Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche


Denne laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche er en af mine yndlingsretter, når det er varmt. Den er kølig og svalende men stadig super velsmagende og mættende. Jeg veksler mellem at lave den med rå laks og en enkelt gang har jeg lavet den med varmrøget (islandsk) laks, og begge dele har været nemt og dejligt.

Laksetatar med avocado, æble, dild og cremefraiche. Luksus frokost eller forret.

Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær den stadigt semi-frosne laks i små tern og lad dem tø helt op i køleskab.
 • Hak løg, skær æble og avokado i tern og bland det hele i en skål. Hak dild og bland det i også.
 • Bland laksestykkerne i.
 • Bland en dressing af cremefraiche, sennep, salt og peber og lime og smag den til, inden du rører den ud i resten.
 • Server som den er eller læg lidt grønt salat under.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Laksetatar med avokado

Laksetatar med avokado er jo en superluksus frokost. Ja, det er det i hvert fald for mig. Men faktisk er den lavet på ganske kort tid. Fra min “madklub” køber jeg islandsk laks pakket i portioner på frost, og det gør det faktisk drønnemt at tage et enkelt stykke op og gøre klar til en lækker laksetatar til frokost.

Jeg har brugt lidt æbletern i og det er bare superfrisk og lækkert. Hvis du helst ikke vil bruge æble, kan du bytte det til 1-2 stængler bladselleri. Det giver dig det samme knas men færre kulhydrater.

Laksetatar med avocado, æble, dild og cremefraiche. Luksus frokost eller forret.

Står der Keto og vægttab på dit 2023?

Keto har den unikke egenskab, at det nedsætter din appetit, hvilket giver mulighed for at gå ned i vægt uden sulten som den konstante og klæbrige makker.

Men det er ikke helt uden betydning, hvordan du griber Keto an. Lad Keto kostplanen guide dig eller overvej, om du ikke skal tage 6 uger med mig som din guide på mit Keto kursus. Kurset starter på mandag.

Vil du have mere ud af Madbanditten?

Se alle de fordele du kan få for bare 1 krone om dagen!

>> MadbandittenPLUS <<

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  MUMS MUMS MUMS
  Jeg elsker denne ret – jeg har tilføjet lidt sesamolie – det kan altså noget…. i hvertfald for mine smagsløg :-)

  Svar
 2. Hej Jane

  Jeg fik lige lyst til at kommentere på denne fantastiske opskrift, som jeg har lavet et par gange, og mine store teenagere elsker den. Så meget, at min 19-årige søn (som ellers næsten aldrig kaster sig ud i madlavning – og hvis han gør, er det oftest fordi, han er blevet bedt om det :D), i forgårs kom og sagde, at han godt ville lave mad i aften. Så han handlede ind og lavede mad, og vi nød endnu engang denne skønne opskrift. Den kan altså noget helt specielt, den ret her :D

  De bedste hilsner,
  Hanne

  Svar
 3. Hej Jane.

  Håber du nyder foråret i Paris :-)

  Din laksetatar lyder lækker. Kan man bruge røget laks i stedet for rå laks?

  Ha’ et forsat godt ophold i Paris.

  Hilsen Helle

  Svar
  • Ja, det kan du godt. Jeg synes, det fungerer bedst med rå eller varmrøget men det er måske bare en smagssag. Vær opmærksom på at røget laks tit er meget salt og spar så evt. på saltet i dressingen.

   Og jeg nyder Paris helt vildt :)

   Svar