Laksesalat med avokado er en super nem og lækker frokostopskrift. Den indeholder kun 5 ingredienser og kan laves på 5 minutter. Den kræver dog lige en rest laks fra aftensmaden i går – til nøds kan du også godt bruge en varmrøget laks.

Laksesalat med avokado
Føj til favoritter Føj til favoritter Print PinIngredienser
- 300 g laks tilberedt
- 150 g avokado svarer til én stor
- 2 spsk cremefraiche 38% eller mayonnaise
- 1 lime saften herfra
- havsalt eller urtesalt
Sådan gør du
- Fjern skindet fra laksefileterne og kom kødet i en skål og mos dem godt.
- Halver avokado, fjern stenen og tag kødet ud ved hjælp af en ske.
- Skær avokadokødet i tern og mos det sammen med laksen, cremefraiche og limesaft. Smag til med salt.
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Dine egne noter


Energiberegning
PR. PORTIONDen kan sagtens spises som hovedmåltid med lidt salat til – det er det, jeg har lavet energiberegningen på under opskriften. Men den fungerer også supergodt som frokostsalat på et frokostbord til enten påske eller julefrokosten eller til en lækker sommerbuffet. Det er sådan en ret, jeg kunne finde på at tage med, hvis vi skulle til noget sammenskud-halløj.
Foretrækker du en mælkefri laksesalat, kan cremefraiche byttes til mayonnaise herunder.
Laksesalater – en evig favorit
Hvis der er noget, jeg har spist meget af i mit Low Carb-liv, så er det virkelig laksesalat. Det er nemt, det er sundt og det er en dejlig måde at bruge rester af laks fra aftensmaden. Fisk kan godt være lidt svært at bruge rester af – med undtagelse af laksen altså.
Jeg har nok mindst 10 forskellige opskrifter på laksesalat. En af mine favoritter er den med peberrod, fordi jeg elsker den stærke peberrod sammen med den milde laks.
Men prøv selv lige at skrive ‘laksesalat’ ind i søgefeltet oppe i højre hjørne, så kommer de allesammen frem.
Denne laksesalat med avokado har en let sødlig smag og er falder dejligt let i maven.

0 kommentarer til “Laksesalat med avokado”