Kyllingesalat med bacon og avokado


Jeg vågnede op i morges og glædede mig til at hænge over morgenmaden og lørdagsblogge. Men jeg kunne ikke få adgang til adminsiden, så jeg måtte i stedet spille Wordfeud med min mand, som taber og derfor nu er vred på mig. De gode folk hos  fik dog heldigvis løst deres serverproblemer hurtigt igen, og derfor kan jeg nu igen blogge. Yay!

Lørdag er jo normalt min løbedag, men der holdes pause i løbet pga. skinnebensbetændelsen. I stedet indfandt jeg mig i FitnessWorld sammen med alle de andre januargæster og nøj, hvor er det bare en glædesløs forestilling!

Men jeg fik da pulsen op, og det tæller vel også for noget. Hjemme igen skulle der hurtig frokost på bordet, og det kom der i form af denne lækre, mættende kyllingesalat med avokado. I al sin enkelhed er det bare tern af et stegt kyllingebryst sammen med baconstykker i en dressing af den gode bearnaisemayo. Ved siden af lidt avokado i tern med lidt limesaft. Nemt, hurtigt og godt!

Senere insisterede ungerne på, at vi skulle lave træning på Wii, men jeg var træt og valget faldt derfor på pilates. Som virkelig var overraskende godt. Både for styrke og smidighed. Det er længe siden, jeg sidst har lavet pilates, og jeg havde helt glemt, hvor meget jeg holder af det.

Så jeg har da fået rørt den gamle krop i dag. Det var på tide!

Maden herhjemme er i øjeblikket LCHF i sin originale form med kød, fedt og ovenjordsgrøntsager. Det er det eneste, der hjælper, når jeg farer ind og ud af sukkerhjulet. Så snart jeg er igennem den første uges tid eller sådan, kan jeg igen introducere rodfrugter, nødder og den slags. Således er jeg i dag på den lumske tredjedag og har indtil videre ingen problemer. Så alt er godt, og der er håb forude.

Sidste Keto-kursus før sommerferien

På mandag starter forårets sidste Keto Kickstart kursus, så hvis du vil reservere en plads på det sidste kursus før sommerferien, skal du tilmelde dig nu. Kurset starter:

  • Mandag d. 15. april

Reserver din plads her

 

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Kyllingesalat med bacon og avokado”

Skriv en kommentar

  1. Jeg havde en god rest af en lækker grillet kylling, skar det i tern, ristede bacon og champignon og lavede din lækre bearnaisemayo, præcis som foreskrevet i denne opskrift. Derefter lavede jeg dine super lækre Linsedeller, dog uden chili og med ristede champignon i ( halvdelen af de 250 g Champignon, som jeg puttet i kyllingesalaten) De to ting var et super match,- Det smagte himmelsk😍👍

    Svar