Laks med ovnbagte grøntsager


Weltschmerzen forlod langsomt min krop i går men blev afløst af heftig udmattelse og Beinschmerz. Søndagsløbeturen endte på 13,5 km og det slog helt benene væk under mig. Tilbragte resten af den dag i fosterstilling.

I dag er verden et bedre sted at være, og jeg fik lavet lækker aftensmad bestående af laks med ovnbagte grøntsager. Grøntsagerne, som klart var det overlegne indslag her, bestod af persillerødder, gulerod, squash og rødløg vendt i olie og bagt 30 min ved 200 g varmluft. Til sidst blev de toppet med smuldret feta. Ægte feta. Af ged og får. Ikke mærkelige, gummiagtige hvide firkanter i saltlage.

Laks med ovnbagte grøntsager

Nyd julemad og -godter med stabilt blodsukker

Hold fast i de gode vaner med Madbandittens Juleopskrifter. Her er både mad til juleaften og julefrokosten og en masse lækre søde sager, som ikke sender blodsukkeret på himmelkurs.

Få tilsendt Madbandittens Juleopskrifter her

Madbandittens juleopskrifter

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

3 kommentarer til “Laks med ovnbagte grøntsager”

Skriv en kommentar