Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta


Kyllingepizzaen har jo vundet hjerter over hele linjen og med rette. Det er jo en skøn måde at lave en megamættende, proteinrig, næsten helt kulhydratfri pizzabund. Denne opskrift er lidt anderledes. Jeg ved ikke om ‘pizza’ egentlig overhovedet er rette ord for den. Den mangler nemlig både tomatsovs og ost men er i stedet smurt med en lækker artikskokcreme og toppet med grøntsager og pancetta.

Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta

Føj til favoritter Udskriv Pin
Pizza med proteinrig kyllingebund og spændende fyld.
2
|
30 min

Ingredienser

Kyllingepizzabund

Fyld

Sådan gør du

Kyllingepizzabund

  • Opvarm ovnen til 200 grader.
  • Skær kyllingen i lidt mindre stykker og kom den i foodprocessoren sammen med osten. Kør til det er findelt.
  • Tilsæt æg og salt og kør til det er blandet godt.
  • Smør farsen ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
  • Bag bunden i 10-15 minutter til den er let gylden.
  • Tag bunden ud af ovnen, lad den afkøle lidt og smør den med artiskokcreme.

Fyld

  • Skær auberginen i helt tynde skiver og fordel dem på bunden.
  • Skær panchettaen helt tyndt og fordel det ovenpå.
  • Drys med oliven og evt. lidt rødløg.
  • Bag pizzaen i ca. 10 minutter til panchettaen har taget lidt farve.
  • Drys med rucola og lidt revet parmesan.
  • Server gerne med en grøn salat til.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Hvilket fyld kommer man på kyllingepizza?

Jeg savnede ikke osten på denne kyllingepizza med artiskokcreme, men du kan selvfølgelig godt putte det på, hvis du synes. Ret skal være ret og jeg havde lidt flager af parmesanost over men jeg ved ikke om det tæller helt.

Jeg brugte tynde skiver pancetta men det kunne selvfølgelig være bacon også.

Prøv også den ‘almindelige’ kyllingepizza her: Opskrift på kyllingepizza. Du kan også gå med den klassiske blomkålspizza, den bedste opskrift er klart denne her: Fast og næsten sprød blomkålspizza – sådan gør du!

I Keto på 4 uger bruger vi også bunden i en lækker og megamættende pizzasandwich. Det kan varmt anbefales også, hvis du mangler frokostidéer.

Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta

Nyhed: Ny bog til januar

FIX din fordøjelse er en bog, som hjælper dig med at løse dine fordøjelsesproblemer, uanset hvilken slags du måtte lide af. Fem forskellige skræddersyede handlingsplaner til de fem hyppigste fordøjelsesproblemer.

Læs mere her >>

Lyt til nyeste afsnit podcast gratis

Som PLUS-medlem kan du lytte til min nye podcast, Madbanditten uden filter – Lyt til sidste episode gratis i prøveperioden.

Emner denne gang: Antiinflammatorisk kost, hvad er den sundeste kost, proteindistribution, fest og alkohol på Keto og er Keto stadig sund, hvis man ikke laver alting fra bunden?

Lyt til sidste nye afsnit her >>

Udover podcast får du adgang til energiberegninger på alle opskrifter, du får din egen favoritside, hvor du kan gemme dine yndlingsopskrifter, du kan lave dine egne madplaner og få en indkøbliste til eller du kan bruge de madplaner, jeg laver til dig hver måned.

Alt dette for mindre end 1 krone om dagen og du kan starte med at prøve det gratis i 7 dage her:

Prøv MadbandittenPLUS i 7 dage

Skal jeg hjælpe dig med vægttab?

Keto er super effektivt til vægttab, når det gøres rigtigt. Stop med at spilde tiden og kom ordentligt fra start.

Se hvordan her >>

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

0 kommentarer til “Kyllingepizza med artiskokcreme og pancetta”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?