Lakrids-popcorn – idé til uddeling i skolen


Da Silas og Vega havde fødselsdag, delte de lakrids-popcorn ud i skolen, og klassekammeraterne var helt vilde med dem, fortalte de. Så det tip vil jeg gerne dele med dig, hvis du også gerne vil gøre noget andet end de traditionelle flødeboller, kage eller hvad der ellers er kotyme for.

Det var faktisk Silas’ idé at lave små poser med lakrids-popcorn, og det var jeg lidt overrasket over, for jeg tror, det er mindst et år siden, jeg har serveret det for ham. Men det var jo en fin og nem idé, og vi slap for alt det bøvl med at dele noget ud, der skulle opbevares på køl, som det ofte er tilfældet med “mine lækkerier”.

Vi puttede dem i små poser og bandt en sløjfe med noget fint bånd (begge dele købt i Søtrene Grene), og 50 poser senere var der klar til uddeling.

Lakrids-popcorn - god, nem og sukkerfri idé til når børnene skal dele ud i skole eller børnehave, og det helst skal være uden sukker. Nap idéen her:

Lakrids-popcorn

Føj til favoritter Udskriv Pin
Idé til sukkerfri uddeling i skolen eller børnehaven
|
10 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

 • Pop popcorn i en gryde i kokosolie, hvis du popper selv, drys med salt og lad afkøle helt. Eller start ved punkt 2.
 • Hæld popcorn i en stor skål. Drys ca. 3 tsk lakridspulver over og vend det godt rundt.
 • Put popcornene i små poser og bind sløjfe med gavebåndet.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Popcorn og low carb/LCHF

Popcorn er hverken low carb eller LCHF, hvis du sidder og bliver i tvivl om det. Men det var slet ikke med i overvejelserne, da vi besluttede os for, hvad de skulle dele ud.

Andre år har de delt jordbær med chokolade og romkugler ud. Også to gode og lidt anderledes forslag, som faldt i god jord hos kammeraterne.

Læs også flere tips her: Idéer til børnefødselsdag med mindre sukker

Lakrids-popcorn - god, nem og sukkerfri idé til når børnene skal dele ud i skole eller børnehave, og det helst skal være uden sukker. Nap idéen her:

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

2 kommentarer til “Lakrids-popcorn – idé til uddeling i skolen”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?
 1. Vildt god idé altså, tak for den! Selvom det måske ikke er den rene sundhed er det i hvert fald bedre end diverse tilsætningsstoffer og kilovis af sukker (og hvor gør det bare meget godt for alting med en lille fin sløjfe ;-)

  Svar
  • Ja præcis! Og så var det virkelig nemt, hvilket også var rart, når nu man har tvillinger i hver sin klasse, der skal dele ud samme dag :)

   Svar