Dette lækre LCHF-brød har jeg lavet med inspiration fra en af Anna Halléns opskrifter. Og det blev virkelig lækkert, sådan kernerugbrødsagtigt. Det er nemt at lave og består mest af kerner. Og så mætter det helt vildt. Her er altså ikke noget med at overspise i brød. Du bliver simpelthen for mæt!
At bage et lækkert LCHF brød er en stor hjælp i starten, når man skal vænne sig til ikke at spise brød. Især hvis man har været vant til at brød spillede en stor rolle i ens kost. Dette brød kan hjælpe lidt på abstinenserne, håber jeg.
Ingredienser
- 3 æg
- 1 spsk mayonnaise
- 2 spsk cremefraiche 38%
- 3 dl revet ost
- 1-2 tsk salt
- 1,5 tsk bagepulver
- 1 spsk loppefrøskaller (reklamelink)
- 2 dl solsikkekerner
- 2 dl sesamfrø
- 2 dl hørfrø
Sådan gør du
- Rør æg med mayo, cremefraiche og osten med dejkrogene på elpiskeren.
- Tilsæt de tørre dele og rør det hele sammen til en våd dej.
- Hæld dejen i en lille bradepande klædt med bagepapir.
- Opvarm ovnen til 180 grader og bag brødet i ca. 30-40 minutter.
- Ryk evt. pladen ned på nederste rille, hvis toppen bliver for mørk.
Noter
Egne noter som Plus medlem
Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter
Sådan
1. Rør æg med mayo, cremefraiche og osten med dejkrogene på elpiskeren.
2. Tilsæt de tørre dele og rør det hele sammen til en våd dej.
3. Hæld dejen i en lille bradepande klædt med bagepapir.
4. Opvarm ovnen til 180 grader og bag brødet i ca. 30-40 minutter.
5. Ryk evt. pladen ned på nederste rille, hvis toppen bliver for mørk.
Lækkert og virker nemt