Laksesalat med springløg


Hver gang vi spiser laks til aftensmad, sørger jeg for, at der er en filet til overs. Ikke fordi en kold laksefilet er specielt indbydende dagen derpå, men fordi man så kan lave en superlækker laksesalat.

Jeg har bragt opskriften før, og dybest set er det jo bare laks i mayo, men det, som giver den gode smag, er blandingen af den ferske og den røgede laks.

Laksesalat med springløg

Føj til favoritter Udskriv Pin
2 personer
|
10 minutter

Ingredienser

  • 50-100 g laks tilberedt fx en rest fra gårsdagens aftensmad
  • 100 g røget laks
  • 3-4 spsk mayonnaise jeg kan bedst lide Hellmann’s i øjeblikket
  • 3 forårsløg snittet i små stykker
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • De to slags laks skæres i små stykker eller tern og blandes med resten. Nam nam!

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

5 kommentarer til “Laksesalat med springløg”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hvis du/I har en Irma i nærheden kan jeg varmt anbefale Irma’s egen ægte mayonaise. Den ikke økologiske model indeholder bl.a. rapsolie og øko-æg og intet sukker. Økovarianten er med at i øko og også uden sukker. Smager fortrinligt ;-).

    Svar
  2. Hej Rikke – det ignorerer jeg ;-)
    Jeg skiftede fra Rømers gode økomayo til Hellmann’s fordi jeg fik nok af smagen fra solsikkeolien. Alle mayoer tror jeg indeholder enten lidt sukker, honning eller hvedesirup. Medmindre man laver den selv. Hellmann’s indholder 1,5g sukker pr. 100 g, og det lever jeg så med,.

    :) Jane

    Svar
  3. Hej Jane.
    Jeg har et spørgsmål ang Hellmann’s Mayo..
    Hvad med det tilsatte sukker og tilsætningstof der er i produktet?
    Hilsen Rikke

    Svar