Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta


Kyllingepizzaen har jo vundet hjerter over hele linjen og med rette. Det er jo en skøn måde at lave en megamættende, proteinrig, næsten helt kulhydratfri pizzabund. Denne opskrift er lidt anderledes. Jeg ved ikke om ‘pizza’ egentlig overhovedet er rette ord for den. Den mangler nemlig både tomatsovs og ost men er i stedet smurt med en lækker artikskokcreme og toppet med grøntsager og pancetta.

Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta

Føj til favoritter Udskriv Pin
Pizza med proteinrig kyllingebund og spændende fyld.
2
|
30 minutter

Ingredienser

Kyllingepizzabund

Fyld

Sådan gør du

Kyllingepizzabund

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær kyllingen i lidt mindre stykker og kom den i foodprocessoren sammen med osten. Kør til det er findelt.
  • Tilsæt æg og salt og kør til det er blandet godt.
  • Smør farsen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag bunden i 10-15 minutter til den er let gylden.
  • Tag bunden ud af ovnen, lad den afkøle lidt og smør den med artiskokcreme.

Fyld

  • Skær auberginen i helt tynde skiver og fordel dem på bunden.
  • Skær panchettaen helt tyndt og fordel det ovenpå.
  • Drys med oliven og evt. lidt rødløg.
  • Bag pizzaen i ca. 10 minutter til panchettaen har taget lidt farve.
  • Drys med rucola og lidt revet parmesan.
  • Server gerne med en grøn salat til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvilket fyld kommer man på kyllingepizza?

Jeg savnede ikke osten på denne kyllingepizza med artiskokcreme, men du kan selvfølgelig godt putte det på, hvis du synes. Ret skal være ret og jeg havde lidt flager af parmesanost over men jeg ved ikke om det tæller helt.

Jeg brugte tynde skiver pancetta men det kunne selvfølgelig være bacon også.

Prøv også den ‘almindelige’ kyllingepizza her: Opskrift på kyllingepizza. Du kan også gå med den klassiske blomkålspizza, den bedste opskrift er klart denne her: Fast og næsten sprød blomkålspizza – sådan gør du!

I Keto på 4 uger bruger vi også bunden i en lækker og megamættende pizzasandwich. Det kan varmt anbefales også, hvis du mangler frokostidéer.

Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta

Bliv PLUS-medlem og få fire lækre decembergaver🎁

MadbandittenPLUS giver dig adgang til energiberegninger på alle mine opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, færdige madplaner, adgang til værktøj, hvor du kan lave egne madplaner med indkøbsliste, du kan lytte til min podcast og vi fjerner alle reklamer fra siden.

Men melder du dig ind inden jul, får du, OVENI alt dette, også disse fire gaver:
  • e-bog med julens salater
  • e-bog med komplet nytårsmenu inkl. detaljeret tidsplan og indkøbsliste
  • julespecial-podcast med strategier til at komme godt igennem december
  • podcast om fastholdelse og motivation

Gaverne får du med det samme efter tilmelding.

Læs mere om PLUS her >>

– og du får endda de første 7 dage gratis (gælder kun nye medlemmer)

Skriv dig op til min lørdagsmail og jeg sender dig en madplan for 0 kroner.

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?