Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche


Denne laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche er en af mine yndlingsretter, når det er varmt. Den er kølig og svalende men stadig super velsmagende og mættende. Jeg veksler mellem at lave den med rå laks og en enkelt gang har jeg lavet den med varmrøget (islandsk) laks, og begge dele har været nemt og dejligt.

Laksetatar med avocado, æble, dild og cremefraiche. Luksus frokost eller forret.

Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
1
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Skær den stadigt semi-frosne laks i små tern og lad dem tø helt op i køleskab.
 • Hak løg, skær æble og avokado i tern og bland det hele i en skål. Hak dild og bland det i også.
 • Bland laksestykkerne i.
 • Bland en dressing af cremefraiche, sennep, salt og peber og lime og smag den til, inden du rører den ud i resten.
 • Server som den er eller læg lidt grønt salat under.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Laksetatar med avokado

Laksetatar med avokado er jo en superluksus frokost. Ja, det er det i hvert fald for mig. Men faktisk er den lavet på ganske kort tid. Fra min “madklub” køber jeg islandsk laks pakket i portioner på frost, og det gør det faktisk drønnemt at tage et enkelt stykke op og gøre klar til en lækker laksetatar til frokost.

Jeg har brugt lidt æbletern i og det er bare superfrisk og lækkert. Hvis du helst ikke vil bruge æble, kan du bytte det til 1-2 stængler bladselleri. Det giver dig det samme knas men færre kulhydrater.

Laksetatar med avocado, æble, dild og cremefraiche. Luksus frokost eller forret.

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

6 kommentarer til “Laksetatar med avokado, æble, dild og cremefraiche”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. 5 stjerner
  MUMS MUMS MUMS
  Jeg elsker denne ret – jeg har tilføjet lidt sesamolie – det kan altså noget…. i hvertfald for mine smagsløg :-)

  Svar
 2. Hej Jane

  Jeg fik lige lyst til at kommentere på denne fantastiske opskrift, som jeg har lavet et par gange, og mine store teenagere elsker den. Så meget, at min 19-årige søn (som ellers næsten aldrig kaster sig ud i madlavning – og hvis han gør, er det oftest fordi, han er blevet bedt om det :D), i forgårs kom og sagde, at han godt ville lave mad i aften. Så han handlede ind og lavede mad, og vi nød endnu engang denne skønne opskrift. Den kan altså noget helt specielt, den ret her :D

  De bedste hilsner,
  Hanne

  Svar
 3. Hej Jane.

  Håber du nyder foråret i Paris :-)

  Din laksetatar lyder lækker. Kan man bruge røget laks i stedet for rå laks?

  Ha’ et forsat godt ophold i Paris.

  Hilsen Helle

  Svar
  • Ja, det kan du godt. Jeg synes, det fungerer bedst med rå eller varmrøget men det er måske bare en smagssag. Vær opmærksom på at røget laks tit er meget salt og spar så evt. på saltet i dressingen.

   Og jeg nyder Paris helt vildt :)

   Svar