Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche


Denne laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche er en af mine yndlingsretter, når det er varmt. Den er kølig og svalende men stadig super velsmagende og mættende. Jeg veksler mellem at lave den med rå laks og en enkelt gang har jeg lavet den med varmrøget (islandsk) laks, og begge dele har været nemt og dejligt.

Laksetatar med avocado, æble, dild og cremefraiche. Luksus frokost eller forret.

Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Skær den stadigt semi-frosne laks i små tern og lad dem tø helt op i køleskab.
  • Hak løg, skær æble og avokado i tern og bland det hele i en skål. Hak dild og bland det i også.
  • Bland laksestykkerne i.
  • Bland en dressing af cremefraiche, sennep, salt og peber og lime og smag den til, inden du rører den ud i resten.
  • Server som den er eller læg lidt grønt salat under.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Laksetatar med avokado

Laksetatar med avokado er jo en superluksus frokost. Ja, det er det i hvert fald for mig. Men faktisk er den lavet på ganske kort tid. Fra min “madklub” køber jeg islandsk laks pakket i portioner på frost, og det gør det faktisk drønnemt at tage et enkelt stykke op og gøre klar til en lækker laksetatar til frokost.

Jeg har brugt lidt æbletern i og det er bare superfrisk og lækkert. Hvis du helst ikke vil bruge æble, kan du bytte det til 1-2 stængler bladselleri. Det giver dig det samme knas men færre kulhydrater.

Laksetatar med avocado, æble, dild og cremefraiche. Luksus frokost eller forret.

Invitation til dig🫵🏼

Prøv MadbandittenPLUS gratis i 7 dage!

Få adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

I Januar 2022 vejede jeg 116 kg og blev medlem hos dig. Det er den bedste beslutning jeg har taget i hele mit liv. Jeg vejer nu 75,4 kg og vægten  går stadig langsomt ned. Jeg har endelig fået et liv, hvor jeg ikke konstant er sulten og kun tænker på mad.”

Ja tak – start gratis prøveperiode nu!

Fit efter 40 åbner snart for tilmelding

Næste start er mandag d. 3. marts.

Skriv dig på venteliste og få besked som den første, når vi åbner for tilmelding.

Skriv dig op her: Fit efter 40

FIT EFTER 40

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

10 kommentarer til “Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




      • Jeg blev bare i tvivl fordi der står de fleste steder, at frossen laks ikke er af bedste kvalitet, hvis man skal bruge det til laksetatar. Fremfor det man køber friskt og fryser ned inden. Dejligt man kan bruge det, for det er det vi har købt. Tak :)

        Svar
        • Nå står der det? Jeg ville tro, det var det samme og vildlaks er jo normalt virkelig lækkert – og supersvært at skaffe fersk. Jeg ville godt turde :)

          Svar
  1. 5 stars
    MUMS MUMS MUMS
    Jeg elsker denne ret – jeg har tilføjet lidt sesamolie – det kan altså noget…. i hvertfald for mine smagsløg :-)

    Svar
  2. Hej Jane

    Jeg fik lige lyst til at kommentere på denne fantastiske opskrift, som jeg har lavet et par gange, og mine store teenagere elsker den. Så meget, at min 19-årige søn (som ellers næsten aldrig kaster sig ud i madlavning – og hvis han gør, er det oftest fordi, han er blevet bedt om det :D), i forgårs kom og sagde, at han godt ville lave mad i aften. Så han handlede ind og lavede mad, og vi nød endnu engang denne skønne opskrift. Den kan altså noget helt specielt, den ret her :D

    De bedste hilsner,
    Hanne

    Svar
  3. Hej Jane.

    Håber du nyder foråret i Paris :-)

    Din laksetatar lyder lækker. Kan man bruge røget laks i stedet for rå laks?

    Ha’ et forsat godt ophold i Paris.

    Hilsen Helle

    Svar
    • Ja, det kan du godt. Jeg synes, det fungerer bedst med rå eller varmrøget men det er måske bare en smagssag. Vær opmærksom på at røget laks tit er meget salt og spar så evt. på saltet i dressingen.

      Og jeg nyder Paris helt vildt :)

      Svar