Laksemousse med peberrod


Denne laksemousse smager virkelig skønt – særligt med et twist af peberrod. Jeg er nemlig vild med peberrod. Altså rigtig friskrevet peberrod. Ikke den der milde næsten-syltede færdigrevede en, man kan købe i små bøtter. Næh du, rigtig peberrod, der river i næsen og giver en mavepine uden sidestykke, hvis man spiser for meget af den. Don’t go there!

Laksesalat med peberrod - lækker og mættende LCHF frokost. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Laksesalat med peberrod

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 min

Ingredienser

Sådan gør du

  • Fjern skind fra laksen og riv resten fra hinanden med en gaffel. Hæld i en skål.
  • Hæld cremefraiche, mayonnaise, peberrod og salt og peber i skålen også og rør laksesalaten sammen. Smag på den og juster med ekstra peberrod, salt og peber. Tilsæt lidt ekstra cremefraiche/mayo, hvis du gerne vil have den “vådere”.
  • Anret salat i to store skåle og fordel laksesalaten ovenpå.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nem laksemousse med rester

Peberrod går superfint i spænd med laks, så jeg laver ofte en laksemousse, hvor jeg rører en rest tilberedt laks fra aftenen før i en dressing af fed cremefraiche og mayonnaise og så godt med revet peberrod. Hele herligheden lægger jeg på en bund af grøn salat, og så er jeg faktisk glad. Nemmeste frokost, som mætter virkelig godt.

Hvem har lige laksefileter til overs fra aftensmaden, tænker du måske? Det har jeg. Jeg laver næsten altid en halv gang mere aftensmad, end vi skal bruge. Og så tager jeg det fra inden servering. Det er man nødt til, når man deler bord med nogen, som spiser til fadene er tomme. Det lærte jeg ret tidligt…

Mange opskrifter på laksesalat

Jeg har virkelig mange opskrifter på laksemousse og laksesalat (til dels pga. ovenstående, nemlig at det er SÅ nemt at lave lækker frokost ud af rester fra dagen før).

Hvis du ikke er så meget til peberrod kan du fx prøve Laksesalat med cornichoner og kapers, Laksesalat med koriander og lime, Lynhurtig laksesalat eller evt. den meget populære Tunmousse – den originale med smør.

Laksesalat med peberrod - lækker og mættende LCHF frokost. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Her serveret med en toast/panini, lidt ristede kerner, agurkestave og miso-dip

Kom med til webinar

Tilmeld dig 30 minutters gratis webinar d. 10. januar med Tine og mig og bliv klogere på din fordøjelse (og hvorfor den nogle gange brokker sig)

Tilmeld dig allerede nu, så du ikke går glip af det

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Laksemousse med peberrod”