Lynhurtig laksesalat


Sådan cirka hver anden uge får vi leveringer fra Middagsfred. Det er sådan et måltidskassekoncept, hvor de leverer råvarerne til fem gange aftensmad sammen med en række opskrifter, som man kan benytte sig af eller lade være. Opskrifterne er altid virkelig lækre og smagfulde, men jeg må indrømme, at det hører til sjældenhederne, at jeg får dem brugt. Til gengæld er råvarerne i orden, og dem har jeg heller ingen problemer med at få brugt. Middagsfred kommer fra Sverige, så det er nogle lidt andre produkter, end vi ser i køledisken herhjemme. Og det giver tit lidt inspiration til at lave noget andet, end man plejer.

Sidst fik vi leveret et ordentligt stykke varmrøget laks, som skulle have gjort sig i en pastaret. Laksen endte dog imidlertidigt i en laksesalat som min frokost i går, og der gjorde den sig altså overordentligt godt. Sammen med en røvfuld salat var det tilmed en super LCHF-frokost.

Dressingen til denne laksesalat er lavet af 1/3 cremefraîche (34 %) og 2/3 mayo rørt med 1 spsk sennep, en håndfuld fintsnittede cornichoner og lidt salt og peber. Til sidst presses lidt frisk limesaft over og voilà. Toplækker frokost!

Se en anden opskrift på laksesalat lige her.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Lynhurtig laksesalat”

Skriv en kommentar

 1. Hej.

  Kender man til nogle der leverer mere KETO baseret mad – altså lidt som Måltidsboxen, som jeg pt. benytter?

  Kan se at firmaet der henvises det ikke findes mere – det er også nogle år siden. Men det kunne måske være en hjælp at få maden tilsendt, ligesom blandt andet Måltidsboxen?

  Hilsener fra Ann

  Svar
  • Hej Ann

   Jeg kender desværre ingen. Jeg lavede derfor mine Keto-madplaner. Jeg er med på at man selv skal handle men det var stadig et forsøg på at sikre nem og hurtig aftensmad på bordet.

   Svar