Kyllingesalat med avokado


Avokado kan løfte enhver ret. Alting bliver bare bedre med avokado. I dag var det min frokostsalat, der fik et løft. Den bestod af spinat, rucola, røde og gule tomater, rødløg og en rest unghanebryst. Og avokado. Hele herligheden vendt i en god vinaigrette. Der skal ikke meget til her om sommeren.

Det har været varmt i dag. Virkelig varmt. Jeg bliver helt dvask, når temperaturen kommer så højt op, så mit aktivitetsniveau har været moderat. Med undtagelse af mit 3. besøg i fitnesscenteret i formiddags. Altså 3. i år. Jeg kan med stolthed sige at rekorden fra 2010 er nået.

Man orker bare heller ikke det helt store på madsiden, når det er så varmt. Det eneste, jeg havde lyst til at spise, var koldskål med kammerjunkere. Det er faktisk nemlig måske min livret, når solen skinner. Sidste år lykkes det mig at lave en anstændig koldskål af sojamælk og det skal jeg vist forsøge mig med igen. Til aften valgte jeg dog at spise oksemørbrad med tomatsalat og chili/hvidløgbagte blomkål til aften i stedet.


Tomatsalat vendt i olivenolie og mørk balsamico med hakket basilikum. Helt enkelt og ganske uimodståeligt.

Blomkål penslet med olivenolie med hvidløg og chili og bagt i ovnen i 15 min. Lækker, lækker. Glimrende alternativ til kartofler.

Og så har Middagsfred lige ringet på døren med råvarer til aftensmad de næste 5 dage. Og nøj, det ser godt ud. Ugemenu følger.

Sommerabat på Keto kostplan ‘den fleksible’

Få et superfleksibelt værktøj til at spise Keto med henblik på vægttab.

Læs alt om kostplanen her >>
(og spar 18%)

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

En kommentar til “Kyllingesalat med avokado”

Skriv en kommentar

  1. Må give dig helt ret – alt bliver bare en anelse bedre med lidt avokado til :-) Jeg kan helt sikkert anbefale en gang jordbærkoldskål med sojamælk i disse dage og evt. med lidt kokosmel og ristede mandler på :-)

    Svar