Kyllingesalat – til morgenmad


I dag stod morgenmaden på kyllingesalat med avokado.

Hurtigt lavet, god mæthed og farvel til sukkertrang og energifald i eftermiddag. Det et for mig gevinsten ved at spise kød om morgenen.

Æg kan også gøre det, men kød er lissom hardcore genvejen til det. Sammen med et omega 3 olieshot fra Nordic Naturals giver det mig den bedste forudsætning for en god dag.

Nå ja, og så skader det da heller ikke at solen skinner og vi holder fri. Dagen står på tapetsering. Efter måneders forhandling er det endelig lykkes mig at få overtalt overhøvdingen til at få et kæmpe skovtapet på endevæggen i køkkenalrummet. Fotodokumentation følger…


Bliv klogere på Low Carb og Keto i din sommerferie☀️

Lyt blandt andet til emner som: strategier til vægttab, hvordan du griber vægttab an efter 40, fordele og ulemper ved faste, cravings og sukkerafhængighed, mentale redskaber til motivation og fastholdelse og hvordan du kommer tilbage på sporet efter en periode med for meget af det gode.

Lige nu kan du lytte til hele mit podcast arkiv for bare 49,-

Prøv MadbandittenPLUS her >>

I gang med Keto på en nem og fleksibel måde?

Med min nye Keto kostplan ‘den fleksible’ vælger du frit tre retter pr. dag fra planen og uanset hvilke du vælger, får du den rette mængde kulhydrat, protein og fedt for at gå ned i vægt.

Prøv kostplanen her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Kyllingesalat – til morgenmad”

  1. Ej hvor fedt med skovtapet – det glæder jeg mig meget til at se :-)
    Jeg har malet et stort blåt felt i stuen, for at få mere vand energi ind i boligen, men det trænger snart til at blive skiftet ud.. måske til noget tapet :-)

    Svar