Lakridskage


For lige at runde weekendens fødselsdagsarrangement af, inden vi starter på næste weekends fødselsdage, kommer her opskriften på en lakridskage. Lakridskagen blev til i endnu et forsøg på at finde en kage, som drengebarnet, der ikke kan lide kage, skulle kunne lide.

Projektet mislykkedes, og jeg har nu givet op og accepteret, at drengen kun kan lide brunkagekugler. Øvrige gæster kunne dog godt lide lakridskagen.

Lakridskagen er HCHF (high carb, high fat) og derfor lidt en særling på denne blog. Men den fortjener at blive bragt alligevel. Opskriften har jeg lånt herfra.

Lakridskage

Lakridskage

Føj til favoritter Udskriv Pin
16
|
1 time

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pisk smør og sukker sammen til luftig masse.
 • Tilsæt æg et af gangen og pisk godt ind imellem.
 • Tilsæt mel og mælk og pisk.
 • Tilsæt resten og rør dejen godt sammen
 • Hæld i en smurt bradepande og bag den ved 180 grader i 30-40 min.
 • Når kagen er kølet af, dækkes den med glasur tilsat lakridspulver.

Noter

Lakridssmagen var ikke særligt gennemtrængende i kagen, men det var den i glasuren.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Mangler du inspiration til morgenmad og frokost?

… og har du en airfryer? Så er min nye e-bog lige noget for dig. Her får du 30 nye Keto-opskrifter på morgenmad og frokost, du kan lave i din airfryer. Nemt, hurtigt, lækkert og sundt.

Du sparer 20% lige her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

8 kommentarer til “Lakridskage”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. apropos ikke lchf, så lavede jeg en lækker kiksekage i går, og der kan man jo meget nemt bruge en masse smør og kokosolie (gerne smagsneutral). Kunne du eller en anden komme i tanke om noget man kunne bruge i stedet for kiksene? for udover dem, er den jo faktisk ok, lchf wise :-)

  Svar
  • Efter næste weekend lover jeg at holde pause. Det kan godt være, det er sundere end traditionelle kager, men derfor kan bukserne jo godt begynde at stramme alligevel… :-S

   Svar