Laksesnitter med peberrodscreme


Laksesnitter med peberrodscreme er de lækreste Low Carb smørrebrød med røget laks, flødeost og peberrod. En simpel men perfekt kombination, som er superpopulær til fx påskefrokost.

Stenalderbrød med laks og peberrod

Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker peberrod. Særligt kombinationen af laks og peberrod er da også en, som jeg har benyttet mig af mange gange. Det fungerer bare. Se fx her laksesalat med peberrod, lakseruller med avokado og peberrodscreme og laksesalat med peberrod og karse.

Hvis du mangler en lille frisk anretning til påskebordet, er disse laksesnitter med peberrodscreme super. Ingen vil spekulere over, at de er lavet med stenalderbrød i stedet for almindeligt brød.

laksesnitter med peberrodscreme

Laksesnitter med peberrodscreme

Føj til favoritter Udskriv Pin
8 stk
|
1 time

Ingredienser

Sådan gør du

  • Rør flødeosten med friskrevet peberrod, salt og peber og lad den gerne trække i ca. 1 time inden servering.
  • Rist skiverne af kernebrød på brødristeren.
  • Skær den røgede laks i mindre stykker og anret et stykke på hver brødskive.
  • Læg en klat peberrodscreme på hver laksesnitte og server resten af cremen i en skål ved siden af.
  • Drys med brøndkarse inden servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Low Carb og sociale sammenkomster

Både påskefrokost, pinsefrokost og julefrokost er sammenkomster, som drejer sig om at spise sammen. Det kan især for dem der er nye i Low Carb/Keto give en smule angst, at skulle komme igennem uden at falde i ‘kulhydrat-fælden’. Til dig har jeg skrevet denne guide: Keto, vægttab og sociale arrangementer

Jeg vil bare gerne være den, der minder dig om at det SAGTENS kan lade sig gøre at spise Low Carb eller endda Keto til disse højtider. Menuen er ofte fyldt med gode ting, såsom laks, rejer, kød, æg, oste osv. Brødkurven lader du passere og så er du superfint i mål. Der er ingen grund til at lade det vokse sig til et kæmpe problem inde i hovedet.

Hvis du er inviteret ud, kan du tilbyde at tage en ret med. Det kunne være disse laksesnitter, men det kunne også være den gode tunmousse fx. Den elsker alle og du kan spise den med god samvittighed.

Laksesnitter på kernebrød

Jeg har flere forskellige typer kernebrød/stenalderbrød, du kan bruge i disse laksesnitter. I opskriften har jeg foreslået stenalderbrødet med grøntsager. Det er frisk og lækkert.

laksesnitter med peberrodscreme
Foto: Columbus Leth til LCHF Året Rundt

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Laksesnitter med peberrodscreme”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?