Laksecarpaccio med friterede kapers


Laksecarpaccio med friterede kapers er den nemmeste men alligevel lækreste forret eller appetizer. Ved at bruge røget laks, kan du hurtigt trylle lækker gæstemad frem, men originalt er en carpaccio med rå laks.

Laksen har fået selskab af friterede kapers, som fungerer som små saltbomber og komplimenterer den fede røgede laks rigtig godt. Derudover har jeg blandet en salgs rævesauce / dilddressing med dijonsennep, som jo er en klassiker til laks.

Røget laksecarpaccio med friterede kapers og urter

Laksecarpaccio med friterede kapers og urter

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
15 minutter

Ingredienser

Dressing

Friterede kapers

Sådan gør du

  • Skær laksen i tynde skiver, hvis du bruger rå laks.
  • Anret laksen på en tallerken/et fad.
  • Rør alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Hæld dressingen over laksen.

Friterede kapers

  • Afdryp kapers og tør dem evt. i køkkenrulle.
  • Opvarm olivenolie i en lille gryde til det begynder at syde.
  • Friter de afdryppede kapers i et minuts tid, til de puffer op og bliver sprøde.
  • Læg dem på et stykke fedtsugende papir.
  • Drys de friterede kapers og lidt ekstra dild over inden servering.

Noter

Hvis du vil lave laksecarpaccio med rå laks, så sørg for at din laks har været frosset i mindst 24 timer inden.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Laksecarpaccio til forret

Grundopskriften passer mængdemæssigt som forret eller tilbehør. Hvis du ønsker at bruge den som fx frokostret skal du formentlig gange mængderne med 2.

Laks er så taknemmeligt at bruge til forret til gæster. Alle kan lide det og det er nemt at finde/købe, uden at skulle ud i en masse specialbutikker. Kapers kan godt lidt dele vandene, men mange tror, de ikke kan lide dem men kan i virkeligheden godt, når de smager dem. Så måske kan du overraske der.

Kender du min opskrift på rå limemarineret laks med rødløg og kapers. Den deler lidt vandene også men personligt elsker jeg den. Jeg synes, den smager så lækkert.

Jeg har en masse andre forretter med laks – du finder dem ved at bladre igennem mit efterhånden store arkiv af opskrifter på gæstemad.

Røget laksecarpaccio med friterede kapers og urter

Er du over 40 og driller vægten?

Så er du ikke alene – kroppen forandrer sig i de år og det kan være enormt forvirrende.

Jeg hjælper dig her (gratis)

Trænger til en frisk start?

Få styr på måltiderne og portionsstørrelserne med mine madplaner. Du slipper for dyr takeout og hovsa-måltider og sparer tid, penge og kalorier.

Se alle kostplaner og madplaner her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Laksecarpaccio med friterede kapers”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?