Kyllingelår med ingefær og peanuts


Disse kyllingelår med ingefær og peanuts er vendt i så lækker en marinade, at du får lyst til at slikke dine fedtede fingre, efter du har spist dem. For man spiser kyllingelår med fingrene, ikke?

Kyllingelår med ingefær og peanuts - lækker opskrift på kyllingelår

Kyllingelår med ingefær og peanuts

Føj til favoritter Udskriv Pin
4
|
40 minutter

Ingredienser

Marinade

Drys

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til marinaden sammen.
  • Læg kyllingelårene i en frysepose og hæld marinaden over.
  • Lad kyllingen marinere i så mange timer som muligt, gerne op til et døgn.
  • Opvarm ovnen til 180 grader.
  • Læg kyllingen i et ovnfast fad og hæld resten af marinaden over.
  • Steg kyllingen i ca. 30 minutter til den er gennemstegt. Vend gerne kyllingen et par gange undervejs.
  • Drys med hakkede peanuts, sesamfrø og frisk koriander og evt. lidt fintsnittet chili.

Egne noter som Plus medlem

Som MadbandittenPLUS medlem, kan du skrive dine egne noter

Energiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlemEnergiberegning - Bliv Madbanditten PLUS medlem

Jeg husker tydeligt, at jeg som barn lærte, at det, der kan flyve, må man spise med fingrene. Eller hvordan var det? For jeg har aldrig set nogen sidde og spise andestegen juleaften med fingrene, nu jeg lige tænker over det.

Men med kyllingelår må man gerne og med disse kyllingelår med ingefær og peanuts får du lyst til det.

Hvad serverer man til kyllingelår med ingefær?

Hvad med tilbehøret? En lidt lettere grøntsagsret vil gøre det fint som tilbehør, synes jeg.

Ofte kan noget helt enkelt fungere fint, når der er så meget fart på smagen i protein-delen men det kan også være, du har lyst til at give den fuld gas og så foreslår jeg, at du serverer denne asiatiske stir fry med grøntsagsnudler og cashewnødder til.

Velbekomme :)

Kyllingelår med ingefær og peanuts - lækker opskrift på asiatiske kyllingelår

Prøv PLUS gratis i 7 dage

Få adgang til at se energiberegninger på alle mine 2.000 opskrifter, din egen favoritside, hvor du kan gemme opskrifter og lave madplaner med indkøbsliste, velkomst e-bogen Den Store Keto-guide (værdi 149,-) og du kan lytte til min podcast. Du får også adgang til en lukket spørgeside, hvor du kan stille spørgsmål til mig.

Altsammen gratis de første 7 dage.

Ja tak – start prøveperiode nu!

MadbandittenPLUS

Mød Madbanditten

Jane Faerber

Jeg hedder Jane, og det er mig, der skriver her på Madbanditten. Min mission er at gøre dit Low Carb/Keto-liv så nemt som muligt og hjælpe dig til at nå dine mål – både vægt- og livsstilsmæssigt.

Se mere

4 kommentarer til “Kyllingelår med ingefær og peanuts”

Skriv en kommentar

Hvad synes du om opskriften?




    • Du må spise lige hvad du vil på Keto, du skal bare sørge for at dit samlede kulhydratindtag er lavt. Hvad du vælger at bruge dine få kulhydrater på bestemmer du altså helt selv??

      Svar