lækker, græsk Keto-burger uden brød.
2
|
30 minutter

Ingredienser

Feta-myntepesto

Sådan gør du

  • Hak krydderurterne og bland det sammen med resten af ingredienserne til bøffen.
  • Form kødet til to bøffer og steg dem i smør på en pande.
  • Kom mynte, pinjekerner og olie i en foodprocessor ellerblend det med en stavblender og blend til mynten er blevet findelt. Tilsætfetaen og blend kort. Smag til med salt, peber og evt. lidt citronsaft.
  • Snit noget kål eller brug salatblade som bund. Anret bøffenovenpå og top med pestoen og evt. lidt snittede rødløg.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lammekød køber jeg hos min yndlingsmadklub, Rigtigmad. Det smager godt her i lammeburgere men det smager også dejligt i små kødboller blandet med urter og lidt smuldret feta.

Er du ikke så meget til lam, kan du naturligvis også bruge oksekød. Du kan også vælge en helt andet opskrift på burger, der er nok at vælge imellem prøv fx keto-burger med chorizo og guacamole.

Er I påskeklar derude? Det er sgu en speciel tid. Jeg har haft travlere end jeg længe har haft, og det samme har Søren faktisk, så ungerne har været ret overladt til sig selv. Det klager sådan et par 14-årige ikke over men de klager over kedsomhed. Hvad skal man lave, når man har fri hele dagen og ikke kan være sammen med vennerne. Vi prøver at planlægge lidt hyggelige familieaktiviteter i påsken, så vi alle kan få en velfortjent pause.

Lammeburger med myntepesto - lækker Keto aftensmad

Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Lammeburger med myntepesto”

  1. Åh, det lyder rigtig lækkert med en lammeburger med urter og kål :)

    Det må jeg prøve, når jeg får fat på noget dejligt lammekød…eller okse ;)

    Svar