Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta


Kyllingepizzaen har jo vundet hjerter over hele linjen og med rette. Det er jo en skøn måde at lave en megamættende, proteinrig, næsten helt kulhydratfri pizzabund.

Pizza med artiskok

Denne opskrift er lidt anderledes. Jeg ved ikke om ‘pizza’ egentlig overhovedet er rette ord for den. Den mangler nemlig både tomatsovs og ost men er i stedet smurt med en lækker artikskokcreme og toppet med grøntsager og pancetta.

Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta

Føj til favoritter Udskriv Pin
Pizza med proteinrig kyllingebund og spændende fyld.
2
|
30 minutter

Ingredienser

Kyllingepizzabund

Fyld

Sådan gør du

Kyllingepizzabund

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær kyllingen i lidt mindre stykker og kom den i foodprocessoren sammen med osten. Kør til det er findelt.
  • Tilsæt æg og salt og kør til det er blandet godt.
  • Smør farsen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag bunden i 10-15 minutter til den er let gylden.
  • Tag bunden ud af ovnen, lad den afkøle lidt og smør den med artiskokcreme.

Fyld

  • Skær auberginen i helt tynde skiver og fordel dem på bunden.
  • Skær panchettaen helt tyndt og fordel det ovenpå.
  • Drys med oliven og evt. lidt rødløg.
  • Bag pizzaen i ca. 10 minutter til panchettaen har taget lidt farve.
  • Drys med rucola og lidt revet parmesan.
  • Server gerne med en grøn salat til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvilket fyld kommer man på kyllingepizza?

Jeg savnede ikke osten på denne kyllingebund, men du kan selvfølgelig godt putte det på, hvis du synes. Ret skal være ret og jeg havde lidt flager af parmesanost over men jeg ved ikke om det tæller helt.

Jeg brugte tynde skiver pancetta men det kunne selvfølgelig være bacon også.

Prøv også den ‘almindelige’ kyllingepizza her: Opskrift på kyllingepizza. Du kan også gå med den klassiske blomkålspizza, den bedste opskrift er klart denne her: Fast og næsten sprød blomkålspizza – sådan gør du!

I Keto på 4 uger bruger vi også bunden i en lækker og megamættende pizzasandwich. Det kan varmt anbefales også, hvis du mangler frokostidéer.

pizza med kyllingebund, artiskok og pancetta

Prøv PLUS gratis i 7 dage

Som MadbandittenPLUS-medlem får du adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave egne madplaner med indkøbsliste, du får en velkomst e-bog om Keto og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

Altsammen gratis de første 7 dage.

Ja tak – start prøveperiode nu!

MadbandittenPLUS

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?