Laksesalat med flydende vitaminer


Okay, det her grænser til at være verdens sureste blog. I dag er jeg seriøst sur. Dog har jeg nu bevæget mig et skridt væk fra bare ikke at kunne holde verden ud til at være vred over håndgribelige ting. Fx at min arbejds-pc gør knuder og hverken vil lade mig bruge Outlook eller andre systemer, som befinder sig på artikelfabrikkens platform. Det må være et problem med min internetforbindelse på hjemmekontoret, mener Servicedesk. Glimrende, tænker jeg, imens jeg blogger, læser online nyheder og går på Facebook.

Men sådan gik det til, at en halv arbejdsdag er gået, uden at jeg er kommet i gang med noget. Faktisk temmeligt irriterende, eftersom jeg har temmelig meget at se til, da jeg i morgen drager nordpå for at tilbringe to dage i et klorbad med mine børn, der fylder 6 år på fredag. Lad mig bare afsløre, at det er deres behov, vi dækker her. Ikke mit. Jeg hader klor. Og baderum. Og andre menneskers nøgenhed. Og for lissom at sætte prikken over i’et, bragede jeg i går (ædru) ind i et bord og har derfor hidsige blå, grønne og gule mærker langs den ene side af kroppen. Det ser farligt ud! Mine ben er i sagens natur fyldt med blå mærker. For sådan ser de bare ud. Det er reglen mere end undtagelsen. Så jeg bliver hende voldsofferet, der hviskes om i badelandet. Stakkels min mand…

Nå, men mon ikke hende den sure trænger til lidt omega 3? Og lidt vitaminer for lige at komme lidt oven på igen. Jow, det tror jeg nok, hun gør. I går faldt jeg over et gammelt indlæg ovre hos Henriette om, at omega 3 har god virkning på depressive tendenser. Og sandheden er, at jeg i den seneste tid har sat dosis lidt ned, fordi den gode olie fra Nordic Naturals er så dyr, og mine børn har fødselsdag, og jeg har lige købt 48 kalendergaver for 870 kr (men jeg fik et gratis kalenderlys!), og det er snart jul og jeg vil også have en ny kjole til julefrokosten. Vi kan godt blive enige om, at det ikke var smart det med at nedsætte dosis for at spare penge, så den er fluks sat op igen. Ligesom der er kommet mere fisk på bordet.

Så frokosten bestod i dag af en lækker laksesalat med en rest fersk laks, røget laks og porrer i en dressing af mayo, creme fraiche 34 % (fra Sverige) lidt sennep og lidt salt og peber. Da vi skal afsted i morgen tidlig, og køleskabet er fyldt med grøntsager, så jeg lige mit snit til at få tømt lidt ud. Så jeg fandt den gamle juicer frem, som ellers ikke er blevet særligt flittigt brugt på det seneste. Og det blev til en lækker og velsmagende drik af 1 hel squash, ½ knoldselleri og et helt kålhoved, som jeg faktisk ikke ved, hvad hedder. Savoy måske. Det havde nogle svært stive blade, men fungerede absolut glimrende i juice.

 

Lad mig gøre dit sunde liv ENDNU nemmere!

Med MadbandittenPLUS får du:

  • energiberegninger på alle mine 1.900 opskrifter
  • din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter
  • adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner og få indkøbsliste
  • færdige madplaner, jeg laver
  • velkomst e-bog Den Store Keto-guide (værdi 149,-)
  • adgang til at læse eksklusive sundhedsartikler og guides
  • adgang til at lytte til min podcast

OG jeg fjerner alle reklamer fra siden🥳

Det koster 1 krone om dagen – men du kan prøve det GRATIS i 7 dage først.

>> MadbandittenPLUS <<

Kom med ombord og lad mig hjælpe dig. Det har aldrig været nemmere at spise sundt.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Laksesalat med flydende vitaminer”

Skriv en kommentar

  1. jeg bliver i vældigt godt humør ved at være på din side lækker opskrifter – anderledes- hvor spændende – hurra hurra jeg får hermed en dejlig dag

    Svar