Laksesalat med peberrod


Denne laksesalat smager virkelig skønt – særligt med et twist af peberrod. Jeg er nemlig vild med peberrod. Altså rigtig friskrevet peberrod. Ikke den der milde næsten-syltede færdigrevede en, man kan købe i små bøtter. Næh du, rigtig peberrod, der river i næsen og giver en mavepine uden sidestykke, hvis man spiser for meget af den. Don’t go there!

Laksesalat med peberrod - lækker og mættende LCHF frokost. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Laksesalat med peberrod

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Fjern skind fra laksen og riv resten fra hinanden med en gaffel. Hæld i en skål.
  • Hæld cremefraiche, mayonnaise, peberrod og salt og peber i skålen også og rør laksesalaten sammen. Smag på den og juster med ekstra peberrod, salt og peber. Tilsæt lidt ekstra cremefraiche/mayo, hvis du gerne vil have den “vådere”.
  • Anret salat i to store skåle og fordel laksesalaten ovenpå.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Nem laksesalat med rester

Peberrod går superfint i spænd med laks, så jeg laver ofte en laksemousse, hvor jeg rører en rest tilberedt laks fra aftenen før i en dressing af fed cremefraiche og mayonnaise og så godt med revet peberrod. Hele herligheden lægger jeg på en bund af grøn salat, og så er jeg faktisk glad. Nemmeste frokost, som mætter virkelig godt.

Hvem har lige laksefileter til overs fra aftensmaden, tænker du måske? Det har jeg. Jeg laver næsten altid en halv gang mere aftensmad, end vi skal bruge. Og så tager jeg det fra inden servering. Det er man nødt til, når man deler bord med nogen, som spiser til fadene er tomme. Det lærte jeg ret tidligt…

Mange opskrifter på laksesalat

Jeg har virkelig mange opskrifter på laksemousse og laksesalat (til dels pga. ovenstående, nemlig at det er SÅ nemt at lave lækker frokost ud af rester fra dagen før).

Hvis du ikke er så meget til peberrod kan du fx prøve Laksesalat med cornichoner og kapers, Laksesalat med koriander og lime, Lynhurtig laksesalat eller evt. den meget populære Tunmousse – den originale med smør.

Laksesalat med peberrod - lækker og mættende LCHF frokost. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Her serveret med en toast/panini, lidt ristede kerner, agurkestave og miso-dip

Trænger du til en frisk start (der virker)?

Når man starter en kostomlægning med vægttab som mål, er det ret vigtigt, at man oplever hurtige resultater. Man har brug for at se ‘bevis’ for, at det, man gør, virker. Ellers er det for nemt at give op igen.

Slip for gætteriet og få en god start med min super-effektive (og supernemme) Keto kostplan.

Find Keto kostplanen her >>

Følg med på Instagram

Ved du, at du kan følge Madbanditten.dk på Instagram? Her deler jeg alle nye opskrifter, jeg udgiver.

Du er også velkommen til at følge min private Jane Faerber-profil. Her er mindre mad men mere hverdag, rejser og træning❤️

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Laksesalat med peberrod”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?