Lækre brunchpandekager


Lækre brunchpandekager er ikke så nemt at lave Low Carb, som man lige umiddelbart skulle tro. Men efter utallige fejlslagne forsøg og enkle middelmådige lykkedes det mig endelig at lave nogle lækre lchf brunchpandekager, som hænger bare sådan nogenlunde sammen. Og som ungerne elsker, og som også kan spises kolde.

Brunchpandekager

Lækre brunchpandekager

Føj til favoritter Udskriv Pin
10 stk
|
40 minutter

Ingredienser

Sådan gør du

  • Bland mel, sukrin, salt, kardemomme og citronskal.
  • Pisk mælken i lidt ad gangen, til en klumpfri dej.
  • Pisk æggene i. Hæld det smeltede smør i dejen. Lad dejen stå lidt og sætte sig, inden du bager pandekagerne. 
  • Steg pandekagerne i smør eller kokosolie ved jævn varme, til de er lysebrune på begge sider.
  • De smagte topgodt! Citronskallen i kombination med kardemommen gav dem en sød, dessertagtig smag.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Low Carb brunchpandekager

Der er mælk i, så for mig er det ikke nogen, der kan spises i rå mængder. Men hele pandekageidéen var faktisk også meget for ungernes skyld, så det går nok. Ellers må mælk byttes med fløde.

Nå, men det hele startede faktisk med forsøget i søndags. Jeg blev så vred over, at den pandekagedej, jeg havde lavet, fuldstændig væltede rundt på panden, når jeg prøvede at vende dem, at jeg valgte at ignorere skålen med dejen, imens jeg spiste min morgenmad. Efter en times tid vendte jeg tilbage til den, og så, at den havde sat sig lidt. Jeg puttede lidt ekstra mandelmel i, og pludselig havde jeg en god, tyk dej, som jeg kunne lave lækre, tykke brunchpandekager af. Og som kunne vendes på panden uden at gå i tusind stykker.

Opskriften kommer selvfølgelig her.

Flere opskrifter på pandekager?

Hvis jeg skal fremhæve andre virkelig gode opskrifter på pandekager, vil jeg først og fremmest anbefale de proteinrige hytteostpandekager. De er og bliver min favorit. De tynde pandekager uden mel er også virkelig lækre og smager helt ‘ægte’.

Og nu hvor vi er i brunch-mode synes jeg også du skal tjekke alle mine andre lækre brunch-opskrifter ud.

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

28 kommentarer til “Lækre brunchpandekager”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?