Laks i airfryer


Laks i airfryer er nok den nemmeste og hurtigste måde at tilberede laks på. Og rammer du temperaturen og tiden perfekt, får du en lækker og blød tilberedt laks, som skiller let ved berøring og som ikke er tør og kedelig. Min laks i airfryer var færdig på 10 minutter. Jeg tror ikke engang, jeg havde kunne nå at varme min ovn op den på den tid.

Laks i airfryer eller….

Jeg vaklede lidt mellem, om jeg skulle kalde dette indlæg for:

  1. Laks i airfryer
  2. Ved du godt, at hjerteforeningen siger, at Keto er skidefarligt

Det sidste er der jævnligt nogen, der skriver til mig. Fisk og grøntsager, avokado og nødder/kerner er jo tydeligvis den direkte vej til graven, når de ikke serveres med en omgang fuldkorn on the side. Yes, yes… jeg tager dog chancen😅

laks i airfryer

Laks i airfryer

5 fra 1 stemme
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
15 minutter

Udstyr

Ingredienser

Sådan gør du

  • Læg laksen ned i airfryeren.
  • Pensel med olivenolie og drys med salt og friskkværnet peber.
  • Steg laksen 10 minutter ved 160 grader. Hvis laksen er i ét stykke, skal den have lidt længere, start fx med 12 minutter.
  • Tjek om laksen skilles nemt ad i kødet. Pres lidt frisk citronsaft over før servering.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvad spiser man til airfryer laks?

Der er frit valg på alle tilbehørshylder til den lækre laks i airfryer. Vi spiser tit bare en kålsalat til med hvad vi nu lige har i køleskabet. På dagen for billedet her, blev det den gode hverdagsråkost, som er hverdagsagtig fordi den primært består af grøntsager, jeg har ‘preppet’ på forhånd.

Og sådan kan et måltid med max 10 g kulhydrat være både grønt og lækkert.

Hvor køber man laks af god kvalitet?

Se, det er et godt spørgsmål. Jeg bruger min lokale fiskehandler, som tit har tilbud på flotte laksefilter fra Færøerne. På det sidste har jeg købt hele færøske laksesider hos Kystfisken (reklamelink) og så selv skåret dem op i passende stykker og frosset dem til senere brug. Det er også derfra jeg har købt de lækre torskeloins, jeg brugte i den kuwaitiske fiskeret.

laks i airfryer

Skal jeg sørge for din aftensmad?

Jeg har Keto madplaner til hele året – lavet med sæsonens råvarer. Du får fem ugers madplan komplet med indkøbsliste til hver uge. Slip for overvældelse, hovsa-løsninger og dyr takeout.

Se Keto-madplanerne her >>

Keto Madplan forår

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Laks i airfryer”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?