Laksesalat med peberrod


Jeg er vild med peberrod. Altså rigtig friskrevet peberrod. Ikke den der milde næsten-syltede færdigrevede en, man kan købe i små bøtter. Næh du, rigtig peberrod, der river i næsen og giver en mavepine uden sidestykke, hvis man spiser for meget af den. Don’t go there!

Peberrod går superfint i spænd med laks, så jeg laver ofte en laksesalat, hvor jeg rører en rest tilberedt laks fra aftenen før i en dressing af fed cremefraiche og mayonnaise og så godt med revet peberrod. Hele herligheden lægger jeg på en bund af grøn salat, og så er jeg faktisk glad. Nemmeste frokost, som mætter virkelig godt.

Hvem har lige laksefileter til overs fra aftensmaden, tænker du måske? Det har jeg. Jeg laver næsten altid en halv gang mere aftensmad, end vi skal bruge. Og så tager jeg det fra inden servering. Det er man nødt til, når man deler bord med nogen, som spiser til fadene er tomme. Det lærte jeg ret tidligt…

Laksesalat med peberrod - lækker og mættende LCHF frokost. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Laksesalat med peberrod

Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 min

Ingredienser

  • 300 g fersk laks
  • 2 spsk cremefraiche 38%
  • 2 spsk mayonnaise lav den selv på 1 minut!
  • 2 spsk friskrevet peberrod
  • salat fx spinat og rucola
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Fjern skind fra laksen og riv resten fra hinanden med en gaffel. Hæld i en skål.
  • Hæld cremefraiche, mayonnaise, peberrod og salt og peber i skålen også og rør laksesalaten sammen. Smag på den og juster med ekstra peberrod, salt og peber. Tilsæt lidt ekstra cremefraiche/mayo, hvis du gerne vil have den “vådere”.
  • Anret salat i to store skåle og fordel laksesalaten ovenpå.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem
Laksesalat med peberrod - lækker og mættende LCHF frokost. Nem opskrift her: Madbanditten.dk

Her serveret med en toast/panini, lidt ristede kerner, agurkestave og miso-dip

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Ja tak, vis mig mere >>

 

0 kommentarer til “Laksesalat med peberrod”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?