Kyllingepizza


Kyllingepizza er sidste skud på stammen indenfor Low Carb / KETO pizza og et ualmindeligt anstændigt bud på at spise pizza med få kulhydrater. Det er ikke som man skulle tro en pizza med kylling på. I stedet er det en pizza, hvor bunden er lavet af kylling.

Yes, pizza med helt få kulhydrater. Og det fungerer SUPER godt her. Den perfekte KETO pizza er jeg tilbøjelig til at kalde den.

Kyllingepizza - den bedste Low Carb - KETO pizza med bund lavet af kylling

Kyllingepizza

4 fra 2 stemmer
Føj til favoritter Udskriv Pin
2
|
30 min

Ingredienser

  • 250 g kyllingebryst eller hakket kylling
  • 60 g revet ost
  • 1 æg
  • 2 g Pofiber 2 g = 1 spsk, kan fint udelades
  • 1 tsk salt og friskkværnet peber friskkværnet
  • 125 g bøffelmozzarella eller almindelig mozzarella
  • 100 g tomatsauce
  • frisk frisk basilikum til pynt og evt. rucola og pesto til drys

Sådan gør du

  • Hak kyllingen groft og kør den til ”fars” i en foodprocessor. Du kan også købe færdighakket kylling.
  • Bland kyllingen med revet ost, æg, Pofiber, salt og peber.
  • Fordel massen på en bageplade beklædt med bagepapir. Jo tyndere du smører den ud, jo mere ”sprød” bliver pizzaen.
  • Opvarm ovnen til 200 grader og bag bunden i ca. 15 minutter, til den er gylden.
  • Fordel tomatsaucen og mozzarellaen ovenpå og kom pizzaen tilbage i ovnen i ca. 10 min til osten er smeltet og gylden.
  • Pynt med frisk basilikum og server med en grøn salat.
Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Keto madplan med nem aftensmad i hverdagene

Trænger du også til at få aftensmaden sat i system, så du hver aften i hverdagene får lavet nem og lækker mad, så er KETO-madplanen lige noget for dig. Alle opskrifter i madplanen er ernæringsberegnede så du kan se hvor mange kulhydrater, kalorier etc. den indeholder.

Du køber fem uger af gangen for bare 99,- og kan vælge hvilken sæson, der passer bedst

Læs mere her: KETO Madplan

Pizza – pizza – pizza

Det kan føles skørt med så mange forskellige bud på pizza – lad mig nævne i flæng: Blomkålspizza, broccolipizza, Fat Head pizza, tunpizza og nu altså også kyllingepizza.

Hvor mange har syntes, at blomkålspizzaen blev lige vel våd i det, er kyllingepizzaen her til den tørre side. Den kan derfor fint spises i hånden, hvilket jeg kan forstå er et vigtigt pizza-kriterie hos mange.

Kyllingepizza - den bedste Low Carb - KETO pizza med bund lavet af kylling
Kyllingepizza - opskrift på den BEDSTE KETO pizza derude.
Kyllingepizza - opskrift på den BEDSTE KETO pizza derude.

Skal jeg hjælpe dig i gang med Keto?

Se, hvordan jeg kan hjælpe dig her:

Ja tak, vis mig mere >>

 

92 kommentarer til “Kyllingepizza”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




  1. Hvad mener du helt præcis med tomatsovs, det er jo et vidt begreb også i forhold til energiberegning 😊

    Svar
    • Jeg mener en helt almindelig tomatsovs som den du vil købe i et helt almindeligt supermarked og som består af tomat og evt. lidt krydderier. De indeholder omkring 5 g kulhydrat pr. 100 g. Jeg bruger tit Mosede tomater på flaske, som bare består af… ja mosede tomater. Og så tilsætter jeg selv krydderierne efter behov.

      Svar
      • Tak, jeg vil se om jeg kan finde noget. Normalt har jeg tomatpure i flaske (som var mit umiddelbare gæt når der stod tomatsovs) men igår brugte jeg en dåse hk. tomater som jeg purerede. Jeg bruger cronometer og har meget svært ved at få dine tal i energiberegningen til at passe med alle de amerikanske varer så derfor mit spørgsmål. Hvis man f.eks tager dolmio tomatsovs er der 7,9 kulhydrat i.
        Jeg kom både oregano og chiliflager i kødet og det smagte vildt godt. Tak for alle dine opskrifter 😍

        Svar
        • Aaah ja men du må ikke sammenligne amerikanske næringsdeklarationer med danske. Danmark og USA deklarer jo kulhydrater forskelligt. I Danmark deklarerer vi i tilgængeligt kulhydrat og i USA i totalt kulhydrat. Det betyder at fiberindholdet er medregnet i kulhydrattallet i USA men ikke i Danmark.

          Hvis du er PLUS-medlem kan du læse mere om det her: Sådan tæller du kulhydrater

          Svar
          • 3 stjerner
            Ja jeg er plus medlem og er klar over det med tilgængeligt og totalt kulhydrat.
            Jeg prøver at følge keto udfordringen, klarede 8 uger i efteråret mega simpelt, men har brug for lidt mere variation lige nu så derfor prøver jeg lidt forskellige af dine alm. opskrifter men….jeg er nok lidt for perfektionistisk m.h.t at skrive alt ind i cronometer, så er ved at få grå hår i hovedet af, at når jeg opretter en opskrift f.eks kyllingepizza får jeg ikke samme tal som du. Der er meget der variere, det er jeg helt med på, må nok bare styre mit perfektions gen lidt 😂

  2. 5 stjerner
    Hej! Lækker opskrift! Dog havde jeg ikke lige kyllingekød, så brugt i stedet hk. Kalv/flæsk 4-7% (samme mængde). Og så kan jeg godt lide min mad lidt stærk, så tilsatte lidt flage-chili og et fed hvidløg til tomatsaucen. Og brugte så yderligere ca 1/3 hk grøn peberfrugt, som kom på sammen med sauce og ost😊😋

    Svar
  3. Hi…jeg laver en slags mayo cream med squash, sennep, citron og chashew nødder. Men vi spiser meget sjælden pizza herhjemme mest pga jeg ikke kan finde opskrift på et bund som mine børn også kan lide :) (de spiser ikke gluten)

    Svar
  4. Hi – tusinde tak for alle de dejlige opskrifter. Jeg vil gerne prøve denne pizza, men vi spiser ikke mælkeprodukter – kan man bruge noget i stedet for ost?

    Svar
    • Hej Alma
      Selve bunden kan fint laves uden ost men jeg ingen fantasi til hvad osten ovenpå kan erstattes med medmindre man er ok med de der klamme veganske margarineoste. Hvordan plejer du at spise din pizza?

      Svar